Jimmy
Организатор
Серафимов и Митев веќе некое време се спомнуваат како засилувања на Пелистер, тие шо се блиски со луѓето од клубот знаат. Не е лошо, напротив, проверени играчи кои би допринеле во убоитост во нападот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарем овој ви е потпретседател? Две реченици не.знае да сврзе.Крушата под круша не паѓа секогаш.Интервју на потпрецедникот.
Смешки. Место да се уозбилат, гребат по дното.
Каков Митев, шо зборвате бе луѓе.Серафимов и Митев веќе некое време се спомнуваат како засилувања на Пелистер, тие шо се блиски со луѓето од клубот знаат. Не е лошо, напротив, проверени играчи кои би допринеле во убоитост во нападот.
Pogolemi gluposti podolgo vreme nemame citano.Ova e dnodna ova e sramota za klub so tradicija kako pelister i istorija i navicaci da izlegva vakov lik da zbora na nacionalna televizija maliot saka da go glumi dedo mu ama osfen vo fizickiot izgled so mozi ke lici na nego vo nisto drugo ne mu e ni blisku kazva deka ke nosel makedonski igrac a kotevski go izbrkaja kazva deka site vo klubot bile kako familija i to e edinstvenoto tocno zosto site nivni se klaeni kako vujko mu goran i taka natamu rabotele site se rabotat 1-2 se drugite se slepaci zvonko neznaj so mu e rabotata greski i nevazecki dogovori mu dava na igracite da potpisat i ete ako citat od uprvata neka proverat kolku dogovori mu se ustvari nevazecki oti bile profesionalen klub tocno e deka vlozvat i bravo so sme tri godini sampioni ama ima milion propusti pa uste se resi da zbora za lazarov i manaskov lik kako bojan e moj pelistere koj stigna da te vodi. Drugo za da izlezis na nacionalna televizija vo ime na klub kako pelister treba da si gospodin i da ne se nametnuvas duri nekoj zbora kultura i osnovno pravilo za javni nastapi se tie aljusot da mozel ke bidel 10 godini ako sakame isto tolku titulan da ne vidime neka bidi a raul si ojde i osteta klubot zede a garabaja ne lazete oti i sami vo to ne si vervate go namestivte da si odi od vas mu dojde pritisokot pokraj toj od navicacite ne zastanavte zad nego zato si ojde kaza coekot vo eden kafic blisku vasata kancelarija i zamina serafimov vi e dogovoren i toj ke bidi prvoto zasiluvajne ama videte so ke prajte so nezadovolniot bogdan na koj ne mu se prodolzva dogovorot isto kako lani ova vreme i klubot strada toj gi beri na negova strana nezadovolnite gi itka i pra negativna atmosfera arno fitilot e vo ekipata inace 5 ke bevme i se raboti vo klubot mozi ko ke se bojan i zoran dojdeni inace haos e jas vlegvam na trening cesto gi gledam zabava si prat gledam odnos trener igraci barem dvapati nedelata na trening gi gledam i kavgi obavezno nacekvam muabetot e ne se pojavuvav na javni nastapi sramota e ostaj go tatko ti pa i sundo poarno ne si dorasnat da zboras za pelister manaskov lazarov pa i za ckembari koj istite gi narekovte pijanici ili nesto drugo oti idime segde za klubot se radvame i placime sezonski i dresoj kupvame. Ova fodina tolku titulata ke igrame ili evropska liga ili ke cekame wild karta od ehf bas poradi pijanicite ili nekoj drugi da dobieme se slusame na kraj na sezona i ne mi pisete vo poraki ne vrajkam.
Samo Pelister samo Bitola!
Да бе, си прај ќеф малиот си игра хендбол менаџер игрица, се моча и му вели дека врни, а овие му шлукат.Зарем овој ви е потпретседател? Две реченици не.знае да сврзе.Крушата под круша не паѓа секогаш.
Абе кој сака то си пиши тука. Јас знам да беа луѓето во Вардар дека во Скопје ќе беа поинаку восприемени. Единствен клуб од клубовите кои го носат името Пелистер е РК шо носи резултати и титули. Фудубалот е многу слаб, Кошарката е во сериозна апатија и покрај условите кои ги има во клубот, но сепак најголемите напади и критики се кон ракометот и кон луѓево. Не се сите хејтери, ама тие шо ги хејтаат се најизразени и затоа така ти личи.Може некој да ми објасни зашто толкав хејт према Стерјеви имате? Искрено ме интересира, не следам доволно, поготово инсајдерски информации немам, но од навивачка гледна точка го вратија клубот на некое ниво на кое доликува?
Оти многу луѓе комплексите од другите работи во животот ги лечат тука.Може некој да ми објасни зашто толкав хејт према Стерјеви имате? Искрено ме интересира, не следам доволно, поготово инсајдерски информации немам, но од навивачка гледна точка го вратија клубот на некое ниво на кое доликува.
За ова и прашувам, го изгледав баш интервјуто кое го хејтаа, ништо катаклизмично, сосем одмерено и културно си одговори на прашањата. Дури и тоа за Манасков сосем во ред беше, и треба да знае јавноста.Шо се однесува до гостувањето на ТВ, доста коректен настап и доста добро кажано. Неможам да разберам зошто можи некој од нас да има став за односот помеѓу Кире и Манасков, а стој став да нема Стерјев кој од прво лице го знај проблемот. Ние сме слушнале нешто, а тој го знај од прва и не смеј да има став.
Нема врска, луѓе се тоа, сакаат да расипат. Ништо страшно.
Имаме еден на лев, само му треба среден за простор да му напрај (ко за Македонија шо има кој да му прај)Tesko nas so Serafimov....ala Velkovski
Nas ni trebaat bombarderi, lev i desen