Фала, заборавив дека ти беше од таа екипата антифашисти, заедно со стрико @c i t r o, еве поздрав назад
Да му го мандаш ти на стрико.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала, заборавив дека ти беше од таа екипата антифашисти, заедно со стрико @c i t r o, еве поздрав назад
Стрико собравте ли све мушко од Украина за на фронт или сега ќе почнете и навака да собирате за на фронт ?Да му го мандаш ти на стрико.
Стрико, па ти тука си билДа му го мандаш ти на стрико.

Katz, katz, mein schatz.
Многу беше јако што Sing Me a Song of a Lad That Was Gone во секоја сезона од почетокот на серијата до денес беше испеана со различен аранжман и од различен изведувач, па така до сега слушнав 8 верзии на песната. Во последнава сезона ја пее Ени Ленокс. И е едно од интрата кои никогаш, ниту еднаш не ги прескокнав, зашто песната е прејака! (Исто и серијата, и многу ми е криво што завршува).
Интересен е ЈТ каналов. Јас на него првично ја најдов плејлистата што ја постирав у темава :Многу беше јако што Sing Me a Song of a Lad That Was Gone во секоја сезона од почетокот на серијата до денес беше испеана со различен аранжман и од различен изведувач, па така до сега слушнав 8 верзии на песната. Во последнава сезона ја пее Ени Ленокс. И е едно од интрата кои никогаш, ниту еднаш не ги прескокнав, зашто песната е прејака! (Исто и серијата, и многу ми е криво што завршува).
Фала ти @Ska Maniac