МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Лицево кое доаѓа од седмата уметност воопшто не ме интересира што сака да каже, па дури и со тоа да се согласуваме. За него има две пресуди за мобинг. Срамота.

Лицево кое доаѓа од седмата уметност воопшто не ме интересира што сака да каже, па дури и со тоа да се согласуваме. За него има две пресуди за мобинг. Срамота.
И мене не ми се допаѓа Јани многу некако филозофира кога има гостувања. Како директор на Алфа ми е безвезе, единствено што направи за Алфа е две три серии какви такви па макар и никакви.

Во оваа колумна има некој работи што му се на место.

Како што рекоа така и се случи. Инаку фотографија нема од човеков, јавноста не го познава и оп директор на МТВ. Исто како и претходникот. Само баш ме интересира со какви програми конкурираат за директор. Какви ли само глупости пишуваат кога конкурираат.
МТВ.jpg

Како што рекоа така и се случи. Инаку фотографија нема од човеков, јавноста не го познава и оп директор на МТВ. Исто како и претходникот. Само баш ме интересира со какви програми конкурираат за директор. Какви ли само глупости пишуваат кога конкурираат.
Прегледај го приврзокот 475877
Стварно не знам како може да не објавеа кој е човеков и со што конкурирал. Пишале дека најмногу страници имал он план и програма.

Сепак е државна телевизија и треба све да биде јабно објавено.

Ја сакам ама имам сосема различна професија од горенаведените. Кај да барам врски ?
Епа како мислиш со сосема друга професија да работиш таму? :icon_lol:

Верувам има луѓе што имаат завршено тоа што се бара ама веројатно повеќето не сакаат во МРТ да се пријават за работа.

Последно уредено:
Епа како мислиш со сосема друга професија да работиш таму? :icon_lol:

Верувам има луѓе што имаат завршено тоа што се бара ама веројатно повеќето не сакаат во МРТ да се пријават за работа.
Па тоа ти викам и јас. Тие што се со такви професии нејќат ама јас затоа сакам што не сум со таква.
И сеа шо прајме ?
НЗС ?

Па тоа ти викам и јас. Тие што се со такви професии нејќат ама јас затоа сакам што не сум со таква.
И сеа шо прајме ?
НЗС ?
Па ти можеш да пратиш CV можеби и ќе те викнат на разговор само одбери си позиција која би сакал

Back
На врв Bottom