Фан клуб - РК Вардар

Вечер Митро, Боно и Јапан ќе растурат.
Јас не го гледам Јапан во составот за вечер, бар го нема на страната на ЕХФ. Што значи тројца играчи ќе треба да покријат на лев и среден бек, од кои едниот е Танкоски.
Невозможна мисија.

Незнаев дека Јапан не е у состав, се извинувам.
Време Митро, да го оправда лебот што го јаде.

Историјата покажува дека секогаш Македонецот биел нерамни битки, предвреме бил прежален... но ги биел со срце, жар и спремност да се умре за идеалите... Нека биде така и вечерва.
Вардар е Македонија!

Штета, без Малус и Хориха се испушти шансата за добар резултат, пораз не поголем од 3 разлика. Дај боже да си ги изедам гомната но мислам дека французиве ќе тепаат над 10 разлика, што и автоматски ќе ја ебе целата еуфорија за утакмицата дома.

Знаеја дека ако објават дека Малус и Хориха нема да играат ќора карта нема да се продаде за реваншот у Скопје и чекаа до последно со инфото :D

Последно уредено:
Кога се оди во битка се гледа само напред и се потпираш на тие што се со тебе. Кои и да се, колку и да се. Вардар е дефиниција за силата на колективот, дефиниција која многу добро ја знаат низ Европа.
Целите за оваа сезона веќе се остварени. Затоа без разлика на резултатот вечерва, потоп или победа, Чупиќ и момците заслужуваат полна сала на 5. Мај и максимална поддршка 60 минути. Затоа што не сме било кои, сите ние сме ВАРДАР!
За да има полна сала ќе треба денес да имаат некој активен резултат.

Тоа што го играат моментално е катастрофално лошо. Среќа па и они засега не играат ништо посебно, освен левиот бек нивен кој ни начука 4-5 гола досега. Митровиќ се што шутна или отиде во публика или во голманот. Во моментов испаѓа дека сме екипа која зависи од еден-два играчи. Се надевам на подобро.

Ме разочара Боно, ептен инфериорен.
Митро дрво невидено, џабе се надеваме на него.
Подобро Чупиќ да влезе на бек, ко на времето кога игравме со него и Дибиров на бековски позиции :D
Овој Тузолана нели може да игеа како бек? :D

Ме разочара Боно, ептен инфериорен.
Митро дрво невидено, џабе се надеваме на него.
Подобро Чупиќ да влезе на бек, ко на времето кога игравме со него и Дибиров на бековски позиции :D
Овој Тузолана нели може да игеа како бек? :D
Па ако може Марчињак да е бек, сите можат..

Back
На врв Bottom