La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Сакаме видеа, вака не е интересно.
Продај тоа се таму се виде сезонава колку можат.

Колку и да ми е ќеф шо клубот им е во хаос, сепак не ми е мило шо белец јадел ќотек од црнец.

Барем на Винициус некој да му ја пукнеше таа цицката шо му е место дудак, тоа ќе беше идеално.
Автоматски споено мислење:

Можно е да му местат некоја петарда на братот во недела. :icon_lol:

IMG_2653.jpeg

Последно уредено:
Што се дешава во Реал бе, овие секој ден се тепаат меѓу себе. Мбапе сакаат да го бркаат од клубот, Рудигер шамара кого ке стигне, денес Валверде и Чуамени... Вака да беа борбени на терен, кај ке им беше крајот.

Tипично нигерско 60 IQ понашање. Се пресликува реалната слика на мултикултурализам и мнозинство циганарија од западните општества .
Автоматски споено мислење:

Да сум на место на Алваро Арбелоа, све што е потемно од хартиена кеса ни на клупа не го земам а не прва постава да игра. Јебеш и управа и крал и Перез.
И така ќе си иде на крај на сезона уште да земе да си става на срце што 6 нигери не му праеле мубает. Све откачувам од тим. Ако е паметен ќе ме послуша.

Последно уредено:
Die Laughing Lol GIF

Ваква прилика еднаш доаѓа и никогаш повторно.
Сега е моментот да ги испратат со 7 комада и да им земат воља за живот.

Да не се заборави суперкупот каде што веќе во 47 минута беше 5-1 за Барса.
Да не беше црвениот ќе броеа до 8 сигурно.

Parte médico de Valverde:
Following tests carried out today on our player Fede Valverde, he has been diagnosed with a traumatic brain injury. Valverde is at home in good condition and will have to remain at rest for 10 to 14 days.

Тучаменди му ја расцепил тиквата на овој, во инвалидска количка го изнесувале :eek:

Чисто ме интересира како ќе ја решат оваа, прв пат гледам вакво нешто искрено, крвнички да се испоубијат на тренинг. Имало закачки и несолгасувања секаде, ама ова :ROFLMAO:

: Federico Valverde has released an official statement on Instagram:

️ Valverde: "Yesterday I had an incident with a teammate during a training session. The fatigue from competition and the frustration made everything seem blown out of proportion.

In a normal locker room, these things can happen and are usually resolved internally without it becoming public knowledge.

Clearly, someone here is spreading rumours, and with a season without titles, where Real Madrid is always under scrutiny, everything gets blown out of proportion.

Today we had another disagreement. During the argument, I accidentally hit a table, causing a small cut on my forehead that required a routine visit to the hospital. At no point did my teammate hit me, and I didn't hit him either, although I understand it's easier for you to believe we came to blows or that it was intentional, but that didn't happen.

I feel that my anger about the situation, my frustration at seeing some of us struggling to get through the end of the season, giving it our all, pushed me to the point of arguing with a teammate.

I'm sorry. I'm truly sorry because this situation hurts me, this moment we're going through is painful. Real Madrid is one of the most important things in my life, and I can't be indifferent to it.

Thank you."

(Source: Instagram)

Го изретардирал од ќутек.

Честито трансфер на Чуамени во Манчестер.

Back
На врв Bottom