Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
a si razmislil deka moze ne saka da si go gubi vremeto so narodot sto dozovoli se ova? da sum na negovo mesto ne bi se vratil, zasluzate sve sto vi se slucuva.
Никој не го прашува него дали сака да се врати или не

Мицко кажа сам дека се повлекува, си го постави секретарот за негов наследник( или му го наметнаа? :icon_lol: ) и нормално на многу луѓе тоа не им се свиѓа

nikoj seuste ne go ni tera da se vrati ili ne...

ps. jas sakam da se vrati, seedno kako, prifakam duri i u sandak.
Не, погоре си пишал дека да си на негово место не би се вратил. Не знам во кој филм сте влезени со глупостите дека човекот може да бира дали да остане таму или не.

Не, погоре си пишал дека да си на негово место не би се вратил. Не знам во кој филм сте влезени со глупостите дека човекот може да бира дали да остане таму или не.

a zosto mora tamu da ostane? ti be sfakas deka ima eden kup drzavi kade sto moze bez problem da emigrira bez moznost da go vratat nazad ako saka...

i citaj ubavo napisav deka ne bi se vratil, sto ne e isto deka bi ostanal tamu.

Не бе он ништо не се прашува.. :LOL:
Он да не беше фактор, немаше да му ја дувне туку ќе го уапсеа и ќе го ликвидираа во затвор

misli si ti taka :icon_mrgr:

ostaj toa sto mislis deka ti znaes, ti imas tvoj krug na luge so koj se druzis i pretpostavuvam poveketo imaa parno greenje doma... ne e bas taka kako sto si mislis.

micko ima dobar imidz so stracite ali toa nema da go odrzi vnatresno na vlast vo vmro.
ne bas, doagjam od mesto koe se gree na drva i e verojatno eden od najstarite bastioni na vmro. Mozhe do utre da se silat ama na kraj kje odigraat kako sto kje im se kazhe.
Автоматски споено мислење:

Не бе он ништо не се прашува.. :LOL:
Он да не беше фактор, немаше да му ја дувне туку ќе го уапсеа и ќе го ликвидираа во затвор
A ti mislis deka on mu ja duvna :D oh

Баш напротив, он сам се преценува
Луѓе со изграден национализам станаа преку ноќ борци за соживот и тоа на многу во партија не им се свиѓа
Ако е подржан, постојат различни видици, има луѓе кои не сакаат да се коленичи пред странците и орлите што високо летаат

Он за тие работи е мекуш

Но кога нема избор ќутат, тоа е
Partijata nikogas ne bila toa sto mislis, ni vo vreme na gruevski. Mozhda so ljubco vo 90ti, megjutoa odamna nacionalizam ne bilo relevantna tema tamu. Strancite i orlite sekogas se vo igra. Vsusnsot taka i e Gruevski vo budimpesta, da ne mislis stv vo bagaznik izbega.

Еве само што не отишол Маѓар со бајадера во раце да го замоли да се врати назад во Македонија
...маѓар е врзан со ланец, а го води фондерлајнката како верно куче, поарно да мисли за наплата на фактурата која му е испратена за тоа што го ,,избрале,,, ако му наредат ќе оди и со икебана покрај бајадерата, да не се врати назад.

Северџаниве очекуваат ако се врати Грујо ќе има некаков раскол во Вмро и они ќе се вратат на власт :kafence:

ne bas, doagjam od mesto koe se gree na drva i e verojatno eden od najstarite bastioni na vmro. Mozhe do utre da se silat ama na kraj kje odigraat kako sto kje im se kazhe.

A ti mislis deka on mu ja duvna :D oh

Partijata nikogas ne bila toa sto mislis, ni vo vreme na gruevski. Mozhda so ljubco vo 90ti, megjutoa odamna nacionalizam ne bilo relevantna tema tamu. Strancite i orlite sekogas se vo igra. Vsusnsot taka i e Gruevski vo budimpesta, da ne mislis stv vo bagaznik izbega.
Во време на Груевски се појавија деца со националистички гледишта, не кажав дека тоа така било во партија, туку општо

Истите тие деца Мицко ги прибра во партија и ги превоспита

Еве само што не отишол Маѓар со бајадера во раце да го замоли да се врати назад во Македонија
16 години власт не се бришат со едни избори, во ваква ЕУ многу е лесно да влезеш и да излезеш.

Tolkavata vozbudenost kaj severdjanite od padot na Orban, a so toa i moznata ekstradicija na Gruevski jas mozam da ja sfatam edinstveno kako nekoja satisfakcija od tipot da go smenavme imeto, severdjani sme , ne izeba i ne ebavaat tekovno koj ke stigni ama barem se isplati :pos:

Во време на Груевски се појавија деца со националистички гледишта, не кажав дека тоа така било во партија, туку општо

Истите тие деца Мицко ги прибра во партија и ги превоспита

16 години власт не се бришат со едни избори, во ваква ЕУ многу е лесно да влезеш и да излезеш.
Mora da bile ekstremno glupi ako so nacionalisticki gledista otisle tamu. Ama ja bi rekol deka imale unpareduvacki gledista :D

Back
На врв Bottom