Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Влијанието е 90%Е кај да ги носи на Црното море?![]()
Веројатно ја знаел нивната вредност па затоа подалеку, што е сигурно сиругно е.
Денес во РФ 25% од тоа олигарсите/илити по западен календар бизнисмени се изјаснуваат за Јудаисти ама влијанието на политиката на Москва , според Алаудинов-чеченот е многу поголема од тие 25%.
Тие не ебат никој, тие мислат дека се избран народ. Како и да е, ако гледаме така, Словените во времето на анти христот, месијата на евреите, ќе бидат под заштита на цар избран од Господ.А што сакаш ти да зборат колку од Словенските народи биле убиени, кој ги ебе над 40 милиони Словени тие не се избран од Бога народ!
Russia, together with all the Slavic nations and lands, will constitute a mighty Tsardom (kingdom). At its helm will be an Orthodox Tsar, Anointed of God. The Tsar will be from God. All schisms and heresies will vanish in Russia. There will not be any persecution of the Orthodox Church. The Lord will have mercy on Holy Rus', because in her there had been the horrible, terrible time preceding the antichrist. The great regiment of the Martyrs and Confessors has shown forth, beginning with the highest spiritual and civil ranks. Metropolitan and Tsar, priest and monk, children and even nursing infants, ending with laypeople. All these will beseech the Lord God the King of Hosts, the King of Kings, glorified in the Holy Trinity, Father, Son and Holy Spirit.
Ако де, ќе треба малце поќе време ама ќе се очисти Иран тро поубаво. B-1 и B-52 се на пат.@Justae Verum изгледа танкериве заборајле да ги исклучат трансподерите.
Прегледај го приврзокот 472035
Фали будалчево![]()
Иранците им ја нападнале базата во Ербил на Французите пред малку, најмалку една 6 повредени имаат. Имајќи предвид како Иран влече потези, веројатна е твојата претпоставка дека Франција ќе се умеша воено.Мислам дека Франција ќе биде првата Еу земја која ќе се впушти во конфликтов.
Германија нема капацитети моментално, освен да цапета. Италија не е заинтересирана ама ич. Шпанија ја знаеме позицијата а и денеска на мое изненадување Полска се приклучи кон Шпанија со изјави дека Иран не е опасност по Европа.
Секако Франција е и најмоќна во Европа воено. Пред Германија. Па и пред Турција според мене.
Прочитав сега, некои прокси на Иран дејствувале. Оправдување плус. Можеби ќе влезат со некоја “дефанзивна” улога.Иранците им ја нападнале базата во Ербил на Французите пред малку, најмалку една 6 повредени имаат. Имајќи предвид како Иран влече потези, веројатна е твојата претпоставка дека Франција ќе се умеша воено.
До сега Франција беше неутрална?Иранците им ја нападнале базата во Ербил на Французите пред малку, најмалку една 6 повредени имаат. Имајќи предвид како Иран влече потези, веројатна е твојата претпоставка дека Франција ќе се умеша воено.
Не е точно.
Фали будалчево![]()
Односот на републиканците и на демократите во последните десетина години кон Русија и кон Блискиот Исток е како ден и ноќ.Не е точно.
Антагонизмот помеѓу супер силите сега ќе имаше многу поголем интензитет да останеа демократите на власт.
Немаше да има стоплување на односите, ниту средба каква што имаше на Аљаска.