- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 4.449
- Поени од реакции
- 13.749
Mislis so trojca forumdjii , vekje ako se sekiras vozduh da ne primi![]()
Нејќев да ја уплашам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislis so trojca forumdjii , vekje ako se sekiras vozduh da ne primi![]()
Мајка ти е шиптаркаЧекај бе, шиптаp да не е?
значи дека либидо има коe треба да се насочи кон тебе и не е физички проблемотм да му ги исполнам фантазиите бидејќи не сум жена на татко му, или сестра му такви порничи глеал, ебење со маќеата,ебење со сестрата
значи те смета за својакога ќе искочам од туш, ми се дере одма да сум се облечела ќе ме видел некој од прозор, спушта ролетни
Тоа во случај ти да се уклучиш ќе има многу луфта па ќе мора да викаме заменаMislis so trojca forumdjii , vekje ako se sekiras vozduh da ne primi![]()
Мајка ти е шиптарка
Автоматски споено мислење:
Православен е
Автоматски споено мислење:
Сакаш да кажеш само Албанците си ги пазат жените, нашиве ги пуштаат да си се ебат со кој стигнат, па да у право си уствари.

И шо сеа? Треба да ти се правдам "битен" човеку.Бреј толку се изнервира три пати едитираше постиран пост. Тоа е кого тролаљето ти праи backfire![]()
И шо сеа? Треба да ти се правдам "битен" човеку.
А што има врска среќата со сексуалното општење? Монасите на Тибет несреќни се? Кое ограничено гледиште бе.Види, добар човек сака и туѓа жена, лош ни својата. Истетовирај го ова под пупак со римски фонт и ќе ти се смени среќата у живот.
А што има врска среќата со сексуалното општење? Монасите на Тибет несреќни се? Кое ограничено гледиште бе.
Јас нигде не реков дека сексот ми ја дефинира среќата, сексот е хормонална потреба.За монасите незнам, ама. тебе очигледно тоа ти ја дефинира среќата.
Јас нигде не реков дека сексот ми ја дефинира среќата, сексот е хормонална потреба.
Затоа чоеко ќе си ја остри чакијата на друго место. Не му даваш на чоекот.Јас нигде не реков дека сексот ми ја дефинира среќата, сексот е хормонална потреба.
Па добро за тоа си во право, нема да умрам или да се разболам без секс, но темата не ја отворив за тоа, ја отворив чисто да слушнам мислење од машките членови зашто ете тоа што се случува се случува, затоа е форумов ваљда?Дали поради недостаток на истиот ти сега имаш хормонален дисбаланс, илити пореметување?
Ај прочитај си од почеток и не лупетајЗатоа чоеко ќе си ја остри чакијата на друго место. Не му даваш на чоекот.