Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 52: Тотална забрана за продажба и употреба на алкохол освен за медицински потреби и религиозни обреди)

Јас мислам дека жените треба повеќе да наследат. Кај ќе им превземам една нервоза, најмалку што можат еден стан да дадат. :D

Ништо од твоево тете, дај друго дете!
Предлагам да се номинираат 2ца кандидати паралелно и кој превари тој товари да биде, за да не се бават темите.

Предлагам да се номинираат 2ца кандидати паралелно и кој превари тој товари да биде, за да не се бават темите.
...интересна идеја, мислам дека би било уште подобро ако се може дупли наслов бр1 од еден член, бр2 од друг член, па која тема ќе биде поатрактивна неа ќе ја пишуваме, односно, ако едниот е отсутен ете другиот ќе тера со негова тема.

...а тој што не е активен и редовен на кајгана ќе се чуди што сите постираат различно и додека укапира, отиде темата, така ќе биде поактивен ако сака да биде во тек :pipi:

Најдобро е штом почнете нова тема, веднаш пишете им на членовите кои би ги номинирале, ќе знаете однапред кој се нафаќа а кој не. Штом се исцрпи темата, веќе ќе имате член кој се нафатил и чека на ред.

...интересна идеја, мислам дека би било уште подобро ако се може дупли наслов бр1 од еден член, бр2 од друг член, па која тема ќе биде поатрактивна неа ќе ја пишуваме, односно, ако едниот е отсутен ете другиот ќе тера со негова тема.

...а тој што не е активен и редовен на кајгана ќе се чуди што сите постираат различно и додека укапира, отиде темата, така ќе биде поактивен ако сака да биде во тек :pipi:
Јас мислам дека тоа е лоша идеја зошто ќе настане хаос. Секој ќе си збори за тоа што сака и ќе се изгуби смислата. Добро си функционира како што е до сега.

Епа кој, очигледно никој неќе..
Ајде еве @cholismo ако сака нека постави тема...

raise the roof GIF

Епа кој, очигледно никој неќе..
Ајде еве @cholismo ако сака нека постави тема...
Благодарам за понудата ама не сум во можност да израчунам кој ден сме а не тема да мислам :) Еве дамби нека отвори

А како да поставам тема? Не се разбирам во овие работи :)
Пиши маж ми е моето контроверзно мислење и ние после ќе те гласаме.

Благодарам за понудата ама не сум во можност да израчунам кој ден сме а не тема да мислам :) Еве дамби нека отвори
Еве, да не се мачиш да рачунаш, 23.04.2026 (четврток). Ајде, јас ќе отворам. Ама вечер. :backa:

Back
На врв Bottom