- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 11.636
- Поени од реакции
- 21.091
Прост човек да врзе 2 и 2, ќе му е доволно. Се замараше доволно за да спомнешЗарем мислиш дека се замарам каде работиш?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прост човек да врзе 2 и 2, ќе му е доволно. Се замараше доволно за да спомнешЗарем мислиш дека се замарам каде работиш?

Што така?Колку iq треба да имаш за да мислиш дека сум у градежна фирма![]()

Локван прави кафана, го продал станот.E aj sega de![]()
Стан од 45 квадрати во Кисела Вода продаден за 130.000 евра
Во првите три месеци од 2026 година, највисоката постигната цена за стан по квадратен метар изнесувала 2.888 евра, а станот бил продаден во Кисел...skopje1.mk
Локван прави кафана, го продал станот.
Се слагам со тоа дека секое второ домаќинство во Македонија има по два до три имота а не само еден, тоа не значи дека македонскиот народ е богат народ.
telma.com.mk
Cim sekoe vtoro domakjinstvo ima po dva tri imota, toa znaci deka stanovite se eftini lesno dostapni i ima prostor za rast na cenataСе слагам со тоа дека секое второ домаќинство во Македонија има по два до три имота а не само еден, тоа не значи дека македонскиот народ е богат народ.
![]()
Драстичен пад на продажбата и изградбата на станови - сè помалку се бараат и закупи - telma.com.mk
Во првите три месеци од годинава пазарот на недвижности бележи значителен пад. Бројот на купопродажни договори и закупи во првотот тромесечје годинава споредено со четвртиот квартал од претходната година е намален за 16,4 отсто. Тоа укажува на намалена пазарна активност, се вели во извештајот на...telma.com.mk
Уште не ми го прати станот, те чекам.Здравје ќе биде и тоа.
Уште не ми го прати станот, те чекам.
Затоа што лажеш, затоа нема потреба.Нема потреба.