Леброн на 41 година сам треба да го носи тимот на грб..
До кога вака?
До кога вака?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нит е кош, нит е чекори, едино можеше фаул во напад да свирне, иако според мене најубаво да оставеше и ништо да не свирнеше зашо имаше контакт од двете страни.Фаул у напад пошо не е Шеј, чекори?, на крај кош плус фаул...
Нит е кош, нит е чекори, едино можеше фаул во напад да свирне, иако според мене најубаво да оставеше и ништо да не свирнеше зашо имаше контакт од двете страни.
Каква гадна екипа се Оклахома..
Значи ти кажувам дека не прави чекори, тоа што можеше фаул да се дувне е друг момент, ама не е некоја скандалозна одлука. Еве и да си во право, колку вакви одлуки се во полза на Касл? На Шаи секој ваков влез му е, цело време прави фаул во напад.Точно, пошо Касл прави нелегален контакт ја испружува неговата рака да направи сепарација неуспешно(нешто ѓто му го замеруваат на Шеј, плус на Браум у плејофот му го судеа фаул у напад секој ваков контакт мада он според оние снимки се служи и со шаката) прави чекори, и после тоа е контактот од Мекданиелс.
А шо Лејкерси као да се невини не флопаат и не судеа овие и у нивна полза.
А шо Лејкерси као да се невини не флопаат и не судеа овие и у нивна полза.