Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

Статус
Затворена за нови мислења.
Единствено @fennel одговори нешто што вреди,другово се е тролање.
Автоматски споено мислење:

Слабо либидо

Кај него нема спонтаност ко деденце е
одговори тоа што ти сакаш да слушнеш а уствари проблемот е во тебе ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Слабо либидо
Епа добро, пробавте некако да го решите проблемот? Ако либидото му е слабо, зошто оди по други? Да не би на тебе да ти има нешто? Зборам за у кревет.

Епа добро, пробавте некако да го решите проблемот? Ако либидото му е слабо, зошто оди по други? Да не би на тебе да ти има нешто? Зборам за у кревет.
Епа оди ама вака чат пат, не сеа секој ден, јако либидо е секој ден да има по еднаш двапати. Кај него има желба но е слаба, доволно му е да има еднаш во неколку месеци,и нормално фантазира за вонбрачен секс. Задоволен сеа??? Или уште цртање треба

Е што сега не смеам една тема да отворам. Немораш да одговараш, прескокни.
Не, едно време имаше проблем со свекрвата, бил мамина маза, па се разделивте. Па ќе се разведуваше, па пак се смиривте. Затоа вака да ги имаме темите на купче, да сме раат извесен период, периодот меѓу спокојството и твојот прв момент на несигурност.

Ако се страни за дркање, нека дрка. Ако се страни за ебење на страна, значи сака да ебе на страна, некоја трета, а не тебе, што е сериозен брачен проблем. Така, согледај си ја големата слика, ама прво разговарај си со човекот. :)

Инаку, еднаш ти кажав дека не е убаво да му копаш по телефонот. Сметам дека немаш голема доверба во него.

Се сексаат двајца членови на оркестар!
Како?
Право да ти кажам, на помал инструмент не сум свирела никад.
И јас во поголема сала немам настапувано досега!

Се сексаат двајца членови на оркестар!
Како?
Право да ти кажам, на помал инструмент не сум свирела никад.
И јас во поголема сала немам настапувано досега!
Не е тоа

sto da ti odgovorime covece ti na forum si ocajna ne pa u zivo...

dobro sto i volku te trpi.

ps. kolku i da mislis deka e negova vina, najverojatno ne e. 99% od lugeto nad 40 tocno znaat sto sakaat i se veke formirani licnosti. ocigledno ti ne si toa.
Фак оф бре

Не, едно време имаше проблем со свекрвата, бил мамина маза, па се разделивте. Па ќе се разведуваше, па пак се смиривте. Затоа вака да ги имаме темите на купче, да сме раат извесен период, периодот меѓу спокојството и твојот прв момент на несигурност.

Ако се страни за дркање, нека дрка. Ако се страни за ебење на страна, значи сака да ебе на страна, некоја трета, а не тебе, што е сериозен брачен проблем. Така, согледај си ја големата слика, ама прво разговарај си со човекот. :)

Инаку, еднаш ти кажав дека не е убаво да му копаш по телефонот. Сметам дека немаш голема доверба во него.
И шо сеа? Кој па фактор си ти. Да немам доверба во никој не па во него.

Епа оди ама вака чат пат, не сеа секој ден, јако либидо е секој ден да има по еднаш двапати. Кај него има желба но е слаба, доволно му е да има еднаш во неколку месеци,и нормално фантазира за вонбрачен секс. Задоволен сеа??? Или уште цртање треба
Во главата е казанова, а во креветот е во хибернација.

Ок, драга очајна стварно не знам како да ти дадам искрен коментар, кога според начинот на кој што пишуваш мислам дека не тролаш ти сите нас.

Во случај да не е тоа така, седни си дома и направи си муабет со маж ти. Прашај го што точно му фали, бидејќи очигледно енергијата што ја нема за тебе, ја троши на кликање на сајтови за афери. Тука на форумов само ќе добиеш коментари што не ти се допаѓаат и ќе си го трошиш времето за да не убедуваш нас дека се е под контрола.

Либидото не му е слабо, адресата му е погрешна. А и во случај да му е, постојат начини на кои може да појача истото. Соочи се со реалноста.

Во главата е казанова, а во креветот е во хибернација.

Ок, драга очајна стварно не знам како да ти дадам искрен коментар, кога според начинот на кој што пишуваш мислам дека не тролаш ти сите нас.

Во случај да не е тоа така, седни си дома и направи си муабет со маж ти. Прашај го што точно му фали, бидејќи очигледно енергијата што ја нема за тебе, ја троши на кликање на сајтови за афери. Тука на форумов само ќе добиеш коментари што не ти се допаѓаат и ќе си го трошиш времето за да не убедуваш нас дека се е под контрола.

Либидото не му е слабо, адресата му е погрешна. А и во случај да му е, постојат начини на кои може да појача истото. Соочи се со реалноста.
На крај памет не ми е да правам муабет на таа тема со него, шо сака нека прави.

Не е тоа

Фак оф бре

ete gledas nekes da se soocis so vistinata i koga baras sovet.

toa fuck off, maz ti veke go pravi, ne e budala so tebe da si go gubi vremeto. ti ocigledno ne go palish. moze si losha u krevet? i prviot maz garant izbegal od tebe :toe:

epa najdi si nekoj da te poduci.... tamu @vouager ti bese u komshii
Далеку е он, не варам јас не сум од тие, плус ако се дознае ќе го јадам стапот, а знаеш дека на лагата и се кратки нозете

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom