Oh well...Баерн ќе ги усвињи Арсенал од голови.

ПСЖ за мене беа понепосакуван противник. Би рекол дека се фаворити во финалето, ама се' е можно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oh well...Баерн ќе ги усвињи Арсенал од голови.

Ај со зетот ќе се порадувате годинава на титули после 20 годиниOh well...
ПСЖ за мене беа понепосакуван противник. Би рекол дека се фаворити во финалето, ама се' е можно![]()

Лучо маестрален тренер, маестрален!! Какво екипиште направи од ПСЖ. Пачо, Мендеж, Заир Емри,Квича,Дуе....Никој до пред 2 сезони немаше појма кои се овие "анонимуси". Тим без ѕвезди, полн со талент и тврда работа. Секоја чест!
Баерн потфрли бајаги, многу несигурни во одбрана, Кејн прва употреблива топка во 90+, едноставно премалку за финале.
Раката не е пенал, вакво нешто не смее да се помисли на пенал нити во најлуди сонови, но требаше црвен како планина во прво полувреме да добие Мендеж.Како и да е , заслужено ПСЖ!
И денес им ебаа матер на Баерн среде Минхен. Реално требаше бар 3 комада да дадат да беа малце поприсебни. Затоа и пишав погоре дека се многу спремни тактички и дека еден/два меча за нив не значат ништо.Ми изгледаа многу климави во одбрана против пул, примија 4 гола од Баерн.
Ако не го екстрадираат дотогашГрујо ќе ни биде талисманот за победа во Будимпешта.

Арсенал од нигде никаде до титула во ПЛ и ЛШ, мастерклас.
Epa posto imase Inter takvi sredna klasa igraci jadese 5 komada, koi lagano mozea 7-8 da bea ako ne si igraa kurtasak igracite od PSZ..Како бе од нигде никаде?
Скоро една милијарда имаат потрошено на трансфери во последните пет сезони, редовно играат ЛШ и се при врвот во Англија.
Вчера само на клупа имаа играчи како Зубименди, Хинкапи, Мадуеке, Хаверц и Хесус за кој имаат потрошено преку 300 мил.
Она лани на Интер беше од нигде никаде со играчи како Ачерби, Мхтиријан, Тареми, Аслани, Дармијан и Арнаутовиќ против Баерн и Барса до финале.
Не може за екипа во која редовно се вложува сериозни суми да кажеме "од нигде никаде"