Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

• Креатор на темата Креатор на темата Ocajna
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шта речи, а не заплакати?
Ми треба мислење од машка перспектива и машка гледна точка, добро еве може и од женска, зашто бре некои мажи се женат и прават деца, ко мојов, а од друга страна отвараат профили на страници како (Lokalerflirt.com, fuckfinder.com, affairemitdir.com) еве маж ми отварал на пример.
Ајде да прочитам. Само без навреди.
Вие жените многу сакате да манипулирате на тема секс. Особено кога сте во брак. Значи или по мое или нема секс. По извесно време на мажот му доаѓа преку стојко од ваквиот третман и вика ОК преминувам на рачна обработка. Е сега тебе те мачи тоа дека тој веќе не ти бара, зошто го загубил интересот и не можиш да се изживуваш да си го правиш ќејфот? Не ти е до сексот туку неможноста за манипулирање преку секс. Пошто нели предходно секогаш кога не било по твое те болела главата или си била изморена. Е па улогите се сменале, сега издржи.

Последно уредено:
...читаме, читаме, ти бапнал само наслови, ништо посветено конкретно САМО за тебе да напише, имаше еден таков реферат за @Aceso, толку беше долг и сложен што прв пат ме заспа, ако не друго релаксирачки делува, вака така, не онака, овде онде, горе доле, ти си не си :sleep:

...да биде поврзано со темата,
Сусаро решил да менува тактика. Знае дека сме глупи ние жените и немаме капацитет да читаме по 15.000 карактери, па затоа одлучил да пишува само наслови.

Баш вистинити муабети нема што, дека еднаш годишно имале секс ( хаха ок, како го утврдивте ова? На кој ден имате секс, Велигден? Божиќ? 1 мај?) и дека 90 годишен нејзин дедо ебел еднаш у две недели.

Добро луѓе, уклучете малце мозок и размислете дека типкава трола, или пак лаже за да си прави забава, трето нема.
Судбината има чудни начини да те увери во нешто во кое не веруваш... Само почекај, на секого може да му се случи ;)
Ако денес ти е се супер и средено, не значи дека е тоа стална состојба. Со среќа(y) и уживај додека трае, зашто убавото кратко трае велат....
Вие жените многу сакате да манипулирате на тема секс. Особено кога сте во брак. Значи или по мое или нема секс. По извесно време на мажот му доаѓа преку стојко од ваквиот третман и вика ОК преминувам на рачна обработка. Е сега тебе те мачи тоа дека тој веќе не ти бара, зошто го загубил интересот и не можиш да се изживуваш да си го правиш ќејфот? Не ти е до сексот туку неможноста за манипулирање преку секс. Пошто нели предходно секогаш кога не било по твое те болела главата или си била изморена. Е па улогите се сменале, сега издржи.

Пак измислуваш, ти ми светеше у спална? Па знаеш дали ме болело глава или не? Никад мене не ме болело глава.
Ете гледаш дека и вие мажите знаете манипулативни тактики, исти сме на тоа поле.

Баш вистинити муабети нема што, дека еднаш годишно имале секс ( хаха ок, како го утврдивте ова? На кој ден имате секс, Велигден? Божиќ? 1 мај?) и дека 90 годишен нејзин дедо ебел еднаш у две недели.

Добро луѓе, уклучете малце мозок и размислете дека типкава трола, или пак лаже за да си прави забава, трето нема.
...јас гарантирам, повеќе од тебе дека не трола, запозната сум со нејзиниот проблем подолго време, ете трето постои!

...и форумот е за забава, но и да се научи нешто, да се даде совет, па наместо да пишуваш дека трола, се забавува односно опис за членката, напиши зошто мажот така се понаша ставајќи се Ти во негова кожа и напиши кога би ти се понашал така да во некоја измислена игра со награда и казна!
se odjavi od temata se vrati na temata za pomalku od 24 casa... :brlav:samo tramp pobrzo menuva stav :roker:
...јас ја повикав, да не бега од проблемот и зш ја провоцираш сега и ја бркаш?
...таа не се заколна со рака на Библија дека нема да пишува на темава, аман бе како децата мали се задирате! :boksix:

Последно уредено:
@bijons душичке не се сите интелектуалци тука на форумов со натприродна интелектуална способност како ти, секоја чест, од прва ја разбра целата ситуација, иако не ја ни бев образложила во еден текст, туку беше фрагментирана, расцепкана, бијонс не се замарај, зашто бараш мислења од некадарни, тоа е исто како од слепци да бараш да ти ги опишат боите на виножитото, тие си мислат дека ако на нив лично не им се случуваат тие работи, дека не постојат! Тоа е како кога на коњот превез му ставаш преку очи. Едноставно не се замарај не објаснувај, јас одамна веќе сфатив дека не разбираат тука не барав ни мислење богзнае какво, но реално не знаат децата. Секое добро на сите и пак ќе речам темава треба да се заклучи.

...јас гарантирам, повеќе од тебе дека не трола, запозната сум со нејзиниот проблем подолго време, ете трето постои!

