TВ права за спортски настани

Нормално дека мора да ги купат, сигурно за кикирики нема да ги добијат. Е сеа е разликата што за помалце пари од претходно ќе ги купуваат оти нема кој друг да им се спротистави.
Да не мораат да наддаваат, можат да ги земат со минимална понуда, претходно кога се бореа со Спортклуб, огромни пари дадоа за да ги земат, а сега е веројатно и поефтино без Хрватска и Словенија да се купат правата за помал пазар.

RTL Хрватска почна да емитува F1. Дали тв операторите кај нас ја затемнуваат програмата кога има F1 дека и Аrena Sport eмитува F1. Телеком и А1 го имаат RTL Хрватска но не сум заприметил дали се затемнува програмата.

RTL Хрватска почна да емитува F1. Дали тв операторите кај нас ја затемнуваат програмата кога има F1 дека и Аrena Sport eмитува F1. Телеком и А1 го имаат RTL Хрватска но не сум заприметил дали се затемнува програмата.
Abe ne kazuvaj.. . Ja ja gledav na rtl. Fantasticni komentatori

Za site sto imaat smart tv, andoidi i dr.mozat da ja s pustat aplikacija Eurovidision sport i da uziva vo atletika, tenis, plivanje, gimnastika, veslanje,biatlon biciklizam i dr pomali sportovi... Sega odi svetsko u atletika u sala i se dava vo celost.. Ova e fakticki Evrovizija, i site drzavni kanali go prenesu aat a mrtv kasni kako u sekogas... Odlicna aplikacija mbogu sport super slika i si biras komentator.. Angliski vo prv plan
Автоматски споено мислење:

Za site sto imaat smart tv, andoidi i dr.mozat da ja s pustat aplikacija Eurovidision sport i da uziva vo atletika, tenis, plivanje, gimnastika, veslanje,biatlon biciklizam i dr pomali sportovi... Sega odi svetsko u atletika u sala i se dava vo celost.. Ova e fakticki Evrovizija, i site drzavni kanali go prenesu aat a mrtv kasni kako u sekogas... Odlicna aplikacija mbogu sport super slika i si biras komentator.. Angliski vo prv plan

На Play store не ми ја дава дека е достапна за Android TV

Jas imam fuego google android i ok e
Не знам зошто на телефонов не ми ја прикажува дека постои за AndroidTV. Дека на сите апликации ако се достапни за AndroidTV на мобилен Play Store го покажува телевизорот и може да кликнеш да ја инсталира на телевизорот.

Небитно еве сега побарав на android бокс уредов од А1 и ја најде.

Samo sto pocna trkata za golema nagrada na Japonija, odma Telekom zatemni. Inace za site pomladi gledaci, f1 na rtl komentator e Ivica Blazicko.. Preku 30g komentira f1 na hrt a sega na tv.. Da ti e merak da go slusas.. Ama toa e.. Mora me da gledame na arena.

Samo sto pocna trkata za golema nagrada na Japonija, odma Telekom zatemni. Inace za site pomladi gledaci, f1 na rtl komentator e Ivica Blazicko.. Preku 30g komentira f1 na hrt a sega na tv.. Da ti e merak da go slusas.. Ama toa e.. Mora me da gledame na arena.
Јас не гледам F1. Приметив горе десно најава ставаат RTL Хрватска па затоа и пишав тука.

Ok, kako i da e zaklucivme deka Arena e taa na koja ke gledame f1 vo Makedonija.
Па Arena Sport Србија имаат земено права и за Македонија и по закон не смее да се пренесува на друг канал. RTL Хрватска си имаат земено права за Хрватска.

Кога ќе почне да работи Arena Sport Македонија ќе видиме дали они ќе пренесуваат F1 со македонски новинари коментатори.

Па Arena Sport Србија имаат земено права и за Македонија и по закон не смее да се пренесува на друг канал. RTL Хрватска си имаат земено права за Хрватска.

Кога ќе почне да работи Arena Sport Македонија ќе видиме дали они ќе пренесуваат F1 со македонски новинари коментатори.
Da prenesuvas f1 treba mnogu znaenje.., i da znaes kako da ja zaintrigiras publika ta i koga trkata e ponekgas zdodevna.. A hrvatite se maheri.. Pozdrav

Back
На врв Bottom