- Член од
- 26 ноември 2024
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 1.318
Оооо те боли срце па ајде банирај, нека банира не е проблем, за вас само Ќосето@ZelenoBel дај жити све банирај го овај тролот да одмори малки
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оооо те боли срце па ајде банирај, нека банира не е проблем, за вас само Ќосето@ZelenoBel дај жити све банирај го овај тролот да одмори малки
Dali e toa pricinata shto vie ne ste glasni protiv Milenko? Deka go pusevte kurot da ne se zgasnete, pa vi go stavija kozarot i sea toj vi go stava.. Toa sto ve potsetija na 2011 fuzijata so Miravci, pa pred nekoja godina koga River Plata igrase 2-ra liga pa bese pred gasenje, vi go spasija timot? Pa barazot isto pred 2-3 godini itn itn..Zatoa ve nema 2 sezoni protiv Milenko?тиквеш клуб кој е под власт на општина кавадарци со градоначалник од дпмне.Ако некој НЕ треба да се прави паметен и да вади пароли против ффм и дпмне тоа се лозари.да не заборавиме дека до вчера му го пушеа курот на митко за карти штампање мајчки и превоз до скопје и да не заборавиме дека баш ради митко и вмро тиквеш го освој првиот трофеј во клубската историја.историски минус за лозари и брука денеска…
Dali e toa pricinata shto vie ne ste glasni protiv Milenko? Deka go pusevte kurot da ne se zgasnete, pa vi go stavija kozarot i sea toj vi go stava.. Toa sto ve potsetija na 2011 fuzijata so Miravci, pa pred nekoja godina koga River Plata igrase 2-ra liga pa bese pred gasenje, vi go spasija timot? Pa barazot isto pred 2-3 godini itn itn..Zatoa ve nema 2 sezoni protiv Milenko?
Daj be ti ne zamaraj nikoj ne te eba ni 5% ni tvojte samo pisis nekoj gluposti protiv ckembari ti ke kazvas dali ckembari bile Albanci malce li se imat dokazano Bitola sipatarski grad e??Mrdnat eden glupost do glupost kazvasНе е залудно таму припаѓаат и местото им е до нив.Сега и нив ќе ги земе $иптарот од Љубанци па ќе останеме три,четири македонски клуба во прва лига.
vakov takov vi go nacuka na site
najmnogu vas ve nacuka poradi toa sto vie bevte najmnogu protiv nego pa sega kjutite
Decko, VMRO ve spasuva, u skut ste na kozarot, dajte be poglednete se u ogledalo pred da pishete, kolku ste licemerni ne ste svesni..Шкендија коа ја гураа не им смета..
Слога кога ја форсираа не им смета...
Кумановските играчи коа ги напаѓаа скоро секоја утакмица и правеа притисоци не им смета...
Вардар пошо е прв, одма оп кореографија... Ко цацко у базенот, МАМО ВИДИ МЕ МАМО
Менталитетот на ниво на штипјани коа се радуваа на тоа кога Шкендија го претрка Вардар. Наместо да гледаат за себе да направат некоја акција да подобрат услови за Тиквеш они КМЕ КМЕЕ само цмиздрење. Напатениве од Прилеп гледам у задње време се активирани за спас на Победа со големи напори, се надевам искрено дека ќе постигнат нешто и ќе има некаков напредок. Иначе можат и они да избацат анти-Вардар знаме и да цмиздрат само и да чекаат Митката или кој и да било локален партиски шериф да ги спасува.
Моментално и Слога и Тиквеш тонат а освем цмиздрење ништо не се превзима. Се смеевте на пропаѓањето на Вардар ама Комити Вардар го спасија, нешто што е научна фантастика за групи на кои главен фактор им е омраза кон противникот. Ако мислите дека само со плачење ќе ви се подобрат условите онда нема што да ви се објаснува. Прогласете си бојкот ко доларите и чекајте следни избори да ве вадат од калта
А вие сте толку кусоггледи не гледате дека проблемот е до вас , не до другите.Шкендија коа ја гураа не им смета..
Слога кога ја форсираа не им смета...
Кумановските играчи коа ги напаѓаа скоро секоја утакмица и правеа притисоци не им смета...