...и форумот е за забава, но и да се научи нешто, да се даде совет, па наместо да пишуваш дека трола, се забавува односно опис за членката, напиши зошто мажот така се понаша ставајќи се Ти во негова кожа и напиши кога би ти се понашал така да во некоја измислена игра со награда и казна!

...јас ја повикав, да не бега од проблемот и зш ја провоцираш сега и ја бркаш?
...таа не се заколна со рака на Библија дека нема да пишува на темава, аман бе како децата мали се задирате! :boksix:

a sto veke ne e kazano? dobi miljon soveti od 50 dusi ovde nema sto poveke da se diskutira, sega moze samo seir da fakame, sto ako e vistina ete moze i ne e vo red, podobro kluc i kraj sto ustvari ona i pobara. na kraj krajeva ete gledas ona misli nema problem so nea nego so maz i, taka da nemozes toa da go resis ovde. neka si go resi on. ona dobi milsenje od maska gledna tocka za se...

ponatamosna diskusija odmaga ustvari.

a sto veke ne e kazano? dobi miljon soveti od 50 dusi ovde nema sto poveke da se diskutira, sega moze samo seir da fakame, sto ako e vistina ete moze i ne e vo red, podobro kluc i kraj sto ustvari ona i pobara. na kraj krajeva ete gledas ona misli nema problem so nea nego so maz i, taka da nemozes toa da go resis ovde. neka si go resi on. ona dobi milsenje od maska gledna tocka za se...

ponatamosna diskusija odmaga ustvari.
Кано ај те молам олабави ме, кој е проблемот со мене, тоа што се трудам да биде се исчистено, зготвено, и детето сама скроз сама се грижам за него,не ми мрда со прст дома, башка што работам скратени раб време. Секогаш сум на добра волја, не се расправам за ништо. Едноставно човекот е таков, сака да доминира и да има контрола, полно мажи се такви ете јас ја имав таа "среќа" да налетам на таков.

• Хаха
Reactions: A__
Кано ај те молам олабави ме, кој е проблемот со мене, тоа што се трудам да биде се исчистено, зготвено, и детето сама скроз сама се грижам за него,не ми мрда со прст дома, башка што работам скратени раб време. Секогаш сум на добра волја, не се расправам за ништо. Едноставно човекот е таков, сака да доминира и да има контрола, полно мажи се такви ете јас ја имав таа "среќа" да налетам на таков.

dobro aj ete takov e i sto sega? stom si znaes se toa sto treba sega nie da te zalime ili da go napagame nego? nego ne go znaeme tebe eve te druzime forumski so godini i znaeme ona sto pisuvas.

najbitno kaj ti bea ocite koga go zede? kako be najbitnata odluka u zivot ja ramnis so toa deka si nemala "sreka"? plus za kavga treba 2ca...

mnogu raboti falat kaj 2cata za da dojde do ova. i na kraj krajeva ako imas uste prasanja prasaj a ne od edna strana vikas gotovo stavete kluc a sega lele bijons me vikna nazad... ako vaka menjas stavovi i so nego i te kako ima problemi so tebe.

Последно уредено:
od edna strana vikas gotovo stavete kluc a sega lele bijons me vikna nazad... ako vaka menjas stavovi i so nego i te kako ima problemi so tebe.
... кога некој ќе се изнервира до даска од сопствена тема што ќе напише? пили пили пи пи дојдете членови пишете нешто за проблемот, нормално „ќе ја тресне вратата и ќе стави клуч“ зашто не сакаш да ја разбереш и помогнеш, не знам што е ова, трола , па трола, па ако трола било кој мислиш нема тоа да стане вистина? нека проба некој да трола тоа ќе го снајде, судбината е карма, карма е заебана работа!
Па заклучи ја темата што чекаш? Јас те замолив уште погоре
... нема доблест да напише дека не е веќе модератор, ама да напише дека „тролаш“ има смелост!

... кога некој ќе се изнервира до даска од сопствена тема што ќе напише? пили пили пи пи дојдете членови пишете нешто за проблемот, нормално „ќе ја тресне вратата и ќе стави клуч“ зашто не сакаш да ја разбереш и помогнеш, не знам што е ова, трола , па трола, па ако трола било кој мислиш нема тоа да стане вистина? нека проба некој да трола тоа ќе го снајде, судбината е карма, карма е заебана работа!

... нема доблест да напише дека не е веќе модератор, ама да напише дека „тролаш“ има смелост!
Бијонс не барам помош, не барав ништо кога ја отварав темата, чисто ме интересираше да прочитам мислења. Не барам помош.

Таков му се паднало ... :( Демек бирање сопруг е киндер јајце, па што ти се падне тоа... Не бре Очајна, таков си избрала, таков си сакала...емоционално недуступен, нарцис, со мањак интелигенција, ама тоа не ти значело ништо, бил мачо со широки рамења и јебозовен поглед....Како и повеќето тоа те палело, тоа ти било битно, амбалажата... сега пиј тие токсични киселини што се во амбалажата и не чекај некој да те сожалува.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom