Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Паметно, паметно... ма да цената на голфот ти е превисока ако сакаш да го продадеш мораш малку да му ја спуштиш цената. А зашто не пробаш да го дадеш во Порше и да доплатиш за Широкото (ма да така не даваат попуст)...

Отиде едно мислење... Ако некој има прашање зошто, нека ми се обрати па ке му објаснам.

Porche не се брзај... Ако не го земат во авто-салон, ке се најде некој да го купи. Само работата е со време поврзана, 20.000 еврони не се мала пара и тешко дека некој ке ги изваде во кеш. Претежно полесно им е да купат билошто на кредит, и да плаќаат рата а кешарацот да седи дома :).

Па добро не реков јас дека таа е фиксна цена. Инаку во Порше не сум бил, а не планирам ни да одам бидејки знам каква цена ке ми дадат.
Edit: Знам Dzish дека за секој воз има патници затоа и нејкам да го дадам во Порше. BTW има кредити и за половни возила со исти услови како за нови.

Кој е за Голф 1 ?
Бензинец, за година не сум сигурен, правен ремонт без потреба, супер зачуван не беше изваден од гаража :), внатре е стакло. Човекот си зема петка гланц нова и затоа го продава. Му бара €1000. За се` останато - регистрација, километража и др. ако има некој заинтересиран нека пише приватно ќе му дадам број за контакт. Колата е супер.

Slika032-1.jpg

Slika033.jpg

Едит: Заборавив да кажам, колата е од Кавадарци.

1100, 1300, 1600 бензинец? што е?

Продавам ауди 80 1991г бензин има алу. фелни 4 нови амортизери и 4 нови гуми

Продавам Генерик 125 кубика 1000 е мозете да го видите на пазар 3 во кавадарци

Коска е веспата
Вреди да се види

Купувам колица до 3000, 3000 и нешо евреи!!! Понудете!

Што би сакал до 3000 и нешто? Бензин/дизел, поново, постаро, клима да има да нема....

Па што поново тоа подобро, бенз/дизел не игра голема улога! Да е сочувано да личи малце од малце на Кола! :smir:

Јас ако би одбирал... би зел нешто вака, Каросериски добар излгеда, треба да се види што има под хауба и во каква состојба се наоѓа предницата, аморитзерите, внатрешноста. Инаку не бара многу пари, јас мојот Форд за тие пари не би го дал.

П.С. Од каде си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom