Зошто постарите жени се поинтересни

• Креатор на темата Креатор на темата MadMax12
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ретко тоа кај нас во опшстеството на прв состанок и веднаш акција....
Не сме ние како холивудските серии од типот на Два и пол мажи каде што Чарли Харпер рутински легнуваше женски и во некои ситуации и без прв состанок.
Тоа може само ако е недоволно изживеана личност во прашање, или личност која нема сериозни намери за сериозна врска и свесно донесена одлука за ,, забава и провод на една вечер'''. Кај мене во градот знам т. е на големо зборуваат за личности кои дел се надвор од брак и имаат такви авантури, се работи за неколку женски личности од медицинската фела, медицински сестри и акушерки уште не се во брак а и тие бркаат машки а и машките нив ги бркаат по местата за ноќни живот и журки низ градот.
Мада има и целосно незрели тинејџери и можно е тие да се пукаат на прв состанок.
Искрено малце е глупо да зборам за лично искуство дека може ќе испадне ко фалење и лажење :) али 2 пати у живот ми се десило секс од прва (one night stand) и тоа у принцип беа случајни спојки (не дејтови) што не резултираа со ништо понатаму.

А сум бил на ... ај да не кажам 100 дејта али десетици и десетици :) да, се дешавало многу пати на 1-2 дејт лапање, драпање што е тотално нормално ако ти се допаѓа другиот човек. Секс после 4-5 искачања е очекувана ствар ама од прва ... не сум баш сигурен :)

Последно уредено:
Многу ретко тоа кај нас во опшстеството на прв состанок и веднаш акција....
Не сме ние како холивудските серии од типот на Два и пол мажи каде што Чарли Харпер рутински легнуваше женски и во некои ситуации и без прв состанок.
Тоа може само ако е недоволно изживеана личност во прашање, или личност која нема сериозни намери за сериозна врска и свесно донесена одлука за ,, забава и провод на една вечер'''. Кај мене во градот знам т. е на големо зборуваат за личности кои дел се надвор од брак и имаат такви авантури, се работи за неколку женски личности од медицинската фела, медицински сестри и акушерки уште не се во брак а и тие бркаат машки а и машките нив ги бркаат по местата за ноќни живот и журки низ градот.
Мада има и целосно незрели тинејџери и можно е тие да се пукаат на прв состанок.
Од кој град си и кои ви се најпопуларни места за искачање ?

... како да ви објаснам, дека не постои девојки (па и тинајџерки) кој немаат интимен однос во првиот или втор состанок, исклучоци ретки (тие ниту искачаат на дејт), проблемот е во машкото ако не успее да ја легне или едноставно има принцип, па не сака и не пробува од прва да ја опне.

...доволно да се седи еден ден онака пред гинеколошка клиника, па да се види која возраст на пациентки влегуваат, препратени од матичен гинеколог.
Question Mark What GIF by MOODMAN

Не знам од кај се луѓево искрено ... ама мнооогу ретко знам мажи и жени што имаат секс на прв или втор дејт :) мување, лапање да ама секс ... тешко.

Затоа што не си Србин посебно од Белград на одмор во Калитеа или Шкот што дошол да гледа Македонија-Шкотска на Градски. Македонец си, им се обраќаш на Македонски и одма влегуваат во mode овој е наш ќе се прошири муабетот. Имаше една дешавка, другарки мои од средно кога бевме средно отидоа на одмор во Грција. Рачунај ова беше П.Н.Е кога споредено со сега делува како да било во времето кога се палеле вештерки. Како ли е сега може само да замислам.

Следниот пат настапи и со срБски акценат и кажи и дека си србин из Београда, и само прати како и се шират ноџињата.

Него, слушај прича. Кога завршив мислам трета средно беше, 3-4 другарки од клас решија да одат на одмор во Олимпик Бич во Грција. И која викна другарка од основно, која братучедка, и на крај испаднаа друштво од 12-13 жени на одмор. И ги прашавме како си поминале и ни ја раскажаа случката. Се упознале со некое машко друштво Полјаци и им трганло дружењето заедно оделе и на плажа и навечер на излегување. Полјаците биле некој ден претходно дојдено од другаркиве. Кога си отишле Полјаците им оставиле писменце на врата заблагодарувајќи им се за дружбата на жениве, и уште пишувало дека Полјаците биле од Радовиш или Кочани не можам да се сетам сега, и дека се претставиле како Полјаци затоа што се плашеле дека нема да ги дружат ако се откриеле дека се Македонци. Нашиве само се плеснале по чело кога сфатиле што била работата, а пред "Полјациве" си се сунчале и топлес и отворено ги оговарале на македонски мислејќи дека овие не ги разбираат. Јас претпоставувам дека и нешто друго паднало тука како што обично бива со македонки кога се упознаваат со странци на одмор надвор од Македонија ама не ми беше пријатно да прашувам.
Тоа ти се нашите. Три саата ќе ти се бања, спрема и шминка дома, два саата ќе излезе во Сектор, и уште три саата ќе се отшминкува, тебе ќе ти се понаша како кокошка пошто си и испод класа, а ќе се жали дека немало мажи во градот и сите биле пички, најверојатно пошто она била многу паметна а мажите ко пички бегале од остварени, независни и самостални жени, а на Грци, Шкоти, Албанци со БеЕмВиња и Срби им се фрла уште прва вечер како кур да не видела во живот. За разлика од цел нормален свет кај нас си се заебал ако излегуваш во град за да упознаваш жени. Во клубови се оди ради клабинг, одамна барем јас а и мал милион што ги знам дигнале раце да упознаваат жени по македонски клубови. Уште па кога некоја другарка ќе искоментира-Еј па чим ти се свиѓа онаа што не и идеш?

Are_You_Fucking_Kidding_Me_HD_by_CrusierPL.png

Затоа што не си Србин посебно од Белград на одмор во Калитеа или Шкот што дошол да гледа Македонија-Шкотска на Градски. Македонец си, им се обраќаш на Македонски и одма влегуваат во mode овој е наш ќе се прошири муабетот. Имаше една дешавка, другарки мои од средно кога бевме средно отидоа на одмор во Грција. Рачунај ова беше П.Н.Е кога споредено со сега делува како да било во времето кога се палеле вештерки. Како ли е сега може само да замислам.
А тоа дека паднало нешто повеќе секако дека паднало. Секоја женска си сонува да има одмор од соништата што ќе го памти цел живот каде што запознава некој супермен.

Па јасно бе луѓе ко бел ден!
Дејчињата на Македонците набиваат статус на машките, оти се потенцијални жртви за мажачка. Не дека нив не им се ебе, него срамота е кога ќе се дознае. Затоа ќе начекаат "Пољаци" ќе им ја содерат кожинката :)
Затоа и на темата, повозрасните и мажените без страв влегуваат во сексуални врски со помлади, оти воглавном тоа е без обврски, чисто пеглање.

Искрено малце е глупо да зборам за лично искуство дека може ќе испадне ко фалење и лажење :) али 2 пати у живот ми се десило секс од прва (one night stand) и тоа у принцип беа случајни спојки (не дејтови) што не резултираа со ништо понатаму.

А сум бил на ... ај да не кажам 100 дејта али десетици и десетици :) да, се дешавало многу пати на 1-2 дејт лапање, драпање што е тотално нормално ако ти се допаѓа другиот човек. Секс после 4-5 искачања е очекувана ствар ама од прва ... не сум баш сигурен :)

брат, лоша ти е статистикава. Десетици дејтови и не си фатил нешто. Ми делуваш ко од оние на точак што се. Кога завршува дејтот и она е збунета пошто нема каде да иде освен да ја однесеш до автобус.

... како да ви објаснам, дека не постои девојки (па и тинајџерки) кој немаат интимен однос во првиот или втор состанок, исклучоци ретки (тие ниту искачаат на дејт), проблемот е во машкото ако не успее да ја легне или едноставно има принцип, па не сака и не пробува од прва да ја опне.

...доволно да се седи еден ден онака пред гинеколошка клиника, па да се види која возраст на пациентки влегуваат, препратени од матичен гинеколог.
Добра стратегија ти е ова. Ги чекаш таму радодајки, ги запознаваш. Чекаш недела две да допијат антибиотик/антифунгални лекови и во акција.

брат, лоша ти е статистикава. Десетици дејтови и не си фатил нешто. Ми делуваш ко од оние на точак што се. Кога завршува дејтот и она е збунета пошто нема каде да иде освен да ја однесеш до автобус.
За жал го немам капацитетот на просечно македонско ебачиште што легнал со секоја девојка што имал контакт :)

Имаше 2-ца шалабајзери од Радовиш кои во 9-тите на бугарското приморје се претставуваа како италијански бизнисмени кои дошле на морето со Ферари ама им се расипал менувачот па била колата на сервис и слични лаги и мислам дека им успеваше штосот, еден од нив навистина личеше на италијанец од Сицилија :)

Цигани ли беа?
Issoncani ;)
Автоматски споено мислење:

Имаше 2-ца шалабајзери од Радовиш кои во 9-тите на бугарското приморје се претставуваа како италијански бизнисмени кои дошле на морето со Ферари ама им се расипал менувачот па била колата на сервис и слични лаги и мислам дека им успеваше штосот, еден од нив навистина личеше на италијанец од Сицилија :)
Slicno iskustvo samo so ne se praevme biznismeni od Sicilija tuku ednostavno Spanci.

Ubaj vreminja bea toa :свиркам: .

Бугарките се палат на Македонци, они друго се правеле. :pos:

Back
На врв Bottom