Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се додека уште размислуваме за Грујо,Мицко,Заев,Филипче и останата багра од нивниот ков Македонија и македонскиот народ е и ќе биде продаван како овца и заведуван во некаков благ национализам и политички пресметки од претходните за кои овие 30 и кусур години не видовме некој од нив да легне на робија и се врати украденото во пари и да се врати националната гордост да се биде Македонец во Македонија.
Груевски да се врати ќе ја преполови и Левица и значителен дел од Вмро ќе скине. Како од шала ќе има 10 пратеници на првите избори.
Kade kje mu dadat azil?Па он ако не сака, нема да се врати на друго место азил ќе му дадат
Ако сака ќе се врати, вмро додека е на власт влакно нема да му фали
Он ја направи машинеријата не заборавај
не,ќе скокаме од радост ако се врати Грујо знаејќи дека има 3 милијарди пари во Казахстан и каде ли не.Сите го користат светото име ВМРО за лично богатење и за тоа треба да им се пресуди.Доволно е да се испозатворат сите кои не уназадија и наносија национален срам па ќе излезат чесните и вистинските лидери да поведат.И Љубчо и Грујо и Мицко сите имаа и имат можност да средат криминали и предавства ама...dobro aj ke izmislime nekoj
Kade kje mu dadat azil?
Rabotata e mnogu ednostavna. Momentalno sudbinata mu zavisi od novata vlast vo Ungarija, i so nego kje pravi toa sto kje im kazhat golemite igraci od EU. Nema nikakov prostor za manevar nitu odluka on, dali saka ili nejke. Izborot mu e da cheka na nivna odluka ili da dojde vo Makedonija.
A ako sakal da dojde, i e ubeden vo svojata mokj vo partijata, kje dojdese do sea. Nemase da cheka izbori vo Unharija.
не,ќе скокаме од радост ако се врати Грујо знаејќи дека има 3 милијарди пари во Казахстан и каде ли не.Сите го користат светото име ВМРО за лично богатење и за тоа треба да им се пресуди.Доволно е да се испозатворат сите кои не уназадија и наносија национален срам па ќе излезат чесните и вистинските лидери да поведат.И Љубчо и Грујо и Мицко сите имаа и имат можност да средат криминали и предавства ама...
Znaci ne za djabe ti napisav deka memorijata na ripka mu e na narodot.Граѓаните ќе си го кажеа своето да излегоа масовно да гласат против, 37.000 гласа се далеку од тоа дека граѓаните го рекле своето.
Кажи ми, по чија наредба не излегоа? Зошто тогашната опозиција не повика на масовно гласање против туку играа на технички да не биде валиден референдумот?
Мада пак ќе кажам, најголем проблем е во народот кој ги слушаше. Имаш ли претстава каков е менталниот склоп на луѓе на кои за вакво суштинско битно прашање им е потребна дозвола од партија да излезат да гласат? Да излеговме милион да гласаме против сега немаше да го правиме тој муабет. Нека одработуват партиите за странците, али Македонскиот народ поради својот интелектуален недостаток потфрли по ова прашање.
Еве Бетмен велит мегафон на власта изјави пред некој ден дека прво требало сега во ЕУ да влеземе па тогаш полесно ќе се вратило името, и вакви партиски штакори како оваа дарлинг го голтаат ова без да поставуваат прашања, и поради вакви 34 години сме таму каде што сме. За името знам дека е готово Исус не го враќа, само ти го покажувам каде е проблемот.
Секако нејке да си губи време, затоа пишува километарски постови на фбa si razmislil deka moze ne saka da si go gubi vremeto so narodot sto dozovoli se ova? da sum na negovo mesto ne bi se vratil, zasluzate sve sto vi se slucuva.
Автоматски споено мислење:
ova kako mali dzokica zamisluva politika... aj kazi mi sega edna drzava kade toa sto si go napisal postoi ili se slucilo. vrati se u realnosta i porasni malku.
Секако нејке да си губи време, затоа пишува километарски постови на фб
Како што кажав, дијаспорци и будали од носталгија. Толку му е подршката.
Тука си во право, но тоа не менува многу околу неговото влијаниеСекако нејке да си губи време, затоа пишува километарски постови на фб
Како што кажав, дијаспорци и будали од носталгија. Толку му е подршката.
правиме преписка за ВМРО кој го продолжи континуитетот од историјското ВМРО или за дпмне кое нема ништо од македонско национално единство?Каде е тука Грујо?Искрено кога тој дојде на лидерство ми се допадна со цврстиот став кон грците,уредувањето на Скопје ама на крај се исп* осра.Мицко е ни дај ниту на ти.Љубчо е прикаска кој веќе сите го одбегнуваат.Исто и кај другите пол.партии ако се моѓе да се рече политичка партија.Баш ми е гајле за која држава како е и мали ѓокица како ти си го замислуваш и толкуваш,јас сум за радикално поставување на заштита на националниот идентитет и прогон или робија на сите досегашни лидери на така наречени политички партии во Македонија.ova kako mali dzokica zamisluva politika... aj kazi mi sega edna drzava kade toa sto si go napisal postoi ili se slucilo. vrati se u realnosta i porasni malku.
правиме преписка за ВМРО кој го продолжи континуитетот од историјското ВМРО или за дпмне кое нема ништо од македонско национално единство?Каде е тука Грујо?Искрено кога тој дојде на лидерство ми се допадна со цврстиот став кон грците,уредувањето на Скопје ама на крај се исп* осра.Мицко е ни дај ниту на ти.Љубчо е прикаска кој веќе сите го одбегнуваат.Исто и кај другите пол.партии ако се моѓе да се рече политичка партија.Баш ми е гајле за која држава како е и мали ѓокица како ти си го замислуваш и толкуваш,јас сум за радикално поставување на заштита на националниот идентитет и прогон или робија на сите досегашни лидери на така наречени политички партии во Македонија.
Se mocha sam sebe. Bi umrel da e releventen pak, ama nemase hrabrost da ostane kako bratucet mu. Sea mu ostanuva da bide fb pisatel i da se moli na gospod.da de ve moca od daleku. sekoj toa bi go pravel. onaka da ve potseti kolku pamet imate.
nego ti za koj si koga veke se prestavuvas kako nekoj sto gi razbira rabotite u vmro lol... za vmro so micko ili nekoj sosema tret?
уживај во заблудената политика ако по се имаш ќар,и кога ништо не очекуваш може да се случи она што нај малку го очекуваш.Не се нервирај ако мислиш дека си во играчница за Македонија,излези од вратат и големата политика хаха.ok mali dzokica, toa nema da se sluci. mrsh u igracnica i pazi da ne ti pobegne zamokot
Баш напротив, он сам се преценуваSe mocha sam sebe. Bi umrel da e releventen pak, ama nemase hrabrost da ostane kako bratucet mu. Sea mu ostanuva da bide fb pisatel i da se moli na gospod.
Ne sum za nikoj, ama zhiveam tuka i znam kako stojat rabotite. Dosta go potcenuvate Mickovski, koj maltene ima apsolutna vlast sega i dobar imidz so strancite.
Se mocha sam sebe. Bi umrel da e releventen pak, ama nemase hrabrost da ostane kako bratucet mu. Sea mu ostanuva da bide fb pisatel i da se moli na gospod.
Ne sum za nikoj, ama zhiveam tuka i znam kako stojat rabotite. Dosta go potcenuvate Mickovski, koj maltene ima apsolutna vlast sega i dobar imidz so strancite.