Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нека не ми глумат лудило се да им ебам, нека му продолжат договор за истите пари, ни намалување ни курац, човекот е еден од ретките кои си ги заслужиле тие 350, 380к колку и да се.
300 рамно зима зш не играме лига на шампиони, со лига на шампиони мислам дека 340 зимаше.

Супер второ полувреме денеска. Фала богу после Сити да изиграме едно полувреме на вакво ниво. Многу битна победа за борбата во ЛШ, подобривме малку и гол разлика.

Шешко, таа кога се избрука, требаше да оди до крај. Пак чиста асистенција му крати на Бруно. Исто како со Тотенхем и Евертон. А човекот е на 4 асистенции од рекордот. Ако не го изедначи/сруши ќе биде само ради на крај. xD

Некој пријател ми кажа фан на Јунајтед бил, колку е точно незнам.

Дечкото е изгорен за Јунајтед, затоа и знае за головите на Џеј Џеј Габриел, ги следи и младите. Бруно не носи самиот кон ЛШ засега, ако остане во оваа форма, имаме убава шанса.

Касемиро, и ја сум за +1 година доколку воопшто е можно. Ама ми делува дека ке ги пали патиките за Америка. Со жена му киснат во Мајами.

Во секој случај треба да се донесат 2 играчи за средина, ама би било екстра доколку остани и Каземиро со нив уште една сезона, и за нив и за тимот генерално ќе е од огромно значење.

Во секој случај треба да се донесат 2 играчи за средина, ама би било екстра доколку остани и Каземиро со нив уште една сезона, и за нив и за тимот генерално ќе е од огромно значење.
Точно, па ако се избори Меино за прв тим со конкуренцијата нека игра.

Сите конкуренти кикснаа ние ја искористивме шансата, мора поцврста игра. Ако обезбедиме ЛШ мора да се купува и тоа на големо. Оти видовме што се случи кога играме после три дена како мртовци изгледаа,никаква свежина ниту борбеност ништо 0.

Јадев трици за Бруно но ако не е тој да креира пиши пропало,да му се донесат играчи на човекот за во средина , десен лев бек , тоа се најмалку четворица , само да не ми гледаат таленти туку класа играчи , ако сакаме повеќе нека инвестира серкото од евреите видовме.

Back
На врв Bottom