Плачат ли жените без причина?

Член од
16 септември 2008
Мислења
34
Поени од реакции
1
Spored mene nema covek sto place bez da ima pricina!!Ednostavno doagjaat momenti koga sekoj odnas ke se olesni dali za sitnica ili pogolema rabota,no mora da priznaete deka ligjeto placat koga im se sobrelo se od povekje raboti sto im se slucile,pa zatoa sekoj misli deka palceme bez pricina bez da bidat svesni deka imame mnogu!!!!

Ama da ne begam od temata!!Spored mene nikoj ne place bez pricina,pa ni zenata!!!:wink:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
да да за да се ослободиш од маките, за да не ти лежат на срце, и не ги дели машки и женски, дека сите плачене:nenene:(иначе и јас имам плачено)

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Хммм..ми се допаѓа текстот во првиот пост...:)
Јас лично дури иако изгледам на прв поглед силна и тврда, сепак сум чувствителна...Не дека некогаш ако решам да бидам силна не сум, ама...:)
Без причина никогаш не плачам...ок, можеби плачам кога ќе прочитам некоја тажна книга, или кога ќе видам тажен филм, ќе слушнам тажна песна што ме погодува, но...секогаш има причина за моето плачење...
Понекогаш дури собирам мн. работи во себе(што не е добро), за на крај да не можам да издржам и преку плачот и солзите да си олеснам...И вистина е тоа дека некогаш едноставно мораме да се изплачеме...:smir:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
a be da znam oti mi e umrel nekoj naj mil nema da mozam da zapla4am a ne pa bez pri4ina...ama nekoj pat koo gledam nekoj kolko lesno moze da zapla4e duri maka mi stanuva :( oti ne mozam da zapla4am od samio sebe da se ispustam se tava so go nosam u sebe :(
BTw:eek:4iti mi solzat samo koga me bolat(sedam poveke vreme pred Pc ili Tv)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Респект за текстот на почетокот на темава. :eek:lee:

Инаку, не би рекол дека жените плачат без причина... Секогаш има причина, т.е. збир од причини кои ќе кулминираат во потребата да се исплаче. Ова го знам од лично искуство, зашто имене така ми се случувало.

А поинтересно е прашањето: дали жената може да се расплака без причина, т.е. дали жената е способна да плаче ако сака, чисто онака, од ништо?

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Не мислам дека плачам без причина, секогаш има нешто што ке ми даде повод и ке ме натера да заплачам, некогаш се тоа толку банални, и ситни работи , но сепак со повод

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
А поинтересно е прашањето: дали жената може да се расплака без причина, т.е. дали жената е способна да плаче ако сака, чисто онака, од ништо?
ај иди си во Филозофија и Психилогија :pos::pos:
шала...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
ај иди си во Филозофија и Психилогија :pos::pos:
шала...
Абе важи, ако желбата за плачење е длабоко филозофска... Психолошка најверојатно е, ама не беше тоа поентата.

Поентата беше: дали се жените способни да се расплакаат онака, зашто им се сака? Знам дека еден другар во основно баш имаше таква способност, што сметавме дека е троа лудо... Ама ме интересира дали жените во принцип тоа го можат?

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Ako се емо, да. :)

шо има врска емо или просечна девојка?
навистина, жените плачат, ама некогаш кога ќе им се насобере се и едноставно еден збор да им се рече би ги расплакало...такви сме, нежни, а поготово во пубертетот :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom