Песна за форумски лик

• Креатор на темата Креатор на темата StoleD
  • Време на започнување Време на започнување
Да му го мандаш ти на стрико.
Стрико собравте ли све мушко од Украина за на фронт или сега ќе почнете и навака да собирате за на фронт ?

Да му го мандаш ти на стрико.
Стрико, па ти тука си бил :)
Ти помина пост-виетнамскиот синдром од тоа филмот што го гледаше?
Ај да те поздравам со пролетаријатска песна

Kaце @Macka12345 страв ми е да ја запознаам после постот што го пиша дека тепала и измачувала луѓе .

@Zlatikevichius ова може ќе ти се свиѓа
Многу беше јако што Sing Me a Song of a Lad That Was Gone во секоја сезона од почетокот на серијата до денес беше испеана со различен аранжман и од различен изведувач, па така до сега слушнав 8 верзии на песната. Во последнава сезона ја пее Ени Ленокс. И е едно од интрата кои никогаш, ниту еднаш не ги прескокнав, зашто песната е прејака! (Исто и серијата, и многу ми е криво што завршува).

Фала ти @Ska Maniac

Многу беше јако што Sing Me a Song of a Lad That Was Gone во секоја сезона од почетокот на серијата до денес беше испеана со различен аранжман и од различен изведувач, па така до сега слушнав 8 верзии на песната. Во последнава сезона ја пее Ени Ленокс. И е едно од интрата кои никогаш, ниту еднаш не ги прескокнав, зашто песната е прејака! (Исто и серијата, и многу ми е криво што завршува).

Фала ти @Ska Maniac
Интересен е ЈТ каналов. Јас на него првично ја најдов плејлистата што ја постирав у темава :

Песнава им ја посветувам на комрадите @poimanemam @PticaSelica @Vanlok @The xx @Таксист кога ќе идеме у Москва на парадата на 9ти мај.
Ќе го земеме и @Vartolu да го запознаеме со Лукашенко и да се увери дека не е лош човек.
Автоматски споено мислење:

@poimanemam еве боље верзија од твоиве омилени :

Последно уредено:
Back
На врв Bottom