Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Седам и си размислувам.
Имаме директна врска со Јирген Клоп, преку Николче Новески кога беа заедно во Маинц...

Едно такво светско име да се ангажира, нема да може секој да му се меша и да му одредува кој ќе биде во составот.

Клоп чисто како пример, поради Новески, ама и Клоп веројатно не би имал ништо против да заработи добри пари, за неколку недели годишно со македонската репрезентација.

Секако би можел да работи истовремено и како тренер во некој клуб, тоа не е проблем.

Таков стручњак секако би имал еден помошен тренер кој го познава, додека другиот ви бил од Македонија кој има лично искуство со потенцијални репрезентативци.

Сега е време на интернет и многу лесно првиот асистент странец, може во неколку клика са најде статистика за кандидатите.

Буквално се има на трансфермаркт, а и на други специјализирани сајтови.

Мислам дека со квалитетен странец одма би ги решиле овие долгогодишни проблеми, плус стручноста би била на највисоко ниво.
И тука имаме проблем.

Што мислите вие за ова?
Која фифа или менаџер моментално ги играш ?
Ја заглавен сум на фифа 18.

Која фифа или менаџер моментално ги играш ?
Ја заглавен сум на фифа 18.
Не го знаеш од други форуми за фудбал, типот е легенда :D
Ова му се понормални постови. Ама има чиста душа и е голем фан на репрезентација и Работнички :D

Ова му се понормални постови. Ама има чиста душа и е голем фан на репрезентација и Работнички :D
Македонски спорт, вклучително и фудбал воопшто не пратам. Дури ни на резултати. Само успат ќе дознаам кој е шампион со први 4 пласирани на табела и до кај јули ќе ги пратам на резултати заради квалификации во европските купови и тоа е тоа.

Исто и на форумов може си ме приметил дека на темите за македонски спорт освен за мемиња и заебанции вопшто не постирам ништо.
А типчево го немам прочитано ни во темите за ЛШ, ЛЕ, Премиер, Серија А, Примера, Светско, Европско... затоа мислев дека е падобранец.
За тоа што е фан на Работнички (y)

Добра идеја.

Патем јас мислев на Сидни Свини да и понудам вакво нешто, два три пати годишно да се проматка со мене наваму натаму, што се вика со еден резервар ќе ја прошетам низ државава и да и го убацам два три пати онака јако. Башка ќе ја платам ќе заработи за џепарлак.

Другиот дел од времето нека брка дечковци у холивуд никој не и брани :toe:

Добар спам, добар :tapp::tapp:
Автоматски споено мислење:

Е кои други, само фудбалфорум?

А заради тоа што гледате "ова му се понормални постови" ќе тапкаме во место, и еднаш во 30 години ќе играме на ЕП или СП.

И зошто не би можел еден познат тренер да биде селектор на Македонија?

Па нема да игра за мастика од вујко ми од Пробиштип, него ќе зима добра пара.

Ако негде има пари, тоа е во спортска федерација на која и се дава најмогу пари.
Автоматски споено мислење:

А типчево го немам прочитано ни во темите за ЛШ, ЛЕ, Премиер, Серија А, Примера, Светско, Европско... затоа мислев дека е падобранец.
За тоа што е фан на Работнички (y)
"Типчево" кога постираше на форумот, пола Македонија немаше интернет ;):свиркам:

Последно уредено:
"Типчево" кога постираше на форумот, пола Македонија немаше интернет ;):свиркам:
Не памтат 2023та да имаше некој голем интернет крах кај нас. :cautious:
Него батали тоа, Мене ова ме интересира :
Како и од секогаш од 1993-та година и мировниот предлог сите поранешни републики да влезат под македонското знаме
Дај подетално објасни кога и кој ја предложил оваа иницијатива и зошто и како била одбиена ?

Не памтат 2023та да имаше некој голем интернет крах кај нас. :cautious:
Него батали тоа, Мене ова ме интересира :

Дај подетално објасни кога и кој ја предложил оваа иницијатива и зошто и како била одбиена ?

Што има врска 2023 година?
Јас пишувам од 2008.

Што да ти објаснам, зарем не скапира дека е сарказам во прашање?

Што има врска 2023 година?
Јас пишувам од 2008.

Што да ти објаснам, зарем не скапира дека е сарказам во прашање?
Колегиве од погоре ми укажаа дека си прилично сериозен и конкретен тип на човек па не сакам да те потценам дека си играш мајтап со нас.

Инаку се виде колку колегиве сакаат промена.

И после само ќе кукаат преку тастатури со коментар "ај му кажуваат кого да викне, прима пари од играчите".

Па нека се ангажира едно светско име кое нема да прави компромиси и ќе работи чесно и професионално!

Дали на некој од тие други форуми постои дискусија меѓу него и Вори? :D

Ти Сајбер мајбер... би било убаво да се претставиш кој си и што си на фудбалфорум, а не да се криеш као дете.

Да ли си Зоран, Закамен, Даме...?

Ти Сајбер мајбер... би било убаво да се претставиш кој си и што си на фудбалфорум, а не да се криеш као дете.

Да ли си Зоран, Закамен, Даме...?
1000008675.jpg

Инаку се гледа дека е и он заебант, оти не сака да одговори, а става реакции на постот.
Братот сајбер е уствари Мијалче Дургутов
Thanks me later

Back
На врв Bottom