Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zemete si MOVE TV ima super kanali kakva Magenta tv kakvi gluposti skapi se a kanalite im se se vo dopolnitelni paketi
![]()
МТЕЛ ја „свртеа играта“ – според реакции на корисници, лидери во категоријата „лоша услуга“ и „катастрофална контакт-поддршка“
Дали зад маркетинг пораката „евтина телевизија“ се крие само „лоша услуга“, „катастрофален контакт-центар“ и „апсолутно никаква грижа за граѓаните“ – како што дел од корисниците ја опишуваат состојбата со телевизиската услуга што, според нив, се нуди како поволна алтернатива на пазарот?skopjeinfo.mk
Ми завршува договорот за ТВ и Интернет за една недела. Па ајде да се консултирам што ми е најдобра опција.
Досега плаќав 1530 денари месечно (Пакет L). Сега каде прашав различно ми кажаа. Не можело оваа тарифа на која сум сега, имале некои нови пакети (Unlimited Extra), кој некако магично, со попуст, испаѓаат 200 денари поскапо од ова што досега го плаќав без некои значајни плус услуги (малку побрз нет). Магента не ми влегува во комбинација зошто мобилните ни се на друг оператор.
На друго место ме советуваа (онака итарпејовски) ништо да не правам, да плаќам месец за месец, дека ќе си остане се исто како досега, ама па во контакт центар ми рекоа дека тогаш ќе ми се укинат бонусите и екстра каналите кои ги имам од потпишување на првичниот договор. Па така на крај би ми дошло поскапо и од овие другиве опции.
Гледам другиве оператори имаат далеку поефтини пакети за Интернет и ТВ. Ама појма немам колку глатко би одело префрлањето од еден на друг оператор.
Секој совет е добредојден.