- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 5.068
- Поени од реакции
- 15.569
Што ќе ни прави со пиштолот?Вештачки мАИрко, со еден куп камери и сензори. Не е ни скап, а ако некој сака во иднина може да му даде и пиштол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ќе ни прави со пиштолот?Вештачки мАИрко, со еден куп камери и сензори. Не е ни скап, а ако некој сака во иднина може да му даде и пиштол.
Se dodeka si ja raboti rabotata profesionalno i odgovorno , so e do mene mozi i vudu vernik da bidi.
Ne bi mi precelo ni da e od druga nacionalnost, taka da komotno i @Del Boy mozi redar vo gradski avtobus da raboti. Sekako politickata kariera pisi propalo mu e so izmenite vo zakonot ( ako go izglasaja, pojma nemam )![]()
Еутаназии.Што ќе ни прави со пиштолот?
Pa i treba da rabotite, i vie ste ljugeДа бе, за после кога ќе смени уставот Мицко да го оправдуваш да викаш еве стварно има бугари шо работат во Македонија мораше да се смени.![]()

Па со оглед на тоа што не може да се трансплантира совест…Еутаназии.
Сакаш да употребиш совест против луѓе без совест?!Па со оглед на тоа што не може да се трансплантира совест…

Јас ќе ја донирам мојата совест. Со лесно нека му е на примателот.Сакаш да употребиш совест против луѓе без совест?!
хммм... ми нема некако логика![]()

Примателот:Јас ќе ја донирам мојата совест. Со лесно нека му е на примателот.![]()

Дај жити се напиши го кодот
else if ....
while (bus.active) {
let targets = bus.getPassengers();
targets.forEach(p => {
if (p.hasNoTicket || p.isAnnoying) {
mairko.pistol.execute(p, { mode: 'lethal', aim: 'head' });
} else if (p.smellsLikeOnions || p.playsLoudMusic) {
mairko.pistol.doubleTap(p);
} else if (bus.crowdDensity > 0.8) {
mairko.pistol.sprayAndPray();
} else {
mairko.pistol.pointAt(p);
}
});
if (bus.stop === 'Rekord') {
mairko.pistol.reload();
mairko.clearArea(10);
}
if (day === 'Tuesday' || day === 'Friday') {
mairko.pistol.setMode('mass_euthanasia');
}
}
JavaScript:while (bus.active) { let targets = bus.getPassengers(); targets.forEach(p => { if (p.hasNoTicket || p.isAnnoying) { mairko.pistol.execute(p, { mode: 'lethal', aim: 'head' }); } else if (p.smellsLikeOnions || p.playsLoudMusic) { mairko.pistol.doubleTap(p); } else if (bus.crowdDensity > 0.8) { mairko.pistol.sprayAndPray(); } else { mairko.pistol.pointAt(p); } }); if (bus.stop === 'Rekord') { mairko.pistol.reload(); mairko.clearArea(10); } if (day === 'Tuesday' || day === 'Friday') { mairko.pistol.setMode('mass_euthanasia'); } }
Не ми се верува дека го напиша 

Мене ли ме прашуваш за Котлин? Јас не знам што е тоа.Не ми се верува дека го напиша
Цар
Посебно ми се свиѓаат командите за вторник и петок
Уште age limit да си ставел и топ
@Aceso гледаш како лесно може да се реши проблемов?
п.с. чисто од радозналост, Котлин ли е ова?
Не, него го прашав..Мене ли ме прашуваш за Котлин? Јас не знам што е тоа.
Да, Inglorious Basterd има решение за секој проблем.

Јаваскрипт. Можеш да го извршиш без некоја голема потреба од ресурси и нема type safety, ќе убие некого без разлика дали итерира права листа.Не ми се верува дека го напиша
Цар
Посебно ми се свиѓаат командите за вторник и петок
Уште age limit да си ставел и топ
@Aceso гледаш како лесно може да се реши проблемов?
п.с. чисто од радозналост, Котлин ли е ова?

Ko kec na desetkaМи фалеше како петак на суботу
Не беа исти дискусииве без тебе![]()

Ke vi go haknat za 24 casaИ да! Решениево е елегантно и посебно прилагодено за наши услови![]()