Вардар пошо е прв, одма оп кореографија... Ко цацко у базенот, МАМО ВИДИ МЕ МАМО
Менталитетот на ниво на штипјани коа се радуваа на тоа кога Шкендија го претрка Вардар. Наместо да гледаат за себе да направат некоја акција да подобрат услови за Тиквеш они КМЕ КМЕЕ само цмиздрење. Напатениве од Прилеп гледам у задње време се активирани за спас на Победа со големи напори, се надевам искрено дека ќе постигнат нешто и ќе има некаков напредок. Иначе можат и они да избацат анти-Вардар знаме и да цмиздрат само и да чекаат Митката или кој и да било локален партиски шериф да ги спасува.
Моментално и Слога и Тиквеш тонат а освем цмиздрење ништо не се превзима. Се смеевте на пропаѓањето на Вардар ама Комити Вардар го спасија, нешто што е научна фантастика за групи на кои главен фактор им е омраза кон противникот. Ако мислите дека само со плачење ќе ви се подобрат условите онда нема што да ви се објаснува. Прогласете си бојкот ко доларите и чекајте следни избори да ве вадат од калта
На кој му објаснуваш? Тие мислат дека цел свет е против нив, а Пастирот нивни намерно то го прај за уште поомразени да се и поодбивни. Не било против Мети и Шкендија, како бе кога во на Мети време Чкембари барем 2-3 пати имаа извадено парола против ФФМ и Шверцерот, како то? Комити го спасиле Вардар, браво супер, така беше да и така треба да биди, ама ви го донесоа Козарот и ви рекоја или тој или Вардар нема да постои и нормално одбравте тој да биди односно од двете зла помалото, ама да ви се моча, а вие да мислите дека врни, да ве прај најомразени и најодбивни клуб и навивачи и вие то да го оправдувате, браво... Кеф ми беше кога видов дека на фудбал не му одите и дека му давате отпор и покрај тоа шо ќе бидите шампиони, ама ете толку траело едвај 2 утакмици и толку. Играчи ваши кажват, титула без кеф, толку. Ако вие си го сметате вашиот Вардар за "клубот на народот и македонштината", а то нема врска со реалноста, тогаш никој не ви е крив за вашите лажни очекувања, дека ќе се шлука на Вардар на вакво првенство, исто како шо не шлукав на Пелистер куп титулата 2017 во тогашен Блашко Куп, оти исходот од таа сезона се знаеше исто како оваа сезона од Септември. Шо сакаме/сакате можиме да збораме, ама појќе местенки и нати го дај ми го во историјата на македонскиот фудбал немало појќе од оваа сезона. Ама ние сме биле со шипците, амбургери ќе сме јаделе, а Скопје пола земено, односно даено без достоен отпор, ама Битола и Кавадарци биле со албанците... Ах бе...ама добро е, добро е за дефокус од вашиот единствен и најголем проблем - Козарот, се пробавте најверојатно неможите таму ништо, па сега Лозари... трагично е не е ни смешно...А вие сте толку кусоггледи не гледате дека проблемот е до вас , не до другите.
Не ви чинат штипјани , битолчани , кавадарчани , прилепчани итн сите се против вас , а вие умислени дека сте нешто над другите , а сте само нешто обично ништо.
Не знам на која група си член, дали си битолчанец или кавадарчанец, ама се гледа дека за инает зборуваш некои работи или си некој ретард од оние 10-тина (какви што има и кај нас) што коментираат глупсоти на фб страни цело време.Dali e toa pricinata shto vie ne ste glasni protiv Milenko? Deka go pusevte kurot da ne se zgasnete, pa vi go stavija kozarot i sea toj vi go stava.. Toa sto ve potsetija na 2011 fuzijata so Miravci, pa pred nekoja godina koga River Plata igrase 2-ra liga pa bese pred gasenje, vi go spasija timot? Pa barazot isto pred 2-3 godini itn itn..Zatoa ve nema 2 sezoni protiv Milenko?

Не може Вардар да се дочекува на нож, а со играчите на Шкендија да си прават селфиња. 

Не цигански еDaj be ti ne zamaraj nikoj ne te eba ni 5% ni tvojte samo pisis nekoj gluposti protiv ckembari ti ke kazvas dali ckembari bile Albanci malce li se imat dokazano Bitola sipatarski grad e??Mrdnat eden glupost do glupost kazvas
Top atmosfera od nekolku videa so gi vidov, epten dobro im zvuci ona samo napred Strumicax2 ama ne mi e jasno zosto igraat vo nekoja skolska sala valja, so se desava so sala "park" ustvari, pocna da se renovira, znae nekoj nesto poveke za ova?ајдуци со добро издание на финале плеј оф за влез во прва лига кошарка.Добро би било да влезат во прва лига да живне малце тифо сцената во мак кошарка