Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

• Креатор на темата Креатор на темата Ocajna
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
...зашто има здравствени проблеми,
дефинитивно реченицата „да сака да дрка“ повеќе на тоа насочува, значи човекот логички би требало да имал бурна младост, женски ова она, значи бил врло згоден, па се оженил и деца, па развод (причината не ја знаеме), па втор брак со крцкалче (разлика во години колку?) која му родила уште едно, значи делимично нормален сексуален брачен живот и со неа све до моментот кога највероватно ја поминал 40 та и тука по толку испуштен бензин, снемало гориво за да истекува обилно кога има потреба да се вози автомобилот.

... и на место да истекува горивото кло кло кло, тоа веќе тече кккк лооо кло клооо и готово „во моментот нема веќе бензин ве молиме затворите го резервоарот“, а возачот се уште на пат недојден на одредената дестинација, (Очајна како возач, а дестинацијата оргазамот, за тие кои не ме разбираат!)

... за мажот е тоа најголем удар, да не може да се покаже пред жената, посебно ако таа некогаш се посмевнала со некоја утка во свршување, да, да, да, сите ние имаме емпатија кон Очајна, осудувајќи го мажот дека изневерува т.е. се подготвува за сексуален судир без обврска, за една ноќ секс, а тој сирот се крие си има мака, па сам гледа да се среди со дркањето, зашто само тој знае со каков стисок на дланка, брзина и движење во просторот на пенисот може да сврши со помош на ајфонот каде се регистрирал во рандом сајт!

Очајна што мислиш за ова недокажана теорија? :nesumjas:
Не бе златна не сме голема разлика во години имам спомнато не си го фатила моментот, има и тоа улога дека природно опаѓа желбата со годините, не знам не се замарам што сака нека биде, не ми е он веќе центар на светот од поодамна, мртов е овој брак, стерилен, за жал, ете тешете се со мене и мојов шугав брак, не сакам некој кој не ме сака, едноставно така функционирам, уморна сум од игри, па ќе ми глуми љубомора ..."мрш коњу" не се оптеретувам, си имам приоритети кои не се поврзани со него, до кога трае трае, на почетокот јас иницирав и тој виде дека ете мене ми е важно да имам редовен секс, и тоа си го искористи како механизам во неговата болна игра со награда и казна. За жал јас веќе излегов од играта, но тој сеуште не знае, како и да е, тој не гледа проблем во тоа, него му е се супер во животот.

... многу далеку отиднавте до Тајланд, дај вратете се Очајна е тука во ЕУ, кај залутавте па вие, ееееее, ајде искуство околу куршлус на алатот дајте да видиме во тој правец, не мора да пишувате лично искуство, пишите од комшијата искуство или од некој брачед!

bijons ne e toa. imas miljarda apcinja i gelovi denes.

Da da, za kulturata, hranata, arhitekturata ;)
I jas isto ko ke odam, bas za to ke odam.
Јас не одам, откажав!
А каков ни е организаторот, 300% сум сигурен дека ќе организира" културно просветен настан" :)
Ама ме фати инат од третманот кон Македонија!
Гледаш друже, не ја продавам јас Македонија за марула туф, крофна беше :)

ете мене ми е важно да имам редовен секс, и тоа си го искористи како механизам во неговата болна игра со награда и казна.
аууууу ова веќе е опасно и забегано!

Не бе златна не сме голема разлика во години имам спомнато не си го фатила моментот, има и тоа улога дека природно опаѓа желбата со годините, не знам не се замарам што сака нека биде, не ми е он веќе центар на светот од поодамна, мртов е овој брак, стерилен, за жал, ете тешете се со мене и мојов шугав брак, не сакам некој кој не ме сака, едноставно така функционирам, уморна сум од игри, па ќе ми глуми љубомора ..."мрш коњу" не се оптеретувам, си имам приоритети кои не се поврзани со него, до кога трае трае, на почетокот јас иницирав и тој виде дека ете мене ми е важно да имам редовен секс, и тоа си го искористи како механизам во неговата болна игра со награда и казна. За жал јас веќе излегов од играта, но тој сеуште не знае, како и да е, тој не гледа проблем во тоа, него му е се супер во животот.

