Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа што го направи како играч го усра кога стана тренер
Тоа се случува кога егото ќе го надвладее човекот
Веројатно го боли тоа шро Вардар му има тешки удари зададено и како играч и како тренер и сега се користи со ефтини трикови
Треба појше со него да се занимаваме и ние и медиумиве, нека му удрат притисок и така сѐ и сешто крадат од темиве..go boli toa sto nedanovski ima poveke tituli vo LS... go imaat dupeno za toa
stole bil i kapiten na klub sto osvoil LS... kiro e nas 3 najuspesen na taa lista.
Треба појше со него да се занимаваме и ние и медиумиве, нека му удрат притисок и така сѐ и сешто крадат од темиве..
Мора да може да се уведе некое правило за он понатака да не може вака да злоупотребува
Нема логика да биде тренер на ракометен клуб во првенство и да биде селектор
Очигледно ги боли кур сите за конфликт на интереси
Najverojatno oni ke menjaat koncept i ke nosat stranci dali posle kraj na sezonava ili od 26/27. Taka da ke gi oslobodi Kire decana nema veke da gi drzi tamu.Треба појше со него да се занимаваме и ние и медиумиве, нека му удрат притисок и така сѐ и сешто крадат од темиве..
Мора да може да се уведе некое правило за он понатака да не може вака да злоупотребува
Нема логика да биде тренер на ракометен клуб во првенство и да биде селектор
Очигледно ги боли кур сите за конфликт на интереси
Јасно, само треба да си ја плати цената и за тоа што го правешеNajverojatno oni ke menjaat koncept i ke nosat stranci dali posle kraj na sezonava ili od 26/27. Taka da ke gi oslobodi Kire decana nema veke da gi drzi tamu.
A i megju igracite vnatre vladee nezadovolstvo kon nacinot na koj se odnesuva kon niv, ama za toa drug pat.
Каков шупак е тој Лазаров,треба и медиумите да бидат запознаени и да знаат како се уценуваат играчи.Ѓорѓиев беше буквално потпишан се до моментот кога му беше кажано дека ќе го снајде ова што му се случува на Серафимов во моментов, па си ја свитка опашката и остана…
Не сум баш поддржувач на вакви потези. Мислам дека е многу подобро, да се испрати на позајмица во тим каде што ќе има потреба од него како Струга, како Прилеп, Пролет или сличен „калибар“ на тим, да изигра сезона-две во суперлигата, па ако го покаже она што треба да се врати назад кај нас. Вака, знаеме 99.9% како ќе заврши целата работа. Слично како Стаменковиќ и Стојановски кои се сеуште дел од актуелниов состав.Vo prv tim licno Butin i Cupko radi nivni skauting promoviraat dete od skola, Necovski.
Znaete neso poveke za detevo? Ima nekoj info? Jas ne go znam
Михо разбира ракомет за разлика од газдите на тие што кога ќе пораснат сакаат да бидат МеталургПаметен е Михо, секогаш чекор пред другите..
Нема да дојде бидејќи не одбил. Пишав погоре, Михо му понудил колку му нуди Алкалоид плус не знам колку проценти повеќе од тоа. И овој пак не одбил. Нека ги дупи Кире.Какво бековско трио би имале со Малус,Фадуил и + Ѓорѓиев ако дојде..
Штета за Хориха, со него плус уште еден лев бек и класа пикер покрај Мечка и те како ќе беше возможно тоа Топ 12 у Европа.
Паметен е Михо, секогаш чекор пред другите..
Никогаш не ми делувал дека има нешто милост за играчите и секогаш оставал впечаток дека е баш бизнисмен. Си гледа негови интереси.
Без разлика дека добро си играл, не преговара за покачувања, освен он ако реши дека треба. Дека скоро се е по негови услови, освен ептен ако не го имаш во тесно, ама и тогаш тешко се дава.
Талески исто како го навреди во интервјуво - Он е послаб играч од Хориха и Борозан, реално, али имаше место за него во Вардар. Не му ги разбирам него размислувања, али имаме коректен однос ние 
Другар михо си е таман, ако сакаш да си успешен во било што интересот е само битен, и да Талевски и те како е послаб од другите двајца и со и без него се постигнаа целите. Сеа он од октомври па ќе бара минутажа пошо му иде конкуренција а не е баш веќе млад талент. Се што кажа михо си беше на местоГо ислушав и ја интервјуто. Михајло е најголем Вардарец, без сомнеж. Aли овој човек, исто така, без сомнеж е сигурно многу зезнат газда да се имаНикогаш не ми делувал дека има нешто милост за играчите и секогаш оставал впечаток дека е баш бизнисмен. Си гледа негови интереси.
Мислам, знае кој го следи со години/децении. Он ни договори ни ништо не почитува. Ако играш слабо, не исполниш очекувања, одма те шутка. Знам имаше едно интервју со Прибак пред многу години, викаше дека не се преговара со него. Ако му дојдеш и му кажеш имам понуда од клуб во Шпанија, ќе ти каже - добро, одиБез разлика дека добро си играл, не преговара за покачувања, освен он ако реши дека треба. Дека скоро се е по негови услови, освен ептен ако не го имаш во тесно, ама и тогаш тешко се дава.
На Милано му го продолжи договорот по 6 месеци, изгуби од Еурофарм, го избрка за 2 дена. А тука вика дека Милано бил огромна грешка, многу лоша проценка. Па што му го продолжи договоротТалески исто како го навреди во интервјуво - Он е послаб играч од Хориха и Борозан, реално, али имаше место за него во Вардар. Не му ги разбирам него размислувања, али имаме коректен однос ние
![]()