Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde sega so tvojata retorika,pa preku k.r ako osvoivte dve trtuli LS
E od vakvi likovi kako tebe nema debata,kako be nebitna bela istorijata na eden klub.Sekade vo svetot svetina e klub so tradicija,klub so istorija. So ovie muabeti nitu si pratel rakomet pred 2014 godina kako I mnogu drugi clenovi na forumot pa ni si gi znael pravilata vo rakometot pred daa doticna godina za vas
Абе абан брат шо му објаснуваш толку на другарчињата на боки13 тие ако беа интелегенти и мажи не ке беа кираџи во својо град истите муабети две лига шампоини и аердром немате аа ако ти е 2 прсти треба да кренат за аердромо да го користат и со пиштолите летојте му ги укочват на сред лет па ти нашле да зборат саламата да ми ја јадат

Последно уредено:
Играчите не ги знајте како се викат и презиват ама имате багии точни “инфомации” Шо трпи форумот во последно браво
Цела година ова го зборам.
90% и јаче од муабетите овде се од газо извадени или слушнати в такси, в касапница, кај Ајчо, кај Бомбата На бутка... Али генерално и тие оттаму извадени, од газо.

Цела година ова го зборам.
90% и јаче од муабетите овде се од газо извадени или слушнати в такси, в касапница, кај Ајчо, кај Бомбата На бутка... Али генерално и тие оттаму извадени, од газо.
Tocno taka ama ima nekoj i so se vistiniti i verodostojni.. istoto beshe i so miha kotar ko mi pisevte da ne prajme negativna energija i carsiski muabeti i na krajo ispadna da sum vo pravo.. taka da zapisi si deka ne site spekulirat tuka..

За шо беше во право дека дојде? Добро де дојде.
Ама овде чоеко го прогласуваа за залутан во ракометот, како синкир рекреативно да се занимава со ракомет. Тоа е таа негативна енергија, никогаш не го гледал, не знај кој е, името не му го знај, ама знај дека е за во Пелистер или знај дека не е за во Пелистер.
То е то шо ги прај тие високи очекувања и нереални амбиции и то е то шо ја прај негативната нарација и на трибина и низ чаршија неосновано.
Ве молам.

За шо беше во право дека дојде? Добро де дојде.
Ама овде чоеко го прогласуваа за залутан во ракометот, како синкир рекреативно да се занимава со ракомет. Тоа е таа негативна енергија, никогаш не го гледал, не знај кој е, името не му го знај, ама знај дека е за во Пелистер или знај дека не е за во Пелистер.
То е то шо ги прај тие високи очекувања и нереални амбиции и то е то шо ја прај негативната нарација и на трибина и низ чаршија неосновано.
Ве молам.

Дај боже да е така брат сите сакаме ко шо велиш ти, реалноста за мене е друга т.е заостанваме по 5 играчи + тренер зад конкурентите за наредна сезона. Ако мислиш дека во Јуни се прај екипа за во Август тогаш така нека е. Јас не мислам дека треба така да биди, поучен од сите години после Бабич.

Дај боже да е така брат сите сакаме ко шо велиш ти, реалноста за мене е друга т.е заостанваме по 5 играчи + тренер зад конкурентите за наредна сезона. Ако мислиш дека во Јуни се прај екипа за во Август тогаш така нека е. Јас не мислам дека треба така да биди, поучен од сите години после Бабич.
Јас мислам дека екипата е напраена. Играчите кои ќе ги објават како засилувања, кога и да ги објават, се веќе потпишани. Џабе овде се напрегаме.
Автоматски споено мислење:

Ако е потпишан Чиркович и ако во договор со него се носат играчите, Мика Котар е логично засилување. Само неможам да се сетам дали во негово време Фитиљ беше во Работник!?

Последно уредено:
Како нема ништо кога 90% од екипата е задржана, а додека во Вардар и Охрид уште не се знај кој останва, а кој заминува.
Али ок, нема ништо. 3 леви крила, 3 леви бека, 1 среден, два десни бека, две десни крила, 3 пикери, 2 голмани.
Ни фали среден и едно ддв не би било лошо и се разбира тренер. Вервам дека се потпишани.
Ама засега нема ништо. Се согласувам со вас.

