ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Пишите дека фудбалот и викендот е за навивачи,а утакмица во Сабота против градскиот ривал од вас ни трага ни глас
zasto tropas gluposti , ne e taka? , neli treba da se smenat terminite za utakmicite , inace nie sme vo bojkot 100 pati kazeno, ali ti od Bitola od kaj znaes kaj bevme nie ?IMG_1542.jpeg
koga ke zavrsi bojkotot ke ti kazam uzivaj;)

Видов на пренос сега само еден дел е обезбеден за навивачи дали само рибари ќе бидат присутни вечер?

Postoite za vardar ili za nas?
Finale kup, sudir so ribari. A vie odlucvate da ne odite?
Smesna grupa stanavte
Баталете не ,смешна група сме и со вас да игравме немаше да идеме,најдете си нови ривали со нив водите навивачка војна,разбирливо само против македонски нг ќе се силите со шиптарcки сте во добри односи.Поздрав

Postoite za vardar ili za nas?
Finale kup, sudir so ribari. A vie odlucvate da ne odite?
Smesna grupa stanavte
Не навиваме подолго време во ниту еден спорт. Какви Рибари, какви бакрачи. Ќе си има Вардар поддршка секако, ама не како навивачка група

Не е баш за темава, ама @Ultras psiho ќе има ли некоја реакција од Лозари што Тиквеш им дава гратис бодови на Шкендија во борбата со Вардар? :D
Чесно и поштено :D
Јас незнам кој блесав лик очекуваше Тиквеш да ја тепа шкендија. Тиквеш да во добра форма ама ало шкендија до каде истурка во Европа со овој тим и сакате Тиквеш да ја тепа шкендија??? Не си правите Бајрам на умот,а тоа за лозари треба нив да си ги прашаш немам јас ништо со нив. Ако се прашувам јас подобро Вардар да ја земе лигата него шкендија.

Не навиваме подолго време во ниту еден спорт. Какви Рибари, какви бакрачи. Ќе си има Вардар поддршка секако, ама не како навивачка група
A koj dojde vo bitola so UDAREN trans?
Kako ne navivate?

Sakas da kazis tie ne se Komiti?
Kako ja dobija FB stranata? Kako go zedoja znameto?
Tamu vidov clenoj so odat cel zivot na tribina.
Taka da kako to podolgo vreme NE navivate?

A koj dojde vo bitola so UDAREN trans?
Kako ne navivate?

Sakas da kazis tie ne se Komiti?
Kako ja dobija FB stranata? Kako go zedoja znameto?
Tamu vidov clenoj so odat cel zivot na tribina.
Taka da kako to podolgo vreme NE navivate?
Ајде, ајде, не се прави наудрен дека не знаеш, ја следиш полусезонава како се одвива.
Навиваат мала група на активни членови. Остатокот (90% од групата) не оди на утакмици. Времето ќе покаже дали ќе се промени нешто до крај на сезонава или некогаш воопшто.

Добро бе ај шиптариве да јадат гомна,ама Чкембари македонци да се смеат на 17 годишно дете што "собрало" муда и наместо како неговите врсници да иде по кафиќи,кладилници или кај и да е шемата на денешните деца,се појавил пред стадион да брани чест на клубот,градот и државата.Истото важи и за детето со фантомката од Чкембари што се одлучил на гостување во Скопје...Самите како навивачи се деградираме а сакаме да сме ценети во светот и сакаме да собираме младина на трибини.А глувците од гетото нека чекаат некој залутан што последна утакмица му била пријателската со Ѕвезда и нека му земат маица и нека објавуваат по тик ток,за друго немате храброст!

Back
На врв Bottom