Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си го погодил хотелот, штета што го избришав видеото од патеката што се оди од хотелот до плажаЗависи од фондот друже, ако немаш ограничувања Амон Зевс, па до Криопиги тие хотелите. Јас на бафтана во Криопиги Парадајс го избрав годинава.
Тој дел има убави плажи и помалку северни соседи, се надевам!
Ааа, па јас не мислам да одам на таа плажа! Три години бев на одмор малку погоре во приватните, Барбара мислам се вика пансионот. Јас секој ден одам на различна плажа, од Паљури до Афитос. И во тоа приватното одев пошто со бабичката си дрмавме по кафе, ракија, таа по стоти пат ми раскажуваше како живееле во КасандријаСи го погодил хотелот, штета што го избришав видеото од патеката што се оди од хотелот до плажа
Не сум бил во хотелот чисто дека има интересна цена бев да видам дали ке ми фати око и искрено подалеку
А плажата убава е тоа збор нема
сум го одел патот, а подоле има и со кола да се спустис, ама како сафари е! Мене лично во Грција ми е битно креветот да е добар и купатилото. За бањање, знам да се снајдам!Ал Маре ти е со слична цена, на влез во Полихроно е, наше дете го држи ( не дека и Парадајз не е на наш) плус како база е многу подобро лоциранАаа, па јас не мислам да одам на таа плажа! Три години бев на одмор малку погоре во приватните, Барбара мислам се вика пансионот. Јас секој ден одам на различна плажа, од Паљури до Афитос. И во тоа приватното одев пошто со бабичката си дрмавме по кафе, ракија, таа по стоти пат ми раскажуваше како живееле во Касандријасум го одел патот, а подоле има и со кола да се спустис, ама како сафари е! Мене лично во Грција ми е битно креветот да е добар и купатилото. За бањање, знам да се снајдам!
Отидоа далеку тие со цени, поготово АнтемусАнтемус на втор крак и Маргарита у Калитеа ако не ти смета гужва.
Да ти кажам искрено не се замарав. Јас сум како апатрид таму, зборам грчки, изгледам како стар германецАл Маре ти е со слична цена, на влез во Полихроно е, наше дете го држи ( не дека и Парадајз не е на наш) плус како база е многу подобро лоциран
Автоматски споено мислење:
, чур не ми куе кој е што е , стварно ми е важно да имам кај да преспијам и да идам во купатило. За другото се грижам кога ќе изгрее сонцето. Накај погледнам, натаму одам!Таму одамна забегаа ама реално најмногу вреди од краците, на мене локациски таму ми се погоди Македнос и еве летово по 8пат таму ке идамДа ти кажам искрено не се замарав. Јас сум како апатрид таму, зборам грчки, изгледам стар германец, чур не ми куе кој е што е , стварно ми е важно да имам кај да преспијам и да идам во купатило. За другото се грижам кога ќе изгрее сонцето. Накај погледнам, натаму одам!
Ама Ал Маре ќе го имам во предвид за во иднина!
Автоматски споено мислење:
Вториот крак стварно забегал со цените.
Отидоа далеку тие со цени, поготово Антемус
))Алл инклузив во Грција ретко, тоа е турски терк. Оди на полупансион, штета е да си врзан на јаслите цел ден. Вака доручкувате, собираш чергата и Ксенија денеска, тераш ќејфот и се вараќате уморниOvoj pat mozhe i poise da se pusti cergata. Ama gleam deka retko kaj imaat all inclusive, samo dorucek.
Каде на Крит? Ако се збуташ во некое село како Колимбари, нормално ќе бидеш аллинкл. Ако си во град или бар градче рецимо Ханија, Кастели(мој крајСекој за себе али лично никад не би одел во на краците во all incl. Доручек да, се друго не. Имаме 4-5 локации на кои ако не отидам ко да не сум бил на одмор.
Е Крит од друга страна е повеќе турска алл инлк. шема.
), цепаш само доручек или полупансион и раат цел ден, да пробаш нешто локално. Си тргнал на Елафониси, нема сендвич да носиш, ќе опнеш јарешко некаде успат
Каде на Крит? Ако се збуташ во некое село како Колимбари, нормално ќе бидеш аллинкл. Ако си во град или бар градче рецимо Ханија, Кастели(мој крај), цепаш само доручек или полупансион и раат цел ден, да пробаш нешто локално. Си тргнал на Елафониси, нема сендвич да носиш, ќе опнеш јарешко некаде успат
На времето пред да го рушат градскиот пазар во Ханија, имаше мали кафанчиња, со готвени јадења! Мераци!