Како нема ништо кога 90% од екипата е задржана, а додека во Вардар и Охрид уште не се знај кој останва, а кој заминува.
Али ок, нема ништо. 3 леви крила, 3 леви бека, 1 среден, два десни бека, две десни крила, 3 пикери, 2 голмани.
Ни фали среден и едно ддв не би било лошо и се разбира тренер. Вервам дека се потпишани.
Ама засега нема ништо. Се согласувам со вас.
epa i ne e bas taka
vardar go zatvori rostero za naredna sezona kako ne se znaj koj idi koj bega
begat ona trenerkata na golo espinja, pinto , horiha a i se znaj koj tocno idi
ohrid samo so japan status kvo e i ne se znaj dali ke ostani ili ne
kaj nas isto e nejasno so ke bidi so said, manaskov,bogdan, hagbart,hosni, fitilj... (duri ne kazat oficijalno samo nagodvame koj ostanva koj ne)
jas ko so znam manaskov bega .. bogdan posle ona so mu pcuea se do 10to koleno sam rece ni rakomet mi treba poke ni nisto psihicki go jadoja coeko ( valjda i toj ke si odi ) hagbart veke pocnaja da go plukat ( stvarno vo slaba forma e ama ne e nacin da mu karas zenata) i go barame kosteski da se vratel
i ko so vikas ako veke se dogovoreni igracite so e pricinata da ne gi objavat ? taktika prat? aj da ne se znat gore dolu rosterite na drugite pa da gi kries igracite a vaka ovie veke 90% dogovoreni na ednite i zatvoren roster na drugite nie ne gi obajavuvame igracite
prav si za mnogu raboti deka se hejta ne potrebno deka se praj negativna energija nepotrebno i jas sum za da ne e to taka ama od druga strana pa te iritira baraja spoznor plus eve sponzor plus podrska na 14-0 skor vo LS i 95% sala polna nez dali ima dr klub vo sveto
mora nekoj da cukni po masa tamu nemozi ova vaka i cirkovic sea da dojdi (ili koj i da e drug) jas sum 100% siguren deka po 3 meseci ke pocnime da go hejtame i so ke bidi ke go smenat i to e ajde jovo na novo
od koren treba promeni od sportski direktor od skauting i tn.. e dali ke go docekame ova ke vidime

Јас пак ќе речам, не си прајте бајрам со умот, ни играчи има договорено, ни бутур, арно напишал некој погоре, истата песна е како лани, како оломнани кога играчи се носеа последен момент, крај на јуни, јули, по принцип дај шта даш. Помина возот и за следна сезона, не чекор, десет чекори се веќе зад Охрид и Вардар. И овој клуб така ќе функционира се додека не се направат коренити промени. Што поскоро го сфатите и се помирите со тоа, подобро ќе е за сите.

Што поскоро го сфатите и се помирите со тоа, подобро ќе е за сите.

Колку и да збораме реалноста е таја, неможиме ние да се нервираме 24/7 дека губиме се преокупирваме со ова цела година трпат други работи, психички паѓаме за некој да се пијани по кафани, да пуши цигари па уште и да се кара со публика да исправува криви дрини па на крајот пак публиката му е крива.

Греота е за сите навивачи пристапот шо го имаја играчите ова сезона, и греота и срам невиден за нас како град за ова се шо се деси. Од клуб шо игра ЛШ да се стрепиме сега со некој умрен клуб вчера напраен како Охрид да ни се смеат да не газат овде да се бориме за 3то место за мене е резил и понижување од епски размери.

Колку и да збораме реалноста е таја, неможиме ние да се нервираме 24/7 дека губиме се преокупирваме со ова цела година трпат други работи, психички паѓаме за некој да се пијани по кафани, да пуши цигари па уште и да се кара со публика да исправува криви дрини па на крајот пак публиката му е крива.

Греота е за сите навивачи пристапот шо го имаја играчите ова сезона, и греота и срам невиден за нас како град за ова се шо се деси. Од клуб шо игра ЛШ да се стрепиме сега со некој умрен клуб вчера напраен како Охрид да ни се смеат да не газат овде да се бориме за 3то место за мене е резил и понижување од епски размери.
Играчите се најмалце криви, многу подлабоко е коренот ама да не филозофираме тука, кристално јасни се сите работи, нормално, за тој што разбира, има знаење и искуство.

Играчите се најмалце криви, многу подлабоко е коренот ама да не филозофираме тука, кристално јасни се сите работи, нормално, за тој што разбира, има знаење и искуство.
Во се се сложувам што претходно пиша само во ова последното не дека играчите(пијаници ,коцкари и наркомани) биле најмалку криви[секоја чест на исклучоците] сите сме подеднакво криви од прв до последен од гледачи ,наавувачи ,управа,стручен штаб и играчи секој треба да тргни од себе да види шо дал за клубот шо можи уште да поможи и да се бори па и тука на форумот со различно мислење за подобар клуб но не да се префрла вината само на еден колку шо се тие криви толку и ние само ми е криво шо не не слушаа сите ко бараја среден и тренер но тоа е егото и самобендисаноста се поголеми од се друго за жал општо во град0т не само во ракомето мора да смениме менталитет после се друго и сто пати имам речено поарно инфраструктура и школата да остани нешто од колку инстант успеси па ќе ги земат парите играчите и поќе нема да ги видиме

Back
На врв Bottom