Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

• Креатор на темата Креатор на темата Ocajna
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај бе, шиптаp да не е?
Мајка ти е шиптарка
Автоматски споено мислење:

Православен е

Сакаш да кажеш само Албанците си ги пазат жените, нашиве ги пуштаат да си се ебат со кој стигнат, па да у право си уствари.

м да му ги исполнам фантазиите бидејќи не сум жена на татко му, или сестра му такви порничи глеал, ебење со маќеата,ебење со сестрата
значи дека либидо има коe треба да се насочи кон тебе и не е физички проблемот
кога ќе искочам од туш, ми се дере одма да сум се облечела ќе ме видел некој од прозор, спушта ролетни
значи те смета за своја

Мајка ти е шиптарка

Православен е

Сакаш да кажеш само Албанците си ги пазат жените, нашиве ги пуштаат да си се ебат со кој стигнат, па да у право си уствари.

Бреј толку се изнервира три пати едитираше постиран пост. Тоа е кого тролаљето ти праи backfire :)

Бреј толку се изнервира три пати едитираше постиран пост. Тоа е кого тролаљето ти праи backfire :)
И шо сеа? Треба да ти се правдам "битен" човеку.

И шо сеа? Треба да ти се правдам "битен" човеку.

Види, добар човек сака и туѓа жена, лош ни својата. Истетовирај го ова под пупак со римски фонт и ќе ти се смени среќата у живот.

Види, добар човек сака и туѓа жена, лош ни својата. Истетовирај го ова под пупак со римски фонт и ќе ти се смени среќата у живот.
А што има врска среќата со сексуалното општење? Монасите на Тибет несреќни се? Кое ограничено гледиште бе.

А што има врска среќата со сексуалното општење? Монасите на Тибет несреќни се? Кое ограничено гледиште бе.

За монасите незнам, ама. тебе очигледно тоа ти ја дефинира среќата.

За монасите незнам, ама. тебе очигледно тоа ти ја дефинира среќата.
Јас нигде не реков дека сексот ми ја дефинира среќата, сексот е хормонална потреба.

Јас нигде не реков дека сексот ми ја дефинира среќата, сексот е хормонална потреба.

Дали поради недостаток на истиот ти сега имаш хормонален дисбаланс, илити пореметување?

Дали поради недостаток на истиот ти сега имаш хормонален дисбаланс, илити пореметување?
Па добро за тоа си во право, нема да умрам или да се разболам без секс, но темата не ја отворив за тоа, ја отворив чисто да слушнам мислење од машките членови зашто ете тоа што се случува се случува, затоа е форумов ваљда?
.

Затоа чоеко ќе си ја остри чакијата на друго место. Не му даваш на чоекот.
Ај прочитај си од почеток и не лупетај

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom