мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 22.226
- Поени од реакции
- 28.598
Pa so Makedoncite muslimani realno ista semka smeТорбеши .. чергари .. власи .. бошњаци ..цигани ... иста семка![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa so Makedoncite muslimani realno ista semka smeТорбеши .. чергари .. власи .. бошњаци ..цигани ... иста семка![]()

Неможе да сакаш фасада да направиш ако темелите не си ги средил..Тоа е решението, повеќе автобуси, односно нови, за да можеш да ги шкрташ и уништуваш.![]()
прво среди ја основата па ќе има основа да почнеш со бришење на инстаграм профилот од санела моравката од огњанци што го испишала со маркер на 3 седишта
Сите си ја продале верата за бурек повеќе а ...Pa so Makedoncite muslimani realno ista semka sme![]()

Има одлична основа, ќе стигнат нови автобуси, ќе бидат поредовни, ама мора да се превенира нивното усерување. Еве, супер идеја која во моментот има повеќе од 50% поддршка.Неможе да сакаш фасада да направиш ако темелите не си ги средил..прво среди ја основата па ќе има основа да почнеш со бришење на инстаграм профилот од санела моравката од огњанци што го испишала со маркер на 3 седишта
![]()

Ти се тригерна оти немаш муда да признаеш дека не е приоритет редар и никој не се замара за редари оти има многу поголеми проблеми со јавниот автобуски превоз , редари бе .. да те слушне некој од советнициве во град Скопје ќе ти се смее .. они неможат нормален ред да воспостават редари ќе ставале и ќе ги боеле автобусиве за на дамби да му биде убаво 3 пати у годината коа ќе се качиКако се тригерна од темата, ко животот да ти зависи од ова. За мене тоа е индикатор дека некој глуми мангуп во бус.![]()

Денеска целосно беше фокусиран на мене, спасив еден наслон од уништување, така да, се исплатеше отворањето на темата.Ти се тригерна оти немаш муда да признаеш дека не е приоритет редар и никој не се замара за редари оти има многу поголеми проблеми со јавниот автобуски превоз , редари бе .. да те слушне некој од советнициве во град Скопје ќе ти се смее .. они неможат нормален ред да воспостават редари ќе ставале и ќе ги боеле автобусиве за на дамби да му биде убаво 3 пати у годината коа ќе се качи![]()

Не си ласкај, твојата идеја беше безвеза ... за тебе лично не кажав ништо, него ти почна индиректно да вреѓаш и да претпоставуваш оти незнаеше како да реагирашДенеска целосно беше фокусиран на мене, спасив еден наслон од уништување, така да, се исплатеше отворањето на темата.![]()

Koj za burek, koj za pasos. Principilisti, sve su ostalo nijanseСите си ја продале верата за бурек повеќе а ...![]()

Уште малку и ќе ја лансирам во јавност: Македонска институционална редарско-комунална организација. Мирко!Не си ласкај, твојата идеја беше безвеза ... за тебе лично не кажав ништо, него ти почна индиректно да вреѓаш и да претпоставуваш оти незнаеше како да реагираш
Испод мира триста вира искочи дека си.
I SlavkoУште малку и ќе ја лансирам во јавност: Македонска институционална редарско-комунална организација. Мирко!

Vera i nacionalnost , nijansa ipolKoj za burek, koj za pasos. Principilisti, sve su ostalo nijanse![]()

So e pobitno vera ili nacionalnost ?Vera i nacionalnost , nijansa ipol![]()
Normalno deka vera.So e pobitno vera ili nacionalnost ?

(Тема: Редари во ЈСП со проширени ингеренции)!![]()
Тоа сам ИО си го смисли. Саботажа.Значи сум против неограничени ингеренции.