Што те спречува да најдеш некој ебач на страна? Као изморализирана си до толку па ќе чекаш он да ти подаде документи за развод? Ти бе стварно мислиш дека реприза имаш на животов…

Јас не одам, откажав!
А каков ни е организаторот, 300% сум сигурен дека ќе организира" културно просветен настан" :)
Ама ме фати инат од третманот кон Македонија!
Гледаш друже, не ја продавам јас Македонија за марула туф, крофна беше :)
Poinakvi se aziskite maruli, taka imam podslusnato :cautious:

Што те спречува да најдеш некој ебач на страна? Као изморализирана си до толку па ќе чекаш он да ти подаде документи за развод? Ти бе стварно мислиш дека реприза имаш на животов…
Да тоа ќе чекам, па кој рече дека чекам нешто, ако подаде подаде. Развод е не е смртна пресуда. Не сакам ебач, пак со некој кретен да си имам работа, шо добро мене ќе ми донесе тоа?

Да тоа ќе чекам, па кој рече дека чекам нешто, ако подаде подаде. Развод е не е смртна пресуда. Не сакам ебач, пак со некој кретен да си имам работа, шо добро мене ќе ми донесе тоа?

А што сакаш?

Poinakvi se aziskite maruli, taka imam podslusnato :cautious:
Во секој случај треба убаво да се измијат, детално, и внатрешноста, кочанот, тој е најсладок!

Кај азиските имало и некој штос, може да нарачаш марула, но да ти надробат краставица! Така имам подслушнато! :cautious:

Во секој случај треба убаво да се измијат, детално, и внатрешноста, кочанот, тој е најсладок!

Кај азиските имало и некој штос, може да нарачаш марула, но да ти надробат краставица! Така имам подслушнато! :cautious:
Od cela marula ti za kocanot pak se zapna :cautious:

А ти што сакаш? Марулата на жена ти не се логирала ваму.

Види, барем ја сервисирам редовно да немора да отвара вакви очајни теми на некој си форум. За твоја љубав и вечер ќе влезам брзински пошто многу ме напали темава.

Види, барем ја сервисирам редовно да немора да отвара вакви очајни теми на некој си форум. За твоја љубав и вечер ќе влезам брзински пошто многу ме напали темава.
Zamij ja marulata, nemoj taka nemiena, ke se nafrlis :D

ете мене ми е важно да имам редовен секс, и тоа си го искористи како механизам во неговата болна игра со награда и казна. За жал јас веќе излегов од играта, но тој сеуште не знае, како и да е, тој не гледа проблем во тоа, него му е се супер во животот.
... ова веќе е сериозно спаѓа во емоционалната манипулација како форма на психолошко злоставување што вклучува влијание врз емоциите на една личност т.е. сопствена жена, сериозното емоционално разделување доведува до осаменост на двајцата, ти сама, тој отсутен, а ти си на граница на депресија и анксиозност, што впрочем и твојот аватар „Очајна“ со што се регистрира на форумот докажува во каква незавидна тешка состојба си, иако силна се уште не си скршена (највероватно поради детето), но тоа нема да трае вечно и мора да решиш и да расчистиш што понатаму, без да одоговлечуваш!

... штом тој ти прави така со игра „награда и казна“ во сексуалниот живот, ти веќе си објект за него, однесувањето укажува на неспособност за зрело управување со проблемот, што доведува до употреба на „студен поглед“, молчење или немање секс како алатка за казнување.

...тој може да те убеди дека ти си виновна за казната или дека ова однесување е нормално, а ти трпиш и ја издржуваш, а тој напротив ја има желбата за доминација, а не за сексуално задоволство, користејќи го сексот како награда или казна, држејќи те во состојба на страв и зависност, тој има сериозен недостаток на емпатија и тенденција кон суровост, а се продлабочува со регистрирање на еротски сајтови намерно оставено мобилниот ти да приметиш и уште повеќе да бидеш „казнета“ и уште подлабоко да пропаднеш!

... тој верува дека има право да го контролира твоето тело „нарцисоиден, его до плафон“, што те доведува до неизлезна и потчинета ситуација,
ТИ НАВИСТИНА ИМАШ ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ! :backa:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom