- Член од
- 6 август 2015
- Мислења
- 576
- Поени од реакции
- 1.074
Искрено малце е глупо да зборам за лично искуство дека може ќе испадне ко фалење и лажењеМногу ретко тоа кај нас во опшстеството на прв состанок и веднаш акција....
Не сме ние како холивудските серии од типот на Два и пол мажи каде што Чарли Харпер рутински легнуваше женски и во некои ситуации и без прв состанок.
Тоа може само ако е недоволно изживеана личност во прашање, или личност која нема сериозни намери за сериозна врска и свесно донесена одлука за ,, забава и провод на една вечер'''. Кај мене во градот знам т. е на големо зборуваат за личности кои дел се надвор од брак и имаат такви авантури, се работи за неколку женски личности од медицинската фела, медицински сестри и акушерки уште не се во брак а и тие бркаат машки а и машките нив ги бркаат по местата за ноќни живот и журки низ градот.
Мада има и целосно незрели тинејџери и можно е тие да се пукаат на прв состанок.
али 2 пати у живот ми се десило секс од прва (one night stand) и тоа у принцип беа случајни спојки (не дејтови) што не резултираа со ништо понатаму.А сум бил на ... ај да не кажам 100 дејта али десетици и десетици
да, се дешавало многу пати на 1-2 дејт лапање, драпање што е тотално нормално ако ти се допаѓа другиот човек. Секс после 4-5 искачања е очекувана ствар ама од прва ... не сум баш сигурен 
Последно уредено:

.