Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па Костич го банираат цело време.Уште никој не пиша дека малата навика која го подобрува секојдневието се две-три линии?
Толку од хипокритовата заклетва.... кога ќе помогнам на различни пациенти кои прв пат ги гледам низ болнички ходници или на пат кои не завршиле работа, посебно ако се со стари родители, од албански етникум и од сите други етникуми, кога ќе ми речат на прием ,,што ти се овие" што толку се трудиш? " ,,никој и ништо не ги познавам" и кога ќе завршат све работа и стариот родител, пациент ќе ми рече тивко ,,фала ти" еееее тоа ми го прави денот дека помогнав некому кој имал мака.
... па нормално ти не разбираш, ама ај да ти нацртам, значи јас сум во цивилка, на шетање било што не сум на работа, а се вртам низ и околу клиниките или сум на паркинг, слушам муабет дека не завршиле работа, мака голема, ги напуштам моите приватни обврски и помагам и тоа ми прави задоволство, ниту знаеш што напишав, ниту знаеш што пишува во таа Хипократова заклетва, не ме цитирај за твое мислење за мое задоволство да помогнам на пациенти кои не се мои, не терај сеир на мене не си интересен веќе!Толку од хипокритовата заклетва.
Затоа сме сите тука на форумов поради оваа причина.разговор со квалитетни луѓе
Jas posebnoЗатоа сме сите тука на форумов поради оваа причина.

Она што ми го подобрува секојдневието е она и нејзините навики.
Бидејќи моите навики, пороци, не го подобруваат секојдневието.
Сум си фатил работата во кујна да редам садови, и има многу слатка навика да дојде да ми збори како се редат садовите правилно, што не било за во машина, како требало прво да ги поминам низ чешма за да не се запуши...
Кога имам ден полн состаноци, има ептен слатка навика да ми го раскаже денот на нејзината мајка во детали за како и се собрале алишта и колку ја болело глава, со цел мојата да размине...
Кога гејмам нешто, има ептен слатка навика да седне да буџетира со мене, да става планови за следните 10 години, некоја нова диета што треба да се почне...
A creature, of habit.