Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

@Aceso ima pogolem cin od tebe zatoa@Zlatikevichius што бидна со правилата за темата или толку беше
Јас кога го предложив @Joshua_Tree не било по правилата, па попив еднонеделен бан а сега ..што правите
Тотално не фер модератор.

Не се лути топла.@Aceso ima pogolem cin od tebe zatoa![]()
Тоа ми е јасно, не се лутам, помлада е@Aceso ima pogolem cin od tebe zatoa![]()

Нека биде и за мажите, поинтересно ќе биде.Океј, ќе го пишам само мислењето, а подоцна ќе дадам мое објаснување пошто моментално сум на работа и неам време за подетално да го опишам.
Контроверзното мислење е:
Во Македонија, секоа жена од македонска националност што има било каква романтична или сексуална врска со маж од друга националност, чија што националност има територијални или било какви претензии кон Македонија или Македонците, треба да биде осудена за национално предаство.
Моментално нека биде темата за жените, а јас вечер кога ќе пишам детално за моето мислење ќе опфатам дел и од машкиот пол Македонци.
Епа океј, слободно дискутирајте и опфатите ги и мажите во ситуацијата, ама мојта тема, насловот, остануе тиа што е. Да не а главам дускисијата да ме чекате до вечер да пишам тема.Нека биде и за мажите, поинтересно ќе биде.
Takov sum, nikakovДуше, ми ствараш проблеми.

Ne mozi za mazi i za zeni da e isto. Zenite za velepredavstvo, mazite za narodni heroiЕпа океј, слободно дискутирајте и опфатите ги и мажите во ситуацијата, ама мојта тема, насловот, остануе тиа што е. Да не а главам дускисијата да ме чекате до вечер да пишам тема.