Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е класичен victim blaming. Срамота е, ако ништо друго барем преќутете.
Не е...
Ама се откажав да ја разберам женската психа..
И Фројд кренал раце од тоа!
Евентуално @Sussaro е најблиску до Нобелова награда по медицина.. :cool:
(додуша не е чифутин, па нема да му ја дадат, али небитно)

Не е...
Ама се откажав да ја разберам женската психа..
И Фројд кренал раце од тоа!
Евентуално @Sussaro е најблиску до Нобелова награда по медицина.. :cool:
(додуша не е чифутин, па нема да му ја дадат, али небитно)
Само не го викај него плиз. :D

Aj sega i psihopat me napravivte so ne se pritresvav ko vas i ne nosev glupi zaklucoci zasnovani ne na logika i zdrav razum tuku cisto vrz emocii.
I ne rekov deka ne sum empaticen tuku ne sum tolku empaticen, golema razlika e toa. Toa vekje ako treba da vi crtam znaci deka imam cuvstva no ne dozvoluvam da mi vlijaat vrz rasuduvanjeto i nosenjeto odluki. Toa e ona koga recat da razmislis so ladna glava a ne impulsivno ko povekjeto od vas tuka ;)
Најчеста одлика на психопатите е недостаток на емпатија.Значи нигде не пишав дека одлика на психопатите е носење на заклучоци засновани на логика.

сликите во пораката не се за луѓе со слаби живци
Вчера во Битола, ИСТО УЛИЧНО КУЧЕ по втор пат во рок од неколку месеци нападна дете кое буквално е масакрирано!
Ние се грижиме за децата
Сега пак по медиуми ќе ни солат памет социолози, кинолози, психолози и други ози дека требало ова или она. Луѓе гинат од психопати и луди родители, луѓе за цел век и физички и психички се осакатуваат од напади од кучиња. Го*но од држава сме станати.

сликите во пораката не се за луѓе со слаби живци

Ние се грижиме за децата
Сега пак по медиуми ќе ни солат памет социолози, кинолози, психолози и други ози дека требало ова или она. Луѓе гинат од психопати и луди родители, луѓе за цел век и физички и психички се осакатуваат од напади од кучиња. Го*но од држава сме станати.
Ја па ова не го сфаќам...
Бар овој проблем се решава со едно пакетче Вуди и малку ланате...

Ако државата веќе решила да глуми лудило, не значи дека и ние сме луди!

За тие што мислите дека се можело да се заврши добро затоа што тој веќе ја избркал и ја пратил да живее кај мајка и... пријателка на жена ми поминува низ сличен проблем. Говедото ја има малтретирано долго време. Пријателката, навистина интелигентна жена, штедела за да уплати за стан неколку години, работејќи две работи. Пред неколку месеци уплатува за стан, тајно. Точно пред месец дена, говедото избувнува поради некоја банална причина и ја брка од дома. Жената, овој пат подготвена, се вселува во новиот стан.

Месец дена подоцна, еве го пак, ја бара кај нејзините, врти кај нејзини пријателки, ја бара под дрво и под камен. Не може да оди на работа, за среќа сопствениците на фирмата и дозволиле да работи од дома месец дена. Во меѓувреме го пријавува во полиција и се надева дека за месец дена ќе му помине бесот.

Ова не е кај нас, да нема паника.

Овие говеда се непресметливи, не може да се излезе на крај со нив никако.

За тие што мислите дека се можело да се заврши добро затоа што тој веќе ја избркал и ја пратил да живее кај мајка и... пријателка на жена ми поминува низ сличен проблем. Говедото ја има малтретирано долго време. Пријателката, навистина интелигентна жена, штедела за да уплати за стан неколку години, работејќи две работи. Пред неколку месеци уплатува за стан, тајно. Точно пред месец дена, говедото избувнува поради некоја банална причина и ја брка од дома. Жената, овој пат подготвена, се вселува во новиот стан.

Месец дена подоцна, еве го пак, ја бара кај нејзините, врти кај нејзини пријателки, ја бара под дрво и под камен. Не може да оди на работа, за среќа сопствениците на фирмата и дозволиле да работи од дома месец дена. Во меѓувреме го пријавува во полиција и се надева дека за месец дена ќе му помине бесот.

Ова не е кај нас, да нема паника.

Овие говеда се непресметливи, не може да се излезе на крај со нив никако.
нешто штама после постов.

нешто штама после постов.
Јас бев надвор, во шума, го искористив убавото време, плус сонце ме фати. И две кафиња испив, ладни, со мастраф за лепење тапети, ама не ги пиев на сонце. И внимание на женско посветив. Убав ден, со пораки, ама без цвеќиња. Да не речеш дека не те слушам!

Инаку толку беше, секое чудо три дена. :)

Све има ете зошто. Али феминаци емка, чоколисимо и ацеко ќе не убедуваат у друго :kafence:

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom