Како нема ништо кога 90% од екипата е задржана, а додека во Вардар и Охрид уште не се знај кој останва, а кој заминува.
Али ок, нема ништо. 3 леви крила, 3 леви бека, 1 среден, два десни бека, две десни крила, 3 пикери, 2 голмани.
Ни фали среден и едно ддв не би било лошо и се разбира тренер. Вервам дека се потпишани.
Ама засега нема ништо. Се согласувам со вас.
epa i ne e bas taka
vardar go zatvori rostero za naredna sezona kako ne se znaj koj idi koj bega
begat ona trenerkata na golo espinja, pinto , horiha a i se znaj koj tocno idi
ohrid samo so japan status kvo e i ne se znaj dali ke ostani ili ne
kaj nas isto e nejasno so ke bidi so said, manaskov,bogdan, hagbart,hosni, fitilj... (duri ne kazat oficijalno samo nagodvame koj ostanva koj ne)
jas ko so znam manaskov bega .. bogdan posle ona so mu pcuea se do 10to koleno sam rece ni rakomet mi treba poke ni nisto psihicki go jadoja coeko ( valjda i toj ke si odi ) hagbart veke pocnaja da go plukat ( stvarno vo slaba forma e ama ne e nacin da mu karas zenata) i go barame kosteski da se vratel
i ko so vikas ako veke se dogovoreni igracite so e pricinata da ne gi objavat ? taktika prat? aj da ne se znat gore dolu rosterite na drugite pa da gi kries igracite a vaka ovie veke 90% dogovoreni na ednite i zatvoren roster na drugite nie ne gi obajavuvame igracite
prav si za mnogu raboti deka se hejta ne potrebno deka se praj negativna energija nepotrebno i jas sum za da ne e to taka ama od druga strana pa te iritira baraja spoznor plus eve sponzor plus podrska na 14-0 skor vo LS i 95% sala polna nez dali ima dr klub vo sveto
mora nekoj da cukni po masa tamu nemozi ova vaka i cirkovic sea da dojdi (ili koj i da e drug) jas sum 100% siguren deka po 3 meseci ke pocnime da go hejtame i so ke bidi ke go smenat i to e ajde jovo na novo
od koren treba promeni od sportski direktor od skauting i tn.. e dali ke go docekame ova ke vidime