Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

• Креатор на темата Креатор на темата Ocajna
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овде сите те заебаваат, само еден лик може да ти помогне, гледам се уште го нема на темата.
Експертот за љубовни совети и теми поврзани со љубов и секс @Sladoledzija
Да стварно го имам читано низ темиве, доста стручни мислења пишува. Експертски шо се вели.

Овде сите те заебаваат, само еден лик може да ти помогне, гледам се уште го нема на темата.
...офф кај го најде, кај него нема предигра ќе ти го бапне како бургија во ѕид!
@Sussaro каде е тој ќе го пронајде проблемот, малку нашироко, но во еден здив ќе раскаже.

...офф кај го најде, кај него нема предигра ќе ти го бапне како бургија во ѕид!
@Sussaro каде е тој ќе го пронајде проблемот, малку нашироко, но во еден здив ќе раскаже.
Хипократова заклетва си дала! Сети се!
Сусаро здравјето ќе го изгуби ако читне неш од темава..!

...штета што ја нема топол поздрав и недостасуваше твое присуство,

Топла ако читаш како гостинка, жити се, регистрирај се дојди како нов(а), Очајна чека твое мислење, а и ние другите те сакаме, дај покај се и дојди :love:
Хипократова заклетва си дала! Сети се!
Сусаро здравјето ќе го изгуби ако читне неш од темава..!
...зш, не е арен :(

Топла ако читаш како гостинка, жити се, регистрирај се дојди како нов(а), Очајна чека твое мислење, а и ние другите те сакаме, дај покај се и дојди :love:
Автоматски споено мислење:

Ја мислам дека после Сладоледџијата нема да има потреба од повеќе стручности, тој е експерт на тематикава и ќе ми најде чаре за "проблемот" мој.(y)

Арен е он, арен..!

Ние тука не сме арни што читаме!

И да! Топлата итекако фали да се комплетира дрим тимот!

... ова веќе е сериозно спаѓа во емоционалната манипулација како форма на психолошко злоставување што вклучува влијание врз емоциите на една личност т.е. сопствена жена, сериозното емоционално разделување доведува до осаменост на двајцата, ти сама, тој отсутен, а ти си на граница на депресија и анксиозност, што впрочем и твојот аватар „Очајна“ со што се регистрира на форумот докажува во каква незавидна тешка состојба си, иако силна се уште не си скршена (највероватно поради детето), но тоа нема да трае вечно и мора да решиш и да расчистиш што понатаму, без да одоговлечуваш!

... штом тој ти прави така со игра „награда и казна“ во сексуалниот живот, ти веќе си објект за него, однесувањето укажува на неспособност за зрело управување со проблемот, што доведува до употреба на „студен поглед“, молчење или немање секс како алатка за казнување.

...тој може да те убеди дека ти си виновна за казната или дека ова однесување е нормално, а ти трпиш и ја издржуваш, а тој напротив ја има желбата за доминација, а не за сексуално задоволство, користејќи го сексот како награда или казна, држејќи те во состојба на страв и зависност, тој има сериозен недостаток на емпатија и тенденција кон суровост, а се продлабочува со регистрирање на еротски сајтови намерно оставено мобилниот ти да приметиш и уште повеќе да бидеш „казнета“ и уште подлабоко да пропаднеш!

... тој верува дека има право да го контролира твоето тело „нарцисоиден, его до плафон“, што те доведува до неизлезна и потчинета ситуација,
ТИ НАВИСТИНА ИМАШ ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ! :backa:
Го читам ова и ми се појавува во главата Тошо Малерот во некој скеч како објаснува за љубовта меѓу брачните парови денес.

Вие не читате, Сусаро прв ми пиша мене на темава.;)
...читаме, читаме, ти бапнал само наслови, ништо посветено конкретно САМО за тебе да напише, имаше еден таков реферат за @Aceso, толку беше долг и сложен што прв пат ме заспа, ако не друго релаксирачки делува, вака така, не онака, овде онде, горе доле, ти си не си :sleep:
Го читам ова и ми се појавува во главата Тошо Малерот во некој скеч како објаснува за љубовта меѓу брачните парови денес.
...да биде поврзано со темата,

Последно уредено:
Да стварно го имам читано низ темиве, доста стручни мислења пишува. Експертски шо се вели.
Плус и магистер по право е, може да ти даде совети што и како доколку дојде до развод.

Da ne me tagnese nemase ni da ja vidam temava.. moram da procitam prvin za da vidam sto se diskutira, pa potoa ke komentiram :D
Автоматски споено мислење:

Abre ocajna, abe zena si da mu se nevidi, lesno e da zavedes maz, dovolno e seksi da se obleces, ili nekoja fantazija nekogas sto ti ja kazal da mu ja ispolnis, recimo striptiz da mu igras, nesto fetis nekoj... pa jebote nie mazite tolku lesno se napaluvame, sto ne treba mnogu trud da vlozite vie zenite.. pa i toj sto čuruk e, doma da imas zena koja saka sex a ide po drugi zeni.. katastrofa.. E sega ako brakot vi e samo na papir sklucen, kako sto citav ponazad nesto mi se vide, ondak nema cuvstva on sprema tebe ili ne te gleda kako seksi zena.. valjda fizicki si ok zena, imas barem jaka gruda ako nisto drugo, ako si suvo stapce, normalno nema da mu se krene, jas pak mrazam takvi niski slabi zeni, ko nedorazvieni ko deca sto licat.. vajda imas nekoe mrsence u gaze ili cicka jebote, nema maz sto ke odbie drzeca cicka makar i na 40+ godini.. baska stegni se malku ako treba u nekoj minic ili seksi hulahopki.. ja li da te ucam bre kako se zaveduva maz.. ne postoi maz sto ke odbie zena ako ovaa mu se udvara, ako bukvalno mu gi siri nozete ili go ceka natrtena.. ondak nesto e do mazot, ili e peder ili ne mu se kreva..

Последно уредено:
Немора да е дерпе, се асексуализирал од икс причини. Очајната му ќути изгледа, у подредена улога е. Башка ја средила мачката стаклара Панчево, ама нема за кого. Ќе мора да ја дрнда со Хитачи масажер. Сексуална фрустрација е најлошата. Внимавајте на насловите на порталиве перидов да не прочитате Македонка го сруши локалниот рекорд на Баден Баден. Злите јазици ќе кажат “Баден Баден па еден град што е…”.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom