GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Му одговара на плунките што ги врти 90 минутиМи се допаѓа новиот стилски и естетски моден стил на Гвардиола.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му одговара на плунките што ги врти 90 минутиМи се допаѓа новиот стилски и естетски моден стил на Гвардиола.
Na arena 4 premium idat arsenal.Шо е ова бе, на толку арени Арсенал и Леверкузен не ја даваат, Сити дуплиран пренос а решен меч.
Дно дна !
Не покажаа од Вар собата дали е офсајд или онсајд, исто така имаше контакт над Черки во шеснаесетник не беше проверено, како и рака на еден од играчите на Реал кога Сити изведуваше корнер ни тоа не беше проверено...Сериозно Турпен ја посра со црвениот, го уништи мечов. Црвен плус неизмерна помош (6 минути ВАР, 3 продолжение...Секој фаул шолт картон). Потоп од судија ...
Немаше ништо таму џабе се буните.Не покажаа од Вар собата дали е офсајд или онсајд, исто така имаше контакт над Черки во шеснаесетник не беше проверено, како и рака на еден од играчите на Реал кога Сити изведуваше корнер ни тоа не беше проверено...
Катастрофа
Pa sekoe branenje gol so raka e crven, sto drugo da prai, morase da dade.Сериозно Турпен ја посра со црвениот, го уништи мечов. Црвен плус неизмерна помош (6 минути ВАР, 3 продолжение...Секој фаул шолт картон). Потоп од судија ...
Иначе мечот неизвесен ќе беше без црвниот, Бодо Глимт се овие а не Реал сто пати шо ја имаат освоено лигаваСериозно Турпен ја посра со црвениот, го уништи мечов. Црвен плус неизмерна помош (6 минути ВАР, 3 продолжение...Секој фаул шолт картон). Потоп од судија ...
Pa sekoe branenje gol so raka e crven, sto drugo da prai, morase da dade.
Ne mi teknue so ovoj so se desi, ovde bese gol ako ne bese igrata so raka ama kaj crniov mislam deka var ne viknaa da glea glavniot, ali muabetot mi e ako veke sviri penal, togas segad e crven tuka, toa e praviloto. Taka bi trebalo da bide i so Tchouamenu ako slicno nesto se desilo.
Мислиш ќе примат петарда во финалето?Арсенал помалку потсеќаат на Интер лани![]()
Сакав суптилен да бидам, пошто малце е глупо, ама слична патека како Интер лани. Е сега дали ќе имаат исти резултати не знам, ама...Мислиш ќе примат петарда во финалето?

Pa sekoe branenje gol so raka e crven, sto drugo da prai, morase da dade.
Se dvizese so teloto za da ja udri so raka, zatoa i ne se bunese mnogu.Не ја гледам, ми излезе на твитер само од еден агол. Ама, во лакт го удри, или погоре, дали покажаа од друг агол? Зашто од тој агол што го видов, ми делува дека го удри баш во делот каде што завршува ракавот, а тоа не би требало да се смета како игра со рака. Видов дека ја придвижи раката кон топката, ама не се гледа убаво дали во лактот го удри.