Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

Статус
Затворена за нови мислења.
Ти не си потврда на егото, ти си сведок и на тешки времиња, можеби и расправии, не знам!
Затоа фуфата од друга страна е трофеј кој не оптеретува. Ќе дојде со намирисана марула, само помокра ќе си отиде. Чао, пријатно, тоа е!
На сајтовите има повеќе жени, па види сега ти!
Доста више со таа марула, ќе ми се одјади омилената салата.

Или му е досадно, или егото му е повредено па мора да бара потврда кај некоја анонимна Швабица на интернет дека уште го бива.

Дали сериозно му ја пребаруваше историјата на пребарување на човекот? Не го прави тоа. Сега ќе те боли главата дали кликнал од што му е досадно или свесно отворил профили и се допишувал со други жени.
Имаше оставено на еден од тие три сајтови што ги наведов погоре, имаше сеуште не се беше одлогирал, видов полн инбокс но најверојатно е спам. Немашше вратено на пораките бидејќи се тие ботови автоматски што праќаат пораки
Автоматски споено мислење:

Ја пишав дека после 2 партнери најдени овде на форумот, редно е и трет да најде.
Ајде како рекле старите, трета среќа. :icon_mrgr:
Е да беше така лесно

Па да точно си прочитала, среќна но без интима.

Да не беше овој дел ќе пишев како и другите дека ете може е фаза, не значи дека има швалерки. Али ако нема секс со тебе а пробува на страна да најде нешто, јас би ти рекол да почнуваш да си се спремаш за развод. Зачувај и доказ од ваквите работи за пред суд.

Мислам дека секој маж ќе се согласи со следниве изјави:
"Да немаш секс со жена ти некој период не е ништо страшно, едноставно некогаш има проблематични делови од животот и не ти е до тоа"
"Да имаш секс со некој на страна не значи дека на ниту еден начин си незадоволен од нејзе ниту пак ти доаѓа на памет да ја напуштиш. Немаат сите толку силен карактер"

Али првово во комбинација со второво и плус и активно да бара е тоа е :popce:

Ти да не си оваа?

Да не беше овој дел ќе пишев како и другите дека ете може е фаза, не значи дека има швалерки. Али ако нема секс со тебе а пробува на страна да најде нешто, јас би ти рекол да почнуваш да си се спремаш за развод. Зачувај и доказ од ваквите работи за пред суд.

Мислам дека секој маж ќе се согласи со следниве изјави:
"Да немаш секс со жена ти некој период не е ништо страшно, едноставно некогаш има проблематични делови од животот и не ти е до тоа"
"Да имаш секс со некој на страна не значи дека на ниту еден начин си незадоволен од нејзе ниту пак ти доаѓа на памет да ја напуштиш. Немаат сите толку силен карактер"

Али првово во комбинација со второво и плус и активно да бара е тоа е :popce:
Епа ете, не знам се е можно, тој засега бара авантура но дали ќе најде? Не знам зошто не побара развод ако не му се допаѓам како жена, ова е навистина подло. Спремна сум на се, ништо не ме изненадува повеќе.

Ти да не си оваа?

47-8
Ц...Велес е голем град

Имале секс еднаш годишно и се прашува зашто бара на страна .. бреее ај па ако не во манастир да оди !!!!
Проблемот очигледно не е во него туку во тебе, имаш време за кајгана да отвараш ваква тема, имаш и време да му го шпионираш телефонот (100% ти го има оставено намерно со неизбришана историја) а немаш време за секс бар еднаш неделно. Што жена ќе беше бре, срамота !!!

Имале секс еднаш годишно и се прашува зашто бара на страна .. бреее ај па ако не во манастир да оди !!!!
Јас иницирав, читај малку, не е во мене проблемот, фраерот нешто покушава да ме казни или да ми глуми недодирљиву

У филм е влезен дека е најубавиот

Шта речи, а не заплакати?
Ми треба мислење од машка перспектива и машка гледна точка, добро еве може и од женска, зашто бре некои мажи се женат и прават деца, ко мојов, а од друга страна отвараат профили на страници како (Lokalerflirt.com, fuckfinder.com, affairemitdir.com) еве маж ми отварал на пример.
Ајде да прочитам. Само без навреди.
Мислам дека треба да се отвори посебен подфорум за твоите брачни проблеми!

А ти му даваше ли кога ти бараше?
Увек,он ретко барал

Мислам дека треба да се отвори посебен подфорум за твоите брачни проблеми!
Е што сега не смеам една тема да отворам. Немораш да одговараш, прескокни.

Јас иницирав, читај малку, не е во мене проблемот, фраерот нешто покушава да ме казни или да ми глуми недодирљиву

У филм е влезен дека е најубавиот
Нема иницирање со муабети и загатки, мажите сакаат секс без да решаваат судоки загатки !!!! Секс не е ебење пред спиење секс е некогаш и предизвик и разбивање монотинија.

Единствено @fennel одговори нешто што вреди,другово се е тролање.

Слабо либидо

нема иницирање со муабети и загатки, мажите сакаат секс без да решаваат судоки загатки !!!! Секс не е ебење пред спиење секс е некогаш и предизвик и разбивање монотинија.
Кај него нема спонтаност ко деденце е

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom