- Член од
- 2 септември 2019
- Мислења
- 308
- Поени од реакции
- 2.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во основните правила на навивачкиот свет не се мавање со секира и чекани по комбето, а нормално газдата ќе си побарат полиција ради штета над 2к евра на комбето, ама џабе ти мешаш баби и жаби.Гледам и не верувам до каде отидоа работите.Паметниот од што се страми вие се гордеете. Додека едни јадат казни и добиваат забрани за влез на стадион, други си ги ладат муда во соработка со полицијата и партијата. Срамота е тоа што го правите! За тоа сте таму кај што сте и никој не ве сака!
А вие, 'децана' од кај езерото, имате ли малку образ? Зошто молчите и маместо да чекате прилика за реванш како што доликува на улица, вие први по трчавте во станица. Не само што пријавувате и плачете како мали деца, туку и на лице место сте оделе да објаснувате кој како ве удрил по комбето.Па какви навивачи сте вие или обични тужибаби?
Основните правила на навивачкиот свет се јасни: нема полиција, нема тужба, нема барање оштета. Тоа што ќе се случи на терен, таму и се решава. Соработката со џандарите е дно дна. Ако не можете да го издржите притисокот на трибината без да плачете кај државата, тогаш не ви е местото таму. Срамот останува за цел живот!Што е следно да го ангажирате неуспешниот голман а сега градоначалник ?!Треба на лето да си одите на плажа, да не ви требит смештај или не бев јас како со другарите ќе бидите шо ги начекавме во Струга...Сите берете ум да не берите заби а не само на Facebook ауф ауф ауф Проблем!
site deva marija se napraja naednas
malce imame begano od sk so iskrseni avtobusi ( a i tie od bt) ete kumanovo po kolite manaja ama ne sega ckemabri gi iskrisja kombinata site sudi se naprajvte
pa ova grevceto pogore uste sekiri kazva
kombeto sigurno ne e osigurano nema da mu go pokrie to osiguranjeto od dzepo ke plati sega shofero za grev picku mater
samo me interesira da bese od druga grupa akcijata odredeni likoj so lajna ke jadea ovde
Мене ако ме прашаш, скроз непотребно, истово се сложија и некој постари Рибари што не одат на ракомет. После ко правев муабет со дечки што биле присутни на утакмицата, ми кажаа дека уште од прва минута пееле Комити, сино белите денес ке ги ебеме... Први почнале накратко, и тој воџата со капчето од кај вас, цело време за к*р се држел и покажувал к*рови на симпатизерите од Охрид уште пред да влезат Рибари. Истиот што му беше забранет влез на запад кај вас веќе 2 сезони..Дали треба и ние да ги нападнеме рибари затоа што пеат кој не скока скопски педер?
После то Рибари вратиле и така...Мене ако ме прашаш, скроз непотребно, истово се сложија и некој постари Рибари што не одат на ракомет. После ко правев муабет со дечки што биле присутни на утакмицата, ми кажаа дека уште од прва минута пееле Комити, сино белите денес ке ги ебеме... Први почнале накратко, и тој воџата со капчето од кај вас, цело време за к*р се држел и покажувал к*рови на симпатизерите од Охрид уште пред да влезат Рибари. Истиот што му беше забранет влез на запад кај вас веќе 2 сезони..После то Рибари вратиле и така...
Вака што пишев со некој симпатизери и навивачи од Скопје, скроз океј утакмица, малку пецкање, ништо посебно немало, дури и аплауз им давале на нашите ракометари кога се доделувале медалите после утакмица.
Ова е нешто што фалеше на државава, врвен ракомет, вакви утакмици како вчера со олку жар ни во бундес лига немаТ.
Rivalstvata iako se na nacionalna baza im funkcioniraat zatoa sto ima redovni gostovanja pomegu site ovie ekipi, druga rabota e i ekipite koi se od ista nacija ne se "miluvaat" kako nasive tuka, na primer rivalstvo ima i pomegu hrvatskite zrinski-ultras siroki-skipari mislam im se vikaa navivacite ili banja luka-lesinari i bjelinja-incident koi se Srbi. Kaj muslimanskite ekipi ili bosnjackite samo sarajevo i velez se spobratimeni, HZ i manijaci gledame kako se mlatat poslednite sezoni na nivo na grobari i delije niz Sarajevo. I ne deka na meguetnickite gostovanja nema tenzii i navredi, od toa so sledam sekogas ima od se po nesto ama valjda ne se sozdava takva slika tamu, neso so ovde e nezamislivo, nekoj siptаr da vikne odma 10 emisii se pravat i se debatira zatoa na nivo na drzaven vrv. Plus mora da se spomne deka tamu drzavata ima granica ili kantoni, nz tocno kako funkcioniraat sega ama znam deka srbite imaat kao svoja policija i obratno so znaci deka po nekoja logika takvite gostuvanja bi trebalo uste poveke da se oteznati so ne e slucaj od toa so gledame dodeka kaj nas se raboti za 2 do 3 utakmici godisno i tie ne mozat da se sprovedat, a realno koga nema druga navivacka grupa i toa veke so decenii, ne moze da ima ni rivalstvo ni nekoja razviena scena.Да разбиеме тема малце!
Замене едно од најлегендарните видеа на просторите на бивша Југославија!
А моментално Босна ја има една од најдобрите сцени во цел Балкан!![]()
Tifa pjeva svojoj Grbavici
Specijalni gost na Source.ba derbiju sezone koji je odigran na Grbavici između Željezničara i banjalučkog Borca, bio je Mladen Vojičić Tifa koji je samo za d...youtu.be
Премногу добри групи со многу многу ривалства!
Железничар - Манијаци
Сараево - Хорде Зла
Зрински - Ултрас
Вележ - Ред Арми
Борац - Лешинари
Da be pred utakmica se javi slusnavme so Toskovski, mu kazavme ako pobedime eden ke vleze vo teren nemojte nisto da mu pravite a vo zamena za toa nie ke sme vi sorabotnici, i on se slozi i on vleze vo teren, utre pred koperacija prikaznata ako ja kazes 3-4 turi ke letnat na nea veruvaj. Ona pa ckembaristava site ti lajknale komentar na koalicija komiti policijaГледам и не верувам до каде отидоа работите.Паметниот од што се страми вие се гордеете. Додека едни јадат казни и добиваат забрани за влез на стадион, други си ги ладат муда во соработка со полицијата и партијата. Срамота е тоа што го правите! За тоа сте таму кај што сте и никој не ве сака!
А вие, 'децана' од кај езерото, имате ли малку образ? Зошто молчите и маместо да чекате прилика за реванш како што доликува на улица, вие први по трчавте во станица. Не само што пријавувате и плачете како мали деца, туку и на лице место сте оделе да објаснувате кој како ве удрил по комбето.Па какви навивачи сте вие или обични тужибаби?
Основните правила на навивачкиот свет се јасни: нема полиција, нема тужба, нема барање оштета. Тоа што ќе се случи на терен, таму и се решава. Соработката со џандарите е дно дна. Ако не можете да го издржите притисокот на трибината без да плачете кај државата, тогаш не ви е местото таму. Срамот останува за цел живот!Што е следно да го ангажирате неуспешниот голман а сега градоначалник ?!Треба на лето да си одите на плажа, да не ви требит смештај или не бев јас како со другарите ќе бидите шо ги начекавме во Струга...Сите берете ум да не берите заби а не само на Facebook ауф ауф ауф Проблем!
a vo bitola vo stanica vlagas i od 5 inspektori 5 dusi se ckembari, vratata 30 dusi 28 se ckembari, na rakomet posledniot pat vo wc inspektori mu vikale na nas “oti karas majka” pazi dzandari 3ca na 1 mu vlegle vo wc . I vie ke zborite lingurcinja edni mislite ako vie nikogas ne pravite problem na utakmica i ne vlagate vo teren deka i nie isto pravime so dogovor so policija neli pa za toa sudite taka. Ne sme nie kako vas, kaj nas ako nekoj naumi da vleze ke vleze i vie ke se cudite i ke otvarate teorii na zagovor Morej 100% vlegol oti Toskovski mu ima dadeno. HhhhhLele lele sto se ne ke se procita, vo pomalive gradovi sekoj den za sekoj lik od Komiti nova prikazna se stvara 3 utakmici da ne otides ili ti zabranil Micko e muabetot , ili novoto “rakovostvo” na Komiti, ili Orban, ili Nasa. Dodeka vo Skopje 1% nikoj ne navlaga za drugive grupi i nivnite clenovi so vakvi teorii na zagovor.Нема врска дека забранет влез на запад.. не знам како е можно вака лошо да сте информирани толку погрешно.