Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви стануваат Париз и посебно Лондон, може и тоа е идејата.Кои лудаци, после вакво сценарио нема да ги има Париз и Лондон.

Ќе почнам со професорот .... измислува топла вода.Во војнава меѓу САД/Израел со Иран, мене најмногу ме плашат Израел, они се убедливо најнеодговорната и најлудата страна во војниве. Свашта може да направат вклучително со нуклеарен удар.
Но Иран има со што да врати, и тоа со повеќе одошто мислев. Искача дека базичниот дизајн на нуклеарна бомба, како таа првата фрлена врз Хирошима, и не бил нешто посебно технички тежок за реализација.
Еве еден добар добар муабет со професорот Постол каде објаснува за базичен дизајн на нуклеарна бомба и дека тоа Иран веројатно веќе подолго време го имаат. Имаше лани/преклани и сомеж за нуклеарна проба (според сеизмички анализи). Сериозно, сите што држите до информиран светоглед, погледајте баре 10тина минути од интервјуво:

Јас не сум нуклеарен физичар, но она што го кажа Постол звучеше издржано. Технологијата не изгледа нешто научна фантастика.... Со таа задршка дека тоа се најрудементарните дизајни за нуклеарни оружја. Технологија од пред 80 години.Ќе почнам со професорот .... измислува топла вода.
Не реков дека збори неиздржано ... туку дека тоа е од поодамна познато.Јас не сум нуклеарен физичар, но она што го кажа Постол звучеше издржано. Технологијата не изгледа нешто научна фантастика.... Со таа задршка дека тоа се најрудементарните дизајни за нуклеарни оружја. Технологија од пред 80 години.
Гледајќи ги Иранците, какви напредоци имаат во куп научни и технички дисциплини... Мислам дека веќе имаат понешто спремно.
Сите што направиле или измислиле нешто револуционерно наеднаш магично ги снемува.Кај го снема дечкото, не знам.