Купувам - продавам

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Како прво здраво........
Сакам да прашам каде можам да набавам или да најдам неонки одо овој вид ? Прашував секаде цел град го прошетав и никаде не најдов тука да не знае некој каде има такви неонки каде можат да се најдат ? ми требаат за да ги ставам на мотор ? ај ве молам ако зане некој од скопје каде има да ми каже и од прилика цена колку се движат ?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Пробај во продавници за комјутери за такви неонки на 12V за компјутер можеби има и во Новус :toe:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
абе видов неонки негде, ама утепај ме, не ми текнува каде. пробај во хубо маркет, миииииислам дека таму ги видов.

V

Viktoranius

Гостин
Некој да ми каже колку од прилика би вредела ваква тојота на старо?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Некој да ми каже колку од прилика би вредела ваква тојота на старо?

Celica над 2000 година? Скапи се у п.м. Ако најдеш ке ти бараат едно 10.000-14.000 евра зависно од состојбата.

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=145899

постарите модели се нешто поефтини
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=150902

V

Viktoranius

Гостин
Фала на одговорот.:)

Сепак ќе треба да се одлучам за нешто поефтино, плус тоа за 2 месеци ќе полагам така да почетник ќе сум. Ќе се праксам на нешто постаро.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.520
Цената е 12 200 евра,бела боја е колата,а за слики нека пише некој како се постираат.

Eve ja kolata,

Морам да напоменам дека во живо е многу,многу поубава......

Продавам Kia proceed,2008 год,значи со 3 врати,стара само 4 ипол месеци со поминато 1950 км.Мотор 1.4 109кс 16в,гаражирана, осигурана каско, и нормално регистрирана.
Oprema full: 6 airbag, abs+ebd, avotomatski klima ured so fioka za ladenje, centralno zaklucuvanje, dalecinsko zaklucuvanje so alarm, elektrika na prozori, audio so mp3 so sest zvuznika, usb+aux, audio komandi na volanot, bord kompjuter, servo volan podesiv po visocina i dlabocina, kozen volan i racka od menuvacot, halogenki, potpirac za raka na centralnata konzola so drzac za casi na zadnata klupa, tonirani stakla, drzac za casi na centralnata konzola,visinsko podesuvanje na vozackoto sediste, branici, racki i retrovozori vo boja na karoserijata, metalna dekoracija vo vnatresnosta, aluminiumski bandazi 16''so gumi michelin 205 55 16.kolata ne e grebnata.
Не зезај, јесда е во ред колата, ама само 900 евра е поскапа чичка-нова од салон. Барем знаеш дека прв ќе прднеш во неа и дека нема маана. Ако ја спуштиш под 11, тогаш може и ќе има заинтересирани. Ceed 2008 се наоѓа и за 7.500-8.000, со малку по ниско ниво на опременост (без фенси бандаши и со мануелна клима).

Член од
6 декември 2007
Мислења
191
Поени од реакции
15
Ајде и овде ќе пишам. Купувам volkswagen од 1998 па навака исклучиво ДИЗЕЛ ! и исклучиво VW! Предност му давам на голф 4. Ако има некој за продавање кажете ми.

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Како прво здраво........
Сакам да прашам каде можам да набавам или да најдам неонки одо овој вид ? Прашував секаде цел град го прошетав и никаде не најдов тука да не знае некој каде има такви неонки каде можат да се најдат ? ми требаат за да ги ставам на мотор ? ај ве молам ако зане некој од скопје каде има да ми каже и од прилика цена колку се движат ?

Vakvi neonki imase pred 1-2 nedeli vo ona prodavniceno za Tuning posle JBT ili potocno karsi Studio Inn kaficot i frizerskoto studio...vo centar e ako ne znaes prasaj taksistive ke ti kazat, odma posle sport life e. Zboram za vo Skopje, sigurno imase gi gledav bas so takvi drzaci, sega neznam dali ima uste, bi trebalo da ima.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Vakvi neonki imase pred 1-2 nedeli vo ona prodavniceno za Tuning posle JBT ili potocno karsi Studio Inn kaficot i frizerskoto studio...vo centar e ako ne znaes prasaj taksistive ke ti kazat, odma posle sport life e. Zboram za vo Skopje, sigurno imase gi gledav bas so takvi drzaci, sega neznam dali ima uste, bi trebalo da ima.
Ке видам ке прашам, само прилика да ми се даде да одам во ск одма ќе одам да прашам а да не знаеш случајно цена ? Поздрав........

Член од
12 март 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
dali prodava nekoj Ford taunus od 1965-70god. so 2 vrati sakam da kupam?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не зезај, јесда е во ред колата, ама само 900 евра е поскапа чичка-нова од салон. Барем знаеш дека прв ќе прднеш во неа и дека нема маана. Ако ја спуштиш под 11, тогаш може и ќе има заинтересирани. Ceed 2008 се наоѓа и за 7.500-8.000, со малку по ниско ниво на опременост (без фенси бандаши и со мануелна клима).
Дечко јас кога ја огласив колата немаше 1500 евра попуст од Киа.
Тогаш мојата кола кошташе 15 000 евра,а сега со попустот кошта 13 500 евра.Така да не ми се исплати после попустот да ја продавам и си се откажав од продажба.
А и друго, не е Ceed туку е Proceed....Ceed може и има за 8000 евра ама Proceed не верувам.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.520
Дечко јас кога ја огласив колата немаше 1500 евра попуст од Киа.
Тогаш мојата кола кошташе 15 000 евра,а сега со попустот кошта 13 500 евра.Така да не ми се исплати после попустот да ја продавам и си се откажав од продажба.
А и друго, не е Ceed туку е Proceed....Ceed може и има за 8000 евра ама Proceed не верувам.
13.100 евра со мануелна, 13.500 со автоматска клима. И не Ceed, туку Pro Ceed :)

Скапо е како и да е. Денес сум на тест возење, па ќе видиме...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Има ли некој што продава Aprilia RS 50?
Или ако знае некој колку кошта на ново нека пише.

Kajgana Shop

На врв Bottom