Станови во Скопје, совети за купување.

• Креатор на темата Креатор на темата StarDrom
  • Време на започнување Време на започнување
Што има врска инвестирање само со издавање? Кој вика дека им треба активно оплодување на инвестицијата. На самиот сајт пишува зошто, диверсифицираат портфолио, и пеглаат инфлациони шокови. Тоа што има најнизок стандард, им дава шанса со мали пари да купат многу имот.
Пеглаат шокови
Замисли не било каде туку во Бугарија, Шпанија и Северна Македонија, златни држави со 0 корупција и 0 организиран криминал, редовни инспекции, контроли и транспарентност во сите сектори и области на државниот апарат.

Пеглаат шокови
Замисли не било каде туку во Бугарија, Шпанија и Северна Македонија, златни држави со 0 корупција и 0 организиран криминал, редовни инспекции, контроли и транспарентност во сите сектори и области на државниот апарат.
Што врска имаат корупција, организиран криминал и инспекции со начин на кој функционираат инвестициски фондови? Стварно не разбирам што ти е поентата?

dancive investiraat zosto ocigledno gledaat moznost za profit sto znaci ke skokaat cenite. ne e ova obicna firma nego e hedge fund sto se zanimava bas so toa build to rent, znaci da za kirii im e... ima miljon pricini zosto ali ako treba da pogagam bi rekol deka se finansirani od nekakov penziski fond sto saka relativno stabilen prihod kako kirii.

imas cel kup dijasporci sto se vtora ili treta generacija nadvor sto mk ja koristat kako platforma za setanje niz evropa. ova e druga dijaspora so koja ti nemas kontakt a zivee vo aus, can, usa i nema nikakov interes za seloto od kaj sto poteknuva baba im, nego saka grad i civilizacija. 2 stana mi se izdadeni ns takvi a znam 10 dusi sto kupile vo skopje i use nekolku u ohrid. taka da toa si postoi samo sto ne go primetuvas.

i ti rekov napustija temata ne e skopje tebe sekako, nitu ti se sviga nitu sakas da zivees tamu taka da dzabe se macis ovde a i nas ne iritiras so gluposti.
Велиш за кирии е, на кого бе богати ќе издаваат, на пензионери велиш, леле кај најде баш на пензионери, до душе во право си на кого друг и може да издаваат, младо работоспособно население нема, може само не на македонски пензионери сигурно бидејќи 99% имаат свој дом, а на дански пензионери чисто се сомневам, тоа, сигурно не би мигрирале од Данска, златна средена држава со квалитетно здравство во Северна Македонија, држава во која не го знаат јазикот и башка во најзагадениот баш и најнечист град во државата. Ова ко бајки за мали деца.
Кој си ти да ме бркаш од темава? Никој и ништо.
Автоматски споено мислење:

Што врска имаат корупција, организиран криминал и инспекции со начин на кој функционираат инвестициски фондови? Стварно не разбирам што ти е поентата?
Тоа прашај си во штаб ќе ти објаснат.

ti nacrtav i ocigledno e za dzabe... ne ni sfati sto sum napisal.

ali toa e zborime so nekoj sto 3 meseci gluvci brkase...

sedi i cekaj 499e kvadrat...

Велиш за кирии е, на кого бе богати ќе издаваат, на пензионери велиш, леле кај најде баш на пензионери, до душе во право си на кого друг и може да издаваат, младо работоспособно население нема, може само не на македонски пензионери сигурно бидејќи 99% имаат свој дом, а на дански пензионери чисто се сомневам, тоа, сигурно не би мигрирале од Данска, златна средена држава со квалитетно здравство во Северна Македонија, држава во која не го знаат јазикот и башка во најзагадениот баш и најнечист град во државата. Ова ко бајки за мали деца.
Кој си ти да ме бркаш од темава? Никој и ништо.

Тоа прашај си во штаб ќе ти објаснат.
Оф, ти си од тие на кои штабовите им се криви што немаат скршен денар во животот. Така кажи, тоа објаснува се.

ti nacrtav i ocigledno e za dzabe...

ali toa e zborime so nekoj sto 3 meseci gluvci brkase...

sedi i cekaj 499e kvadrat...
Абе дедулец, ја си живеам во свој стан ваму кај што сум, не сум ја ретард да купувам стан кој ќе ми стои празен. Глувци да те серат. :icon_lol:

Оф, ти си од тие на кои штабовите им се криви што немаат скршен денар во животот. Така кажи, тоа објаснува се.
Тоа ти е таа "штабовска логика":pos:

Абе дедулец, ја си живеам во свој стан ваму кај што сум, не сум ја ретард да купувам стан кој ќе ми стои празен. Глувци да те серат. :icon_lol:

Тоа ти е таа "штабовска логика":pos:
Греота...

Мораш да си последен?
Праша кој бил мистериозниот инвестициски фонд. Ти кажав дека не е мистериозен, ти пратив линк до нивната веб страна, и влезе во фул ретард мод.

Инаку да, немам јас некое големо разбирање за психијатриски случаи. Без разлика колку им е тежок животот.

pa celo vreme toa ti vikam ne si go gubi vremeto na temata sekako ne si zainteresirana da kupis ili zivees vo skopje. sedi si tamu kaj sto si, ne e skopje za tebe.

Праша кој бил мистериозниот инвестициски фонд. Ти кажав дека не е мистериозен, ти пратив линк до нивната веб страна, и влезе во фул ретард мод.

Инаку да, немам јас некое големо разбирање за психијатриски случаи. Без разлика колку им е тежок животот.
Значи сега преминавме на навреди,ова е втор коментар каде ме вреѓаш, тука ставам точка. И ја прогласувам понатамошната дискусија за умрено. Не се спуштам на твое ниво.
Ми прати толку општа веб страница што некој немора ни информатичар да биде за да ја создаде, на веб страницата ништо нема објаснето ниту разјаснето. Матна е водата. Рибите се мртви, токсичен одпад плива, а ти и твоите другарчиња си сркате со кутљачите од него, веслајќи си на чамецот. Толку од мене заминав на спиење утре е работен ден, немам време пред штаб да бистрам политики и да јадам партиски сендвичи со паризер сечен милиметарски,и растителен кашкавал. Тоа ви го оставам на тебе и твоите штабски колегичиња.

Абе дедулец, ја си живеам во свој стан ваму кај што сум, не сум ја ретард да купувам стан кој ќе ми стои празен.
Знам дека звучи парадоксално да купуваш нешто што ќе ти стои празно, ама секогаш, секогаш ќе биде подобро да ги инвестираш парите во недвижен имот, отколку да ти изгубат на вредност. Дури и кога стои празен ти го зголемува капиталот.

gubenje vreme e na nekoj luge bilo sto da im se objasnuva duri i koga ke im nacrtas i dades link koj i kako investira dzabe e.

turi pepel na investiciska firma so miljarda evra sobran kapital samo poslednava godina i toa od zapadno evropski klienti od razlicni drzavi, pazari so miljarda regulacii za perenje pari i sto ti ne... bitno ocajna sto 3 meseci gluvci brkase u veles znae poveke.

sega sfakam zosto maz ja izbrkal od doma...

Знам дека звучи парадоксално да купуваш нешто што ќе ти стои празно, ама секогаш, секогаш ќе биде подобро да ги инвестираш парите во недвижен имот, отколку да ти изгубат на вредност. Дури и кога стои празен ти го зголемува капиталот.
Да, се согласувам,но да ги инвестираш во недвижен имот во кој ќе живееш или ќе го издаваш, а не во имот кој нема да го користиш,многу глупо е да купиш стан во кој нема да живееш а од друга страна да седиш под кирија и да богатиш некој газда, зар не? Тоа е ретардација.
gubenje vreme e na nekoj luge bilo sto da im se objasnuva duri i koga ke im nacrtas i dades link koj i kako investira dzabe e.

turi pepel na investiciska firma so miljarda evra sobran kapital samo poslednava godina i toa od zapadno evropski klienti od razlicni drzavi, pazari so miljarda regulacii za perenje pari i sto ti ne... bitno ocajna sto 3 meseci gluvci brkase u veles znae poveke.

sega sfakam zosto maz ja izbrkal od doma...
Ја бар имам маж,а ти мораш да трчаш во Тајланд и да трошиш, за да видиш женски полов орган.

Да, се согласувам,но да ги инвестираш во недвижен имот во кој ќе живееш или ќе го издаваш, а не во имот кој нема да го користиш,многу глупо е да купиш стан во кој нема да живееш а од друга страна да седиш под кирија и да богатиш некој газда, зар не? Тоа е ретардација.

Ја бар имам маж,а ти мораш да трчаш во Тајланд и да трошиш, за да видиш женски полов орган.

kuti se usreki. :lolzz: aj da idi spij utre treba da rmbash.

Back
На врв Bottom