Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 36: @Ska Maniac - Советскиот и кинескиот комунизам беа подобри од југословенскиот социјализам)

Дали се согласуваш со прашањето на Ska Maniac од насловот на темава?

• Се согласувам

• Не се согласувам

• Воздржан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
...дајте некој со мислење нека продолжи , кој е присутен, а не бил нека си даде контраверзно мислење, да продолжиме! @The xx , @Vanlok , @Klin , ajde !

Не знам дали е контроверзно ама е необично мислење.

Треба да се укине данок на приход.

Attachments

Данокот е најголема измама во историјата на човештвото. Значи оно капо ди тути капи над сите мафии и криминалистички организации.

Секој месец добивам по еден душевен мини срцев удар кога гледам на платната листа како 700 франки ми ги зимаат бидејки РАБОТАМ за тие пари. Тоа е чист данок, плус еден куп помали траскокурци од одбитоци.

Иако не учествував во дискусиите, ги читав истите, и единственото учество ми било само преку гласање.

Сабајле ми дојде едно контроверзно мислење, така што гледам во последно време или почињат да се вртат истите членови или темите стануват досадни, така што нека ме тагне некој можеби ќе разбијам монотонија.

@Zlatikevichius што бидна со правилата за темата или толку беше:mad:
Јас кога го предложив @Joshua_Tree не било по правилата, па попив еднонеделен бан а сега ..што правите :mad:
Тотално не фер модератор.

Океј, ќе го пишам само мислењето, а подоцна ќе дадам мое објаснување пошто моментално сум на работа и неам време за подетално да го опишам.

Контроверзното мислење е:
Во Македонија, секоа жена од македонска националност што има било каква романтична или сексуална врска со маж од друга националност, чија што националност има територијални или било какви претензии кон Македонија или Македонците, треба да биде осудена за национално предаство.

Моментално нека биде темата за жените, а јас вечер кога ќе пишам детално за моето мислење ќе опфатам дел и од машкиот пол Македонци.

@Aceso ima pogolem cin od tebe zatoa :D
Не се лути топла.
Нека не се лутат и модераторите, се извинувам. Не ми е намерата да ви се мешам во работа и правила…сакав само да ја воскреснам темава зошто првичната замисла беше интересна.

Душе, ми ствараш проблеми.

Океј, ќе го пишам само мислењето, а подоцна ќе дадам мое објаснување пошто моментално сум на работа и неам време за подетално да го опишам.

Контроверзното мислење е:
Во Македонија, секоа жена од македонска националност што има било каква романтична или сексуална врска со маж од друга националност, чија што националност има територијални или било какви претензии кон Македонија или Македонците, треба да биде осудена за национално предаство.

Моментално нека биде темата за жените, а јас вечер кога ќе пишам детално за моето мислење ќе опфатам дел и од машкиот пол Македонци.
Нека биде и за мажите, поинтересно ќе биде.

Нека биде и за мажите, поинтересно ќе биде.
Епа океј, слободно дискутирајте и опфатите ги и мажите во ситуацијата, ама мојта тема, насловот, остануе тиа што е. Да не а главам дускисијата да ме чекате до вечер да пишам тема.

Душе, ми ствараш проблеми.
Takov sum, nikakov :toe:
Автоматски споено мислење:

Епа океј, слободно дискутирајте и опфатите ги и мажите во ситуацијата, ама мојта тема, насловот, остануе тиа што е. Да не а главам дускисијата да ме чекате до вечер да пишам тема.
Ne mozi za mazi i za zeni da e isto. Zenite za velepredavstvo, mazite za narodni heroi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom