Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тебе уште не ти е јасно што се дешава?До каде е изборот за нов ајатола?
Не сум сигурен на што точно мислиш. Може ли да објасниш подетално?Тебе уште не ти е јасно што се дешава?
А не брат
Никој не рече за народ, има нормални амери, руси, украинци, иранци....дури и кај браќава има нормални. Ама.....
“
Тебе уште не ти е јасно што се дешава?
Гледај го видеото што го постирав, ако не те кочи некој комплекс....да не објаснувам а и не е лошо да почнеш малку да ги сфаќаш работите.Не сум сигурен на што точно мислиш. Може ли да објасниш подетално?
Од моја гледна точка, со акциите во Венецуела и Иран, САД повторно воспоставија влијание врз енергетските ресурси што произлегуваат од овие две држави. Со овие потези се ослабуваат Кина и Индија, две економии што во голема мера зависат од увоз на нафтени деривати.

Ќе го изгледам сегментот кога имам време, па ќе ти пишам.Гледај го видеото што го постирав, ако не те кочи некој комплекс....да не објаснувам а и не е лошо да почнеш малку да ги сфаќаш работите.
https://www.youtube.com/watch?v=D2fqzEwqeMw&t=3505s
А тебе исламистите?јузе му го опрале мозокот евангелистите, тоа одамна е констатирано.![]()
Што мајка бара САД во Венецуела и Иран?Не сум сигурен на што точно мислиш. Може ли да објасниш подетално?
Од моја гледна точка, со акциите во Венецуела и Иран, САД повторно воспоставија влијание врз енергетските ресурси што произлегуваат од овие две држави. Со овие потези се ослабуваат Кина и Индија, две економии што во голема мера зависат од увоз на нафтени деривати.
Цело изгледај го.Ќе го изгледам сегментот кога имам време, па ќе ти пишам.
Добро го спушти. Дека борци за човекови права има на темаваНе сум сигурен на што точно мислиш. Може ли да објасниш подетално?

Европа сама си е крива за таквата ситуација.Дозволија да им го разнесат Северен Ток а со тоа евтин енергенс.Се откажаа од Руската нафта и беа слепи послушници на американската надворешна политика.ЕУ и наметна на европската автомобилска индустрија нереални регулативи.ЕУ не успеа да отвори своја фабрика за микрочипови и со тоа остана зависна од надворешни добавувачи.Истото се однесува и на батериите за електричните автомобили.Место да работат и инвестираат во нови технологии тие се замараат со политичка корекност ЛЏБТ и увоз на неандерталци од Блискиот Исток и Африка.Е сега Трамп им бил крив.Трамп само ја користи ситуацијата во која сами се доведоа.Без разлика како ќе заврши све ова у Иран, Европа се соочува буквално со апокалипса на економски план. Бајден беше бољи од Трамп десетократно, не верував дека ќе го речам ова. Значи што е битно за нас.....мислам дека ќе се вратиме пак 1995 у смисла на стандард на живеење.
По се изгледа не сме се разбрале.
Ова е НЕТОЧНО!Генијалецот Чавез не сакаше да тргува со САД па намерно продаваше нафта на Кина за беспари, нафта која Кина веднаш ја препродаваше на САД за голема цена правејќи профит на штета на Венецуела. Иран континуирано одбива руска воена опрема со цел да стимулира домашна воена индустрија. И тука доаѓаат независни експерти кои појма немаат за вакви работи (кои се јавно достапни) и пишуваат Кина и Венецуела биле сојузници или дека цела опрема на Иран била руска.
Добро, добро не се секирај ќе го пратиме мерцедесот за нив.Не е проблем да платат карта туку НЕ ЛЕТААТ АВИОНИ до/од Дубаи и регионот.
По се изгледа тебе не ти е познато значењето на тие 2 збора па тропаш за сите пари.Slava Ukraini!
Од каде па сега го извади оваа?Нема грешка моментално што Македонија е свртена кон Сад. Единствен начин да преживее е тој.
така еВо колку ужасно време живееме. Војни, жртви, закани. Сите сме полудени.
Овој притисок што го живееме не е нормален. Стресот не јаде одвнатре, агресијата избива таму каде што треба да има љубов, а децата ни растат во свет каде мир е само збор од учебниците по историја.
Колку Американци, Енглези и Французи познаваш?Јас не сум начекал Американец, Енглез или Француз кој не прифаќа какви што сме а не како фиром или некаков Север..
А што очекуваше да ти одговори, Бугари!Само он одговорил „Па Македонци“