аФтентично
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пушинела цела година кај ФФМ за да ги носат Дургутови на прошетка на СП.Прегледај го приврзокот 472582Прегледај го приврзокот 472583
![]()
Natasa Petrovska Durgutov
Маичката која ќе ја обои македонската трибина на стадионот "Паркен" во Копенхаген, Данска. ❤️ Навивачите се организираат да бидат афтентични, единствени и сплотени во поддршката за елиминација на...www.facebook.com
Маичката е као додаток поклон од некоја наградна игра со самолепливи сликички или Хуба Буба мастики.Прегледај го приврзокот 472582Прегледај го приврзокот 472583
![]()
Natasa Petrovska Durgutov
Маичката која ќе ја обои македонската трибина на стадионот "Паркен" во Копенхаген, Данска. ❤️ Навивачите се организираат да бидат афтентични, единствени и сплотени во поддршката за елиминација на...www.facebook.com
Хммм, мххххПушинела цела година кај ФФМ за да ги носат Дургутови на прошетка на СП.

Па уште на 18 год дојде во Работнички тука беше 5 год и си најде жена МакедонкаВидов интервју со Херера, човекот подобро зборува македонски од Индира Кастратовиќ и Горан Пандев заедно![]()
Не реков дека е лошо, туку напротив баш позитивно е тоа што научил одлично.Па уште на 18 год дојде во Работнички тука беше 5 год и си најде жена Македонка
Moze link?Видов интервју со Херера, човекот подобро зборува македонски од Индира Кастратовиќ и Горан Пандев заедно![]()
Moze link?
Девојки се добро борејаВидов интервју со Херера, човекот подобро зборува македонски од Индира Кастратовиќ и Горан Пандев заедно![]()
Navistina zbori dobro, moze ja nema nauceno da ja pee ama barem garant nema da se namrstuva na himnata kako ovie so se rodeni tuka.![]()
25 tuh vaatamist · 627 reaktsiooni | ️ Себастијан Херера - репрезентативец на Македонија: “Ова го посакував, го чекав и го сонував долго време и среќен сум што конечно дојде моментот. Со нетрпение очекувам да започнеме“. “Верувам дека натпреваро
️ Себастијан Херера - репрезентативец на Македонија: “Ова го посакував, го чекав и го сонував долго време и среќен сум што конечно дојде моментот. Со нетрпение очекувам да започнеме“. ...www.facebook.com