UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    207
  • Гласањето ќе се затвори: .
Pa neka vleze i arteta i site 25 rezervi pokraj autlinijata u igra? Kakov mozocen imaat. Se nadevam ova finale ke gi kosta pl i dobar kjotek u finale
Доста замараш цела сезона бе бате. Куров ми го отече со хејт за Арсенал.
Уште од шолја ми немаш излезено со некој коментар за Артета и Арсенал.
Не знам што курац тебе те заболе како игра Арсенал годинава и како се најде толку погоден да во секоја можна тема замараш пола година.

kakov haram od cholo denes lele majko mila, opsto cela utakmica e haram ama Arsenal si go dobi toa sto go sakase nula zamerki iam za niv, ama za cholo i atletiko auuufff, frustriracki bese ova da se gleda, gleam celo vtoro i sum so vpecatok deka ovie uste 500 minuti da igraat ne gledam kako bi dale gol. Dzabe sto mesec dena gi odmarase u liga, vakvo bezdusno izdanie na edna ekipa koja treba da brka samo 1 gol celo vtoro poluvreme ednostavno neam videno.

Grev za covestvoto e sto cholo zima 20m evra po sezona, na celo stradanje sto go ima na odredeni delovi od planetava, ae preku kur, mora nekad da odgovara za vakvi sranja, mnogu krediti mu davaat atletiko bozem sir alex fergunson e.

A za arteta dzabe jadenje gomna ako dostavi PL, ili-ili e za nego sezonava ama vakvi uspesi ni Wenger u prajmot ne bese kadaren da im dostavi, koga igraa finale pred 20 godini, united bea sampioni u liga a Arsenal zavrsija 4ti so 20 boda pozadi niv.

Дека бевме жива мизерија вечерва и не заслуживме да одиме финале нема да му замерам на судијата чист солза пенал шо не свирна за Атлетико, прво Габриел со крената нога, после Гризман го покоси Каљафиори чинам беше
Дно од утакмица изигра Атлетико, тоа стои ама дека професионален фудбалер онака со топка како Серло ќе се сплетка тоа само Мората и тој го можат.
Симеоне треба да одговара зошто синчето му игра прва постава а со ништо не заслужи освен шо трча како коњ.

За тие шо се чудите за измените, Алварез влечи повреда, Лукман беше дно дна а Гризман толку му е кондицијата.

Се на се, презаслужено финале на Арсенал, и се надевам ќе освојат

Арсенал ја умртвија утакмицата, мислам дека 3 сата траеше второто полувреме.
Атлетико не успеваше 5 паса да сврзе, ништо не направија.
Рајс и Габриел се 90% од екипата, кај другите кој и да стави Артета ист учинок ќе има.

Доста замараш цела сезона бе бате. Куров ми го отече со хејт за Арсенал.
Уште од шолја ми немаш излезено со некој коментар за Артета и Арсенал.
Не знам што курац тебе те заболе како игра Арсенал годинава и како се најде толку погоден да во секоја можна тема замараш пола година.
Епа ајде следно ќе те прашам тебе да ми одобриш. Ма ајде не се глупирај, не мора да ме регистриаш, едноставно е.
Ставот мој за твојата посрана екипа од кога е Артета тука е тоа. Јас ќе го пишувам тоа што го мислам, а вие што сте во заблуда дека имате јак тренер што ве донел до нешто е друг вид на болест. Океј ајде во донел до момент да се курчите дека сте нешто, демек се борите за нешто. Тежок филм сте.

Дека бевме жива мизерија вечерва и не заслуживме да одиме финале нема да му замерам на судијата чист солза пенал шо не свирна за Атлетико, прво Габриел со крената нога, после Гризман го покоси Каљафиори чинам беше
Дно од утакмица изигра Атлетико, тоа стои ама дека професионален фудбалер онака со топка како Серло ќе се сплетка тоа само Мората и тој го можат.
Симеоне треба да одговара зошто синчето му игра прва постава а со ништо не заслужи освен шо трча како коњ.

За тие шо се чудите за измените, Алварез влечи повреда, Лукман беше дно дна а Гризман толку му е кондицијата.

не заебавај сега и ти, Габриел прв дојде до топката, овој од Атлетико со две нозе во скок му налета.

ova e samo diskutabilen moment, faul nad gabriel nemase ama stekot mi vika deka svirnal pred penalot nad Grizman, sekako zgresil tuka sudijata mnogu ako taka postapi, zatoa najverojatno i ne gledaa var. Ja dobiv vpecatok deka svirna otkako Grizman bese fauliran ama toa ako bese slucaj morase da glea var.

Ama uvek za vakvi sranja vikam deka toa e nadvoresen faktor, sudijata ne go kontroliras i nekad znae da usere i da si spremen i na toa, trgas od toa sto zavisi od tebe, a atletiko vo toj kontekst mnogu potfrlija, nemaa loso prvo poluvreme ama vtoro bea cist kriminal, ne mozes da brkas finale LS, 1 gol da ti treba za go svrtis tekot na rabotite u tvoja polza, i 45 minuti da si vakov bezdusen i katastrofalen na teren, cel tim.

Ednostavno ne e toa fudbal sto moze da ti donese bilo sto, radi toj pristap ili sto i da bese zasluzija poraz, stavija sve na edna karta, LS, i potfrlija debelo, narocito sto igraa protiv ekipa koja e primorana vo domasno prvenstvo da igra so najakite i da se ostava na teren. Namesto toa da go iskoristat, deluvase ko obratno da e, oni da se bez dusha na teren a Arsenal rutinski da se spravuva so nivnite napadi.

не заебавај сега и ти, Габриел прв дојде до топката, овој од Атлетико со две нозе во скок му налета.
Немаше фаул над Габриел, Пубил одеше исто на топка ама ги свитка нозете за разлика од Габриел со исправена нога. Тука вар мораше да интервенира

Ахахахахах се посра од радување против нас за со курот да останете и сезонава. Ајт :oleee:

Back
На врв Bottom