- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 7.284
- Поени од реакции
- 14.285
Домашна марула и не мора да се миеZamij ja marulata, nemoj taka nemiena, ke se nafrlis![]()
Тоа тие од пазар, не знаеш кој ги мочал, затоа се мијат толку 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Домашна марула и не мора да се миеZamij ja marulata, nemoj taka nemiena, ke se nafrlis![]()
Тоа тие од пазар, не знаеш кој ги мочал, затоа се мијат толку 
, што впрочем и твојот аватар „Очајна“ со што се регистрира на форумот докажува во каква незавидна тешка состојба си, иако силна се уште не си скршена (највероватно поради детето), но тоа нема да трае вечно и мора да решиш и да расчистиш што понатаму, без да одоговлечуваш!
Домашна марула и не мора да се миеТоа тие од пазар, не знаеш кој ги мочал, затоа се мијат толку
![]()
Да. Сака да доминира, и да се занесува, но би имала проблем доколку психички си го сфатам како проблем, човекот само сака да е центар на светот, прочитана книга ми е више, а можда се работи и за слабо либидо, има комбинирани елементи. Како и да е, живот иде даље, јас решив да го мачам сега и ќе одам до крај.... ова веќе е сериозно спаѓа во емоционалната манипулација како форма на психолошко злоставување што вклучува влијание врз емоциите на една личност т.е. сопствена жена, сериозното емоционално разделување доведува до осаменост на двајцата, ти сама, тој отсутен, а ти си на граница на депресија и анксиозност, што впрочем и твојот аватар „Очајна“ со што се регистрира на форумот докажува во каква незавидна тешка состојба си, иако силна се уште не си скршена (највероватно поради детето), но тоа нема да трае вечно и мора да решиш и да расчистиш што понатаму, без да одоговлечуваш!
... штом тој ти прави така со игра „награда и казна“ во сексуалниот живот, ти веќе си објект за него, однесувањето укажува на неспособност за зрело управување со проблемот, што доведува до употреба на „студен поглед“, молчење или немање секс како алатка за казнување.
...тој може да те убеди дека ти си виновна за казната или дека ова однесување е нормално, а ти трпиш и ја издржуваш, а тој напротив ја има желбата за доминација, а не за сексуално задоволство, користејќи го сексот како награда или казна, држејќи те во состојба на страв и зависност, тој има сериозен недостаток на емпатија и тенденција кон суровост, а се продлабочува со регистрирање на еротски сајтови намерно оставено мобилниот ти да приметиш и уште повеќе да бидеш „казнета“ и уште подлабоко да пропаднеш!
... тој верува дека има право да го контролира твоето тело „нарцисоиден, его до плафон“, што те доведува до неизлезна и потчинета ситуација,
ТИ НАВИСТИНА ИМАШ ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ!![]()
Башка шо не мораш да купуваш конец за заби природно ќе си ги флосаш забите со влакната нејзини. Само гледај замиј ја прво добро ти вели @мкд владе не е убаво толку запурена.Таа регистрирана од 2007ма е очајна?
Автоматски споено мислење:
Абе седи остај. Морала да биде тасма, на љубичица да и мириса. Што ми е убаво што сум навлечен на винтиџ. Да и ги вртиш доле локните на прст ко шпагети, па да заграбиш малце со цела шака. А не она тасмичено ко Мерлин Менсон да го ебеш.
А не, јас сум гадлив, ако моја рака барем еднаш детално не ја помине, не ја ставам во уста! Не можеш да знаеш кој се не ти влегол во двор.Домашна марула и не мора да се миеТоа тие од пазар, не знаеш кој ги мочал, затоа се мијат толку
![]()

Абе на кајгана кажуваш дека муж ти не те ебе. На кајгана си го пишала никот очајна. Нема што да се погаѓа тука, очигледна ти е маката, очајна си и бараш некој да те дупи. Да ти завршеше тој од кафичот работа, друг ќе беше муабетот на кајгана, немаше да има потреба да се жалиш. Дали тој од кафичот, дали муж ти... задоволна си. И не е муката да најдеш некој на кајгана туку муката е да најдеш некој воопшто.Да! Сакам ебач кајганџија да најдам, како погоди! Ја илјадници километри далеку од Македонија ќе барам ебачи на Македонски форум, браво за логиката, ако сакам утре ќе испијам кафе доле во кафулето пред зграда и веќе си го иам муабетот со еден ќе завршам работа.

Да сакам ти да ме дупиш, викаат многу јак ебач си бил, затоа дојдов.Абе на кајгана кажуваш дека муж ти не те ебе. На кајгана си го пишала никот очајна. Нема што да се погаѓа тука, очигледна ти е маката, очајна си и бараш некој да те дупи. Да ти завршеше тој од кафичот работа, друг ќе беше муабетот на кајгана, немаше да има потреба да се жалиш. Дали тој од кафичот, дали муж ти... задоволна си. И не е муката да најдеш некој на кајгана туку муката е да најдеш некој воопшто.
Потсвеста е заебана работа![]()
Гром у коприва не удира. Строго идеме raw со собрани целодневни мириси.

Наијскрено, не фала. Којзнае каков крокодил си чим никој не те дупи.Да сакам ти да ме дупиш, викаат многу јак ебач си бил, затоа дојдов.
... маче, таа беше Филозофка од тогаш, сега брзо постанала Очајна, за НГ има можност за менување никнејмот, ај иди кај марулата, не ти е паметот тука!Таа регистрирана од 2007ма е очајна?

Не сум менувала име, грешка си, од 2007 ми е истото Очајна, на филозофка го заборавив пасвордот и емајлот не се имав логирано над 10 години и на овој се логирав обновив пасворд само преку емаил. Не бев богзнае колку активна и на тој.... маче, таа беше Филозофка од тогаш, сега брзо постанала Очајна, за НГ има можност за менување никнејмот, ај иди кај марулата, не ти е паметот тука!
марула + 18 година
Се премисли, ти фуфка а. Мрш бе копито едно неваспитано, неартикулисано.Наијскрено, не фала. Којзнае каков крокодил си чим никој не те дупи.
... а бе јас те бранам, ти сама се тепаш!Не сум менувала име, грешка си, од 2007 ми е истото Очајна, на филозофка го заборавив пасвордот и емајлот не се имав логирано над 10 години и на овој се логирав обновив пасворд само преку емаил. Не бев богзнае колку активна и на тој.
А зашто звучи моето име лошо кога Очајни домаќинки беа баш хит серија порано.

Башка шо не мораш да купуваш конец за заби природно ќе си ги флосаш забите со влакната нејзини. Само гледај замиј ја прво добро ти вели @мкд владе не е убаво толку запурена.
Бијонс ако види жена му на локвата дека го викаш маче тешко тебе