Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Case mora da dobie nov dogovor, ne znam koj kurac ostavaat na toa letovo deka ke najdat soodvetna zamena. Bez razlika i da se najde, mnogu e vazno da ostane brazilecov od prosta pricina sto e pobednik. Ne mozes so mladi deca bez sampionski mentalitet da gradis ekipa koja ke atakuva na trofei.

какви трупови мајке ми ... овие се дно дна !!! откако дадовме гол не напаѓаат 10 минути плус топка не можеме да изнесеме од гол линија ... малтене не начукаа во наш гол, внатре во мрежа !!!

1:0 со мртва игра и застанаа, доволно е :ROFLMAO:
И еве што се случува кога почнува фаза ладење кур
Толку се неспособни па и она Дало ретардот што излета и остави простор
Пиши пропало 1:2

Наместо да запнеме за втор гол ние како и досега одма гол примаме. Абе ајде .

Само не знам зошто не се прават измени
Шешко за лига шампиони да не се чува
Мбеумо и Куња ми се баш лоши
Автоматски споено мислење:

Требало гомна да изедам за гол да дади стомајки му ебам

Небески скок Бенџамина Шешкааа
Јаооо немој тако коментаторе какве су ове небеске скокове
Автоматски споено мислење:

Леле се посра Шешко хахахахаха
Кој кур се дешава со детево бе
Зошто е вака со психата дно

Уф, Шешко, каква асистенција тука бе, оди уште чекор-два и ракета во гол, шпиц си ебате...

Инаку не знам колку е изводливо, ама срамота ќе е ако не го задржат Каземиро уште барем една сезона.

Уф, Шешко, каква асистенција тука бе, оди уште чекор-два и ракета во гол, шпиц си ебате...

Инаку не знам колку е изводливо, ама срамота ќе е ако не го задржат Каземиро уште барем една сезона.
На цреповите од управата и на серкото платен список им е побитно да се намали.

На цреповите од управата и на серкото платен список им е побитно да се намали.
Нека не ми глумат лудило се да им ебам, нека му продолжат договор за истите пари, ни намалување ни курац, човекот е еден од ретките кои си ги заслужиле тие 350, 380к колку и да се.

Back
На врв Bottom