Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо од твоево тете, дај друго дете!
Предлагам да се номинираат 2ца кандидати паралелно и кој превари тој товари да биде, за да не се бават темите.Ништо од твоево тете, дај друго дете!
...интересна идеја, мислам дека би било уште подобро ако се може дупли наслов бр1 од еден член, бр2 од друг член, па која тема ќе биде поатрактивна неа ќе ја пишуваме, односно, ако едниот е отсутен ете другиот ќе тера со негова тема.Предлагам да се номинираат 2ца кандидати паралелно и кој превари тој товари да биде, за да не се бават темите.

Јас мислам дека тоа е лоша идеја зошто ќе настане хаос. Секој ќе си збори за тоа што сака и ќе се изгуби смислата. Добро си функционира како што е до сега....интересна идеја, мислам дека би било уште подобро ако се може дупли наслов бр1 од еден член, бр2 од друг член, па која тема ќе биде поатрактивна неа ќе ја пишуваме, односно, ако едниот е отсутен ете другиот ќе тера со негова тема.
...а тој што не е активен и редовен на кајгана ќе се чуди што сите постираат различно и додека укапира, отиде темата, така ќе биде поактивен ако сака да биде во тек![]()
Благодарам за понудата ама не сум во можност да израчунам кој ден сме а не тема да мисламЕпа кој, очигледно никој неќе..
Ајде еве @cholismo ако сака нека постави тема...
Еве дамби нека отвориА како да поставам тема? Не се разбирам во овие работи

Пиши маж ми е моето контроверзно мислење и ние после ќе те гласаме.А како да поставам тема? Не се разбирам во овие работи![]()
Еве, да не се мачиш да рачунаш, 23.04.2026 (четврток). Ајде, јас ќе отворам. Ама вечер.Благодарам за понудата ама не сум во можност да израчунам кој ден сме а не тема да мисламЕве дамби нека отвори

Ke si napisis nekoe kontraverzno prasanje i ako e dovolno kontraverzno diskusijata sama ke si se razvie.А како да поставам тема? Не се разбирам во овие работи